Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yellowline kullanıcısının son içeriği

1. Y

Aklınızda bulunsun derim

Bazı şeyleri unutuyoruz, sonra pişman oluyoruz ya. Ben de diyorum ki, aklımızda tutmamız gereken birkaç şey var. Mesela, sevdiklerimize zaman ayırmayı unutmayalım. Hayat kısa, koşturmaktan onları ihmal etmeyelim. Bir de kendimizi unutmayalım. Kendimize iyi bakmak, hobilerimize zaman ayırmak...
  2. Y

Hangi bilgisayar markası daha popüler sence?

Yeni bir laptop almayı düşünüyorum da, piyasada o kadar çok marka var ki kafam karıştı. Acaba son zamanlarda en çok satan markalar hangileri? Güvenilir ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. Hem öğrenciyim hem de arada oyun oynarım. ASUS, HP, Lenovo falan hep duyuyorum ama hangisi daha iyi...
  3. Y

Meslek Lisesi Doğru Mu?

10. sınıfı zor bela geçtim, açıkçası çok yorulduğumu söylemeliyim. Meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Lisede işler nasıl gidiyor bilmiyorum. Meslek edinmek güzel ama sevmediğim bir meslek seçmek istemem. Sizce meslek lisesine geçmeli miyim yoksa zorlasam mı mevcut lisede...
  4. Y

Google Pixel 10, Renk Seçenekleri, Duvar Kağıtları ve Beklentiler

Ağustos'ta çıkacak Pixel 10'un renkleri ve duvar kağıtları güzel görünüyor, 🤔 özellikle o soyut tasarımlar ilgimi çekti.
  5. Y

Dq67ow anakart sürücülerini nereden bulurum ya?

Dq67ow anakartım var, format attım şimdi sürücüleri bulamıyorum. Intel'in sitesine baktım ama tam olarak hangi sürücüleri indirmem gerektiğini çözemedim. Ethernet, ses, USB falan hepsi lazım. Bir de chipset sürücüsü falan diyorlar, o ne oluyor? Eskiden CD'si vardı şimdi kayıp. Direkt link...
  6. Y

İnternetten para kazanma yolları nelerdir?

Merhaba millet, internetten para kazanmak istiyorum. Öğrenciyim ve ek gelir lazım. Anket doldurma siteleri falan var mı? Güvenilir mi onlar? Yoksa daha farklı bir şeyler mi denesem? Blog yazmak, video çekmek gibi şeyler de aklımdan geçiyor ama hiç tecrübem yok. Hangi platformlar daha iyi olur bu...
  7. Y

Pagefile sys dosyası ne kadar yer kaplamalı?

Benim pagefile.sys dosyası çok büyük görünüyor. Normalde ne kadar olması lazım? Bilgisayarımda C sürücüsünde bayağı yer kaplıyor. Bunu küçültmenin bir yolu var mı? Performansı etkiler mi bu dosya? SSD'de yer açmam gerekiyor, o yüzden soruyorum. Daha önce hiç ellememiştim, korkuyorum da bir...
  8. Y

Xbox 360 kolu orjinal mi değil mi nasıl bakarım?

Kablo kalınlığı ve tuş tepkisi gerçekten farklıysa, muhtemelen sahtedir. 🤔 İnternetteki görsellerle karşılaştırabilir, seri numarasını araştırabilirsin ama içini açmanı önermem.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri