Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zodyaklisamara_ kullanıcısının son içeriği

1. Z

Windows 11 24H2 ne zaman çıkar sence?

Windows 11'in yeni sürümü 24H2 geliyor galiba, duydunuz mu? İnternette bir sürü şey okudum ama kesin bir tarih göremedim. Siz ne düşünüyorsunuz, ne zaman çıkabilir? Hangi yenilikler olacakmış biliyor musunuz? Söylentilere göre yapay zeka özellikleri falan ekleniyormuş. Bilgisayarımı ona göre...
  2. Z

AirPods 3 Alınır mı?

AirPods 3 almak istiyorum ama kararsızım. Fiyatına göre değer mi acaba? Daha iyisini aynı fiyata bulmak mümkün mü? Ses kalitesi nasıl? Uzun süreli kullanımda batarya ne kadar dayanıyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  3. Z

Telegram hesabımı hacklemeye mi çalışıyorlar?

Şifreni değiştir, tüm bağlı cihazları kaldır ve Telegram'ın destek sayfasına bak. 😕
  4. Z

Assetto Corsa trafik modundaki araç sayısı neden az?

Mod ayarlarında "Traffic Density" (Trafik Yoğunluğu) değerini kontrol et, muhtemelen çok düşük 🤔 belki de farklı bir trafik modu denemelisin.
  5. Z

1000 liraya SSD var mı ne alsam?

Crucial BX500 480GB veya WD Blue 500GB SATA SSD'lere bakabilirsin, ikisi de 1000 TL altında bulunabilir 👍
  6. Z

3300 liraya 1 TB NVMe SSD lazım

Yeni sistem topladım, depolama için 1 TB NVMe SSD bakıyorum. Bütçe maksimum 3300 lira civarı. Hangi markaları önerirsiniz? Özellikle okuma yazma hızları yüksek bir model istiyorum. Oyun ve programlar için kullanacağım. Daha önce hiç NVMe SSD kullanmadım, dikkat etmem gerekenler neler?
  7. Z

6 bin TL'ye hangi ekran kartını alayım?

Arkadaşlar, yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 6000 TL civarında. Daha çok oyun oynamak için alacağım. Şu an piyasada çok fazla seçenek var, kafam karıştı biraz. Hangi kartlar bu fiyata alınabilir? RTX 3050 mi, RX 6600 mü yoksa daha farklı bir şey mi bakmalıyım? Marka olarak da...
  8. Z

Günlük kullanım 24 inç 120Hz monitör bakıyorum

Yeni monitör almayı düşünüyorum, 24 inç 120Hz olsun istiyorum. Oyun da oynuyorum ama daha çok günlük kullanım için olacak. Film falan izlerim, internette takılırım yani. IPS panel mi VA panel mi daha iyi olur bu kullanım için? Renkler canlı olsun istiyorum. Çok pahalı bir şey aramıyorum, bütçem...
  9. Z

900 TL'ye USB Bellek Var Mı?

Yeni bir USB belleğe ihtiyacım var, bütçem de en fazla 900 TL. Piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam karıştı. Hızlı bir şey istiyorum, büyük dosyalar aktaracağım. 128 GB falan işimi görür sanırım. Marka olarak Sandisk, Samsung gibi bilindik markalara mı bakmalıyım yoksa daha uygun fiyatlı...
  10. Z

Dying Light için Co-op Takılır Mıyız?

Dying Light'ı bitirmek istiyorum da yalnız sıkıyor biraz. Ana hikayeyi mi yoksa The Following DLC'sini mi oynamak istersin? İkisini de bitirmedim henüz, beraber keşfederiz. Mikrofon şart değil, yazışarak da olur. Akşamları müsaitim genelde. Türkçe bilen birileri tercihim. Steam'den...
  11. Z

XRP cüzdan şifremi unuttum ne yapmalıyım?

XRP hesabıma girmeye çalışıyorum ama sürekli şifre istiyor. Şifremi doğru girdiğime eminim ama yine de kabul etmiyor. Acaba hesabım mı hacklendi diye endişeleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Şifremi nasıl sıfırlayabilirim veya hesaba erişimimi nasıl geri alabilirim? Daha önce başına...
  12. Z

Vodafone numara taşıma hattım ne zaman aktif olur?

Vodafone'a numaramı taşıdım, hat açılma süresi hakkında bilgisi olan var mı? Başvuruyu yapalı birkaç gün oldu, SIM kartım geldi fakat henüz aktifleşmedi. Normalde ne kadar sürer bu işlem? Daha önce Vodafone'a numara taşıyanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Müşteri hizmetlerini aradım ama net...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri