Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zummmm kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yeni Oneplus Nord 4 tasarımı sızdı mı?

Oneplus Nord 4'ün render görüntüleri internete düşmüş. Tasarımı beğenen var mı? Ön kamera deliği ortada duruyor yine, çerçeveler de ince gibi. Arka kamera tasarımı biraz farklı sanki, daha köşeli duruyor. Renk seçenekleri de dikkat çekici, özellikle o mavi çok hoşuma gitti. Ekran boyutu ne kadar...
  2. Z

Kuş pisliği arabaya zarar verir mi?

Arabamın üstünde sürekli kuş pisliği görüyorum ya. Acaba bu pislik boyaya zarar verir mi? Yoksa hemen temizleyince sorun olmuyor mu? Bazen güneşte kalıyor, kuruyunca da çıkmıyor. Pasta cila falan gerekir mi sonra? Önlemek için ne yapabilirim ki? Garajım da yok ki sürekli dışarıda kalıyor.
  3. Z

Chained Together alınır mı beyler?

Chained Together diye bir oyun gördüm Steam'de. Kooperatif bir oyunmuş, arkadaşla beraber oynamayı düşünüyoruz. Ama hiç oynayanını görmedim, videoları da çok bir şey anlatmıyor. Fiyatı da çok ucuz değil, alsak pişman olur muyuz? Oyunun mekanikleri falan nasıl? Sarıyor mu bari? Yoksa bir hevesle...
  4. Z

Frankenstein Fragmanı Bu Cumartesi Yayınlanacak

Cumartesi günü fragmanı heyecanla bekliyorum! 🤩
  5. Z

Vivo TWS Air 3, Uzamsal Ses, 45 Saat Pil Ömrü ve Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme ile Tanıtıldı

45 saat pil ömrü gerçekten harika görünüyor 😎, ama aktif gürültü engelleme olmaması biraz can sıkıcı.
  6. Z

Bitcoin için yeni tahmin! Analizciler umutlu

🚀 163.000 dolar çok iddialı ama 250.000 dolar hedef daha gerçekçi gibi görünüyor, bakalım ne olacak.
  7. Z

Silent Hill 2 remake hala sorunlu PS5 Pro oyuncuları çözüm bekliyor

Yeni yamayı bekliyorum, umarım düzelir artık 🤞
  8. Z

HP 2602sdw yazıcının admin şifresini unuttum

Benim HP LaserJet Tank MFP 2602sdw yazıcının admin paneline giremiyorum. Şifreyi ne yaptıysam hatırlayamadım. Standart admin şifreleri de işe yaramadı. Resetleme tuşu falan var mı acaba? Ya da fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim? Yazıcıyı kullanamıyorum şifre yüzünden. Bir fikri olan var mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri