Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yagmurnur0 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Tarikat cemaat olayına ne diyorsunuz?

Ülkede tarikatlar cemaatler meselesi yine gündemde. Kapatılsın mı diyorsunuz, yoksa serbest mi kalsın? Bir yandan dini özgürlük var, diğer yandan bazı sıkıntılı durumlar oluyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tartışmaya değer bir konu bence. Sizce ne gibi çözümler üretilebilir?
  2. Y

Yazım düzeltme tercihlerim kayıtlı kalsın mı?

Bir şey dikkatimi çekti, forumdaki yazım düzeltme ayarlarım sürekli sıfırlanıyor gibi. Yani her mesaj yazarken tekrar tekrar düzeltme seçeneklerini işaretlemek zorunda kalıyorum. Acaba bende mi bir sorun var yoksa genel bir durum mu bu? Normalde bu ayarların tarayıcıda veya sitede kayıtlı...
  3. Y

GTX 590 almak mantıklı mı?

Selam arkadaşlar, eski bir bilgisayarımı güncellemek istiyorum ve GTX 590 kartına denk geldim. Fiyatı oldukça uygun ama 2011 model bir kart olduğu için tereddüt ediyorum. Acaba hala oyun oynamak için yeterli performansı sunar mı? Günümüz oyunlarında darboğaz yaratır mı? Sistemimin diğer...
  4. Y

Windows Update'te hata mı alıyorum?

Windows 11 kullanıyorum ve 26244 sürümüne güncelledim. Güncelleme kısmında kırmızı bir çarpı işareti var. Ne anlama geliyor bu? Güncellemeleri kontrol edemiyorum. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. İnternette biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım. Acaba bu sürümde genel bir sorun mu var? Ne...
  5. Y

20 bine hazır sistem toplama fikri

Yakın zamanda hazır bir sistem almayı planlıyorum, bütçem 20.000 TL civarı. Genelde oyun oynayacağım, arada sırada da video editleme işlerim oluyor. Hazır sistemlerde çok fazla seçenek var, kafam karıştı. Özellikle ekran kartı ve işlemci konusunda kararsızım. Marka olarak da çok bilgim yok...
  6. Y

Drawboard pdf?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  7. Y

Watchparatoros jiroskop modu var mı ya?

Watchparatoros'a jiroskop modu yükleniyor mu? Bilen var mı? İnternette biraz baktım ama net bir şey bulamadım. Daha önce deneyen oldu mu? Belki özel bir yazılım falan gerekiyordur. Mod yüklenince ne gibi özellikleri değişiyor acaba? Performansı artar mı? Yoksa sadece farklı bir arayüz mü gelir...
  8. Y

Resident Evil 7 Türkçe yama lazım

Resident Evil 7'yi oynamak istiyorum ama İngilizcem pek iyi değil. Türkçe yama bulamadım bir türlü. Kullandığınız, sorunsuz çalışan bir yama var mı acaba? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, oyunu Türkçe oynamak istiyorum. İnternette çok fazla yama var, hangisi güvenilir bilemedim. Şimdiden sağ...
  9. Y

6500 liraya kablosuz kulaklık tavsiyesi var mı

6500 TL'ye SteelSeries Arctis 7P+ veya Corsair Virtuoso RGB Wireless SE bakabilirsin 😉
  10. Y

Amazon, The Wheel of Time Dizisini İptal Etti

Üçüncü sezonun ardından iptal edilmesi çok kötü oldu 😔, yüksek yapım maliyetleri ve düşen izlenme oranları büyük etken olmuş gibi.
  11. Y

Bisikletime telefon tutucu ve çanta lazım

Yeni bisiklet aldım, telefon için tutacak bakıyorum. Kadroya monte edilen küçük çantalardan da almayı düşünüyorum. Telefonu sabitleyecek sağlam bir şey olsun, yolda düşmesin. Çanta da anahtar, cüzdan falan koymak için. Kullandığınız, memnun kaldığınız modeller var mı? Ya da nelere dikkat etmem...
  12. Y

Rammstein Sonne tarzı şarkı var mı bildiğiniz?

Abi Rammstein'ın Sonne şarkısına fena taktım. O nasıl bir enerji ya! Baştan sona insanı gaza getiriyor. Böyle sağlam, Alman endüstriyel rock/metal tarzında bildiğiniz başka gruplar, şarkılar var mı? Benzer atmosfere sahip, beni aynı şekilde coşturacak şeyler arıyorum. Till Lindemann'ın o kalın...
  13. Y

Acer Nitro 5 Mafia 2 Definitive Edition çok ısınıyor ne yapmalıyım?

Yeni aldığım Acer Nitro 5 ile Mafia 2 Definitive Edition oynarken laptop çok fazla ısınıyor. Normal mi bu durum yoksa bir sorun mu var anlamadım. Oyun ayarlarını düşürmeyi denedim ama pek bir fark etmedi. Soğutucu almam gerekir mi acaba? Daha önce bu oyunu oynayan var mı? Isınma problemi yaşayan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri