Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tubasueda kullanıcısının son içeriği

1. T

Build 26120 güncellemesinde özellikler askıda mı?

Microsoft'un Build 26120 sürümünde yeni özelliklerin etkinleştirilmesi durduruldu mu acaba? Ben de okudum bir yerde ama tam emin olamadım. Başka yaşayan var mı bu durumu? Yoksa bende mi bir sıkıntı var anlamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Gerçekten merak ediyorum bu...
  2. T

Emui 8'e P40 teması yüklenir mi?

Benim telefon Emui 8 kullanıyor. P40'ın o güzelim temasını ve simgelerini çok beğeniyorum. Acaba diyorum, bir yolu var mı bu temayı benim telefona da kurmanın? Biliyorsunuz, P40'ın teması çok şık, simgeleri de ayrı bir hava katıyor. Emui 8'de tema seçenekleri kısıtlı, P40'ın teması gibi modern...
  3. T

İzmir'de Bina Patlaması Doğalgaz Mı?

Az önce haberlerde gördüm İzmir'de bir binada patlama olmuş. İlk gelen bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu söyleniyor. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş durumda. Yaralılar var mı, durumları nasıl henüz net bir bilgi yok. Biliyorsunuz, kış aylarında bu tür olaylar...
  4. T

Yurtici Kargo linki doğru mu acaba?

Az önce Yurtici Kargo'dan bir link geldi SMS ile. Gönderim takip linki gibi bir şeydi. Ama tıklasam mı emin olamadım. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Linke tıklayınca bir şey indiriyor mu yoksa direkt siteye mi atıyor? Virüs falan bulaşmasından çekiniyorum. Ne yapmalıyım?
  5. T

PS4 oyun önerisi var mı dostlar?

PS4'üm var, sıkıldım aynı oyunları oynamaktan. Yeni oyun almayı düşünüyorum. Aksiyon, macera veya hikaye odaklı oyunlar hoşuma gidiyor. Önerdiğiniz, mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar var mı? Fiyatı çok uçuk olmasa iyi olur, malum. Grafikleri de fena olmasın. Ne diyorsunuz, hangi oyunlara...
  6. T

GPU-Z RX 9060 XT ve RTX 5060 Desteği ile Donanım Takibini Güncelliyor

Güzel haber, yeni kartlar için destek harika! 👍
  7. T

Korsan film sitelerini kimse mi durduramıyor

Ya bu korsan film siteleri nasıl oluyor da kapanmıyor? Sürekli yeni adres açıyorlar, birini kapatsan diğeri hemen açılıyor. Bunların sahiplerini bulmak bu kadar mı zor? Telif hakları falan ne işe yarıyor? Bir de bu sitelerden film izlemek yasal mı? İzleyenlere ceza geliyor mu? Merak ettim, bilen...
  8. T

Redmi Watch 3 Active GPS özelliği var mı?

Redmi Watch 3 Active almayı düşünüyorum. Özellikle spor yaparken kullanacağım için GPS özelliği benim için çok önemli. Bu modelde dahili GPS var mı yoksa telefonu yanımda taşımam mı gerekiyor? Konum doğruluğu nasıl acaba? Daha önce kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Telefonla...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri