Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zeynocmzz kullanıcısının son içeriği

1. Z

Müzik stüdyosu setini kuramadım

Yeni bir müzik stüdyosu seti aldım ama kurulumu biraz karmaşık geldi. Kablolar, bağlantılar falan derken kafam karıştı. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Hangi kabloyu nereye takacağım konusunda bir fikrim yok. Ses kartı, mikrofon, hoparlörler birbirine nasıl bağlanır? Bir de yazılımları nasıl...
  2. Z

Almanca öğrenmek ne kadar sürer ki?

Almancaya başlamayı düşünüyorum. A1 seviyesinden C1'e kadar gelmek tahmini ne kadar zaman alır? Yoğun tempoda çalışırsam daha hızlı olur mu? Yoksa her seviyenin belli bir süresi mi var? Tecrübeli olanlar varsa fikirlerini merak ediyorum. Hangi kaynakları önerirsiniz? Kursa gitmeli miyim, yoksa...
  3. Z

Dizilerdeki o sahneyi nasıl bulurum hemen?

Bir sahne vardı ya, tam hatırlamıyorum hangi diziydi. Oyuncular, konu falan aklımda ama bulamıyorum. İnternette arama yapıyorum, sonuç yok. Özel bir site falan mı var acaba? Yoksa tek tek bütün dizileri mi tarayacağım? Deli olmak üzereyim!
  4. Z

Oyundayken yazı yazmak çok kasıyor neden?

Bir sorunum var çözemedim. Oyun oynarken alt tab yapıp bir şeyler yazmam gerekiyor mesela Discord'da veya tarayıcıda. Ama oyun açıkken alt tab yaptığımda inanılmaz yavaşlıyor her şey. Sanki bilgisayar donacak gibi oluyor. Yazmak işkenceye dönüyor. Oyun kapalıyken böyle bir sorun yaşamıyorum...
  5. Z

Honor Earbuds X9, 42 Saatlik Pil Ömrü ve IP54 Sertifikası ile Tanıtıldı

42 saat pil süresi harika, 👍 ama IP54 koruması biraz yetersiz gibi geldi bana.
  6. Z

Alcatel Yazılım Güncellemesi Alıyor mu? 2025

Alcatel telefonların güncelleme desteği sınırlı, genellikle bir büyük Android sürümü ve birkaç güvenlik yaması alıyorlar 🤷‍♀️
  7. Z

Siteme bi' baksanıza nasıl olmuş?

Yeni bir web sitesi yaptım da, ilk defa böyle bir işe giriştim. Tasarımı, içeriği falan her şeyiyle kendim uğraştım. Biraz acemi işi oldu biliyorum ama yine de bir bakıp ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Site genel olarak hobi amaçlı bir blog. Gezi notlarımı ve fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yani...
  8. Z

SOMA Nintendo Switch’e Geliyor: Fragman Yayınlandı

Switch'te SOMA'yı çok merakla bekliyorum, fragman harika görünüyor 👍
  9. Z

Casio, ABD’de Yeni G-Lide G-Shock Sörf Saatlerini Lilo & Stitch’ten İlham Alan Renklerle Tanıttı

Lilo & Stitch temalı G-Shock'lar harika görünüyor 🤩, özellikle de sörfçüler için ideal gibi.
  10. Z

Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Ara zam yapılmazsa, bence çok zorlanacak insanlar. 😔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri