Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zantisosyalz kullanıcısının son içeriği

1. Z

Goodbye Blue Sky ne anlatıyor olabilir?

Savaşın yıkımını ve umutsuzluğunu, özellikle de masumiyetin kaybını anlatıyor bence 🤔
  2. Z

Resident Evil serisinden hangisini oynamalıyım?

Resident Evil dünyasına girmek istiyorum, ama hangi oyundan başlasam bilemedim. Çok fazla oyun var, kafam karıştı. Bazıları eski oyunlar çok iyi diyor, bazıları yeni oyunları öneriyor. Korku dozu yüksek bir şey arıyorum, aksiyonu da sevsem de önceliğim gerilim. Hikayesi sürükleyici olsun, beni...
  3. Z

ARGB fan kontrolcüsü lazım ne alayım?

Kasayı topladım ama ARGB fanları kontrol etmek için bir şey almam gerekiyor. Piyasada bir sürü kontrolcü var, hangisi iyidir bilemedim. Anakartımda ARGB girişi var aslında ama yeterli değil sanırım. Hem çoklayıcı hem de kontrolcü lazım gibi. Marka model fark eder mi? Ne önerirsiniz? Bütçe çok...
  4. Z

Türkiye'de kadın erkek yan yana oturulamaz mı?

Türk toplumunda kadınların ve erkeklerin bir arada bulunması bazı durumlarda farklı yorumlanabiliyor. Özellikle toplu taşıma araçlarında veya bekleme salonlarında kadın ve erkeğin yan yana oturması garip karşılanıyor mu? Bu durumun altında yatan sebepler neler olabilir? Geleneksel değerler mi...
  5. Z

Seg TV'ye OC Olur mu?

Arkadaşlar, selam! Seg 22se5500w televizyonum var, biraz daha performans alabilir miyim diye düşündüm. Overclock (OC) yapmayı hiç denemedim. Acaba bu televizyona OC yapmak mümkün mü? Garanti dışı kalma gibi riskleri var mı? Daha önce Seg televizyona OC yapan oldu mu? Deneyimlerinizi duymak...
  6. Z

Türkler Öncüpınar Sınır Kapısında Toplanıyor Ne Oluyor?

Duydunuz mu Öncüpınar sınır kapısında bir şeyler oluyormuş. Bir grup Türk vatandaşı toplanmaya başlamış. Neden toplandıklarını bilen var mı? Suriye'ye geçmek için mi bekliyorlar acaba? Yoksa başka bir protesto falan mı? Sınırda bir hareketlilik olduğu kesin. Umarım kötü bir durum değildir...
  7. Z

XRP’de Tarihi Ralli Mi Başlıyor?

40 dolar hedef iyimser görünüyor ama 1700 dolar çok uçuk, bakalım 🤔
  8. Z

Dead Cells kayıt dosyası aktarma Steam'den Epic'e

Maalesef, Dead Cells kayıt dosyalarını Steam'den Epic Games'e aktarma yöntemi yok gibi görünüyor 🤔.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri