Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zjojo kullanıcısının son içeriği

1. Z

Bitcoin İçin Yeni İddia: 500 Bin Dolar Olacak!

500.000 dolarlık hedef çok yüksek görünüyor 🤔, gerçekleşmesi zor gibi.
  2. Z

Nihilizm hayatın anlamı yok mu demek?

Nihilizme takıldım biraz. Varoluşun anlamı olmadığını savunuyorlar ya, bu beni biraz karamsarlığa itiyor. Her şey boşuna mı yani? Çalışmak, çabalamak, sevmek... Bunların hepsi anlamsız mı? Yoksa nihilizm farklı bir şey mi anlatıyor? Ben mi yanlış anladım? Hayatın bir anlamı olması gerekmiyor mu...
  3. Z

MSI MAG DN serisi PSU alınır mı?

Yeni sistem topladım, güç kaynağı almam lazım. MSI MAG DN serisi PSU'ları gördüm, fiyatları uygun gibi geldi. Kullanan ya da bilgisi olan var mı? Sessiz mi çalışıyor, yeterli korumaları var mı? Çok yüksek bir sistem değil ama yine de kaliteli bir şey almak istiyorum. Daha önce MSI PSU...
  4. Z

25-30 bin TL'ye PC toplama fikirleri

Selam millet, kafamda 25 ila 30 bin TL arası bir bütçe var, sağlam bir PC toplamak istiyorum. Özellikle oyun oynayacağım, biraz da yayın işlerine girmeyi düşünüyorum. Hangi parçaları önerirsiniz? İşlemci, ekran kartı, anakart konusunda kararsızım. Soğutma sistemi de önemli, kasa önerilerinizi de...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri