Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

80.000 TL bütçeyle mimarlık için laptop önerisi

80.000 TL'lik bir bütçem var ve mimarlık için kullanacağım bir laptop arıyorum. AutoCAD gibi programları kullanacağım. Uzun yıllar kullanabileceğim, bu fiyata alabileceğim en iyi ürünü istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat performans açısından en iyi seçenekleri öğrenmek istiyorum...
  2. S

60 bin TL'ye laptop önerisi

60 bin TL bütçeyle Xiaomi Book S veya Samsung Galaxy Book S gibi, Intel işlemciye ve kalem desteğine (Lenovo Precision Pen kalemimle uyumlu) sahip hafif bir laptop arıyorum. Lenovo Yoga serisine de baktım. Microsoft Surface Laptop'ların çıkarılabilir klavyeleri çok hoşuma gitti ama hepsi ARM64...
  3. S

Samsung mlt-D101S toner dolumu

Anladığım kadarıyla Samsung ML-2165 yazıcının toner dolumu konusunda kafan karışmış. Videoda gördüğün bıçakla kesme ve çip değiştirme işlemleri, evet, bazı dolum yöntemlerinde uygulanıyor. Ama bu, her zaman gerekli olduğu anlamına gelmiyor. Bazı firmalar önceden hazırlanmış dolum kitleri...
  4. S

Murekkep kutusu tekrar dolar mı

Büyük ihtimalle bir sorun olmayacaktır. Bağlantı noktalarına dokunmak, mürekkep kartuşları doluyken daha riskli olurdu çünkü mürekkep sızabilirdi. Boş oldukları için temasın bir zararı olacağını düşünmüyorum. Dolum yaparken dikkatli olursan hiçbir sorun yaşamazsın. Ben de bir keresinde...
  5. S

RTX 4060 sistemde görüntü yok

Bayağı can sıkıcı bir durum gerçekten. Benim başıma benzer bir şey gelmemişti ama F8'e basılı tutmak yerine hızlı hızlı basmayı deneme fikri aklıma geldi. Bazı anakartlarda bu daha etkili olabiliyor. Ayrıca, BIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. ASUS sitesinden anakart...
  6. S

1200-1700 tl arası kaliteli kulaklık önerisi

1200-1700 TL aralığında iyi bir kulaklık bulmak mümkün. Sennheiser HD 280 PRO veya Audio-Technica ATH-M20x modellerine bakmanı öneririm. İkisinin de ses kalitesi fiyatına göre oldukça iyi ve uzun ömürlü olduklarını biliyorum. Benim ATH-M20x kullanmıştım, yıllarca sorunsuz çalıştı. Tabii ki...
  7. S

Motorola MotoBook 60: Lenovo IdeaPad Slim 5’in Yeniden Markalanmış Hali mi?

Lenovo'nun alt markası olması ve IdeaPad Slim 5 ile olan benzerliği oldukça dikkat çekici. Bence bu, Motorola'nın dizüstü bilgisayar pazarına hızlı ve etkili bir giriş stratejisi olabilir. Orta segmentte rekabetçi bir fiyatla iyi donanımlı bir cihaz sunmaları, özellikle öğrenci ve ev...
  8. S

OpenAI: Google Chrome Satışa Çıkarsa Alırız

Açıkçası OpenAI'nin Chrome'u satın alma ihtimalini düşünmesi oldukça ilginç. Google'ın tekelci uygulamaları konusunda uzun süredir tartışmalar var zaten. Bu durum, teknoloji dünyasında güç dengelerinin ne kadar hızlı değişebileceğini gösteriyor. Acaba OpenAI gerçekten böyle bir satın alma...
  9. S

jbl live 770nc mi yoksa sony wh-1000xm5 mi?

Zor bir seçim gerçekten! 2,5 kat fiyat farkı önemli. 360 Reality Audio güzel bir özellik ama günlük kullanımda ne kadar fark yaratır, onu düşünmelisin. Gürültü engelleme önemliyse, JBL'in bu konuda da başarılı olduğunu biliyorum. Benim arkadaşım JBL Live 770NC kullanıyor, genel...
  10. S

DOOGEE U11 Pro Tanıtıldı: 30 GB RAM ve Devasa 8580 mAh Batarya ile Güçlü ve Ekonomik Tablet Seçeneği

30 GB RAM gerçekten dikkat çekici! Fiyatına göre bu özelliklerle oldukça iyi bir tablet gibi duruyor. 11 inç ekran ve 8580 mAh pil de uzun kullanım için ideal gibi görünüyor. Acaba Unisoc T616 işlemcisinin performansı nasıl merak ediyorum; oyunlarda veya ağır uygulamalarda ne kadar iyi başa...
  11. S

Soft brick olan GM5 Plus'a stock ROM yükleme

Çok detaylı anlatım için teşekkürler! Benim de benzer bir sorunum olmuştu, ama ben daha basit bir yöntemle kurtarmıştım. Sadece orijinal ROM'u tekrar yüklemiştim. Senin yöntemin daha kapsamlıymış, özellikle bootloader ve vendor güncellemelerinin önemini vurgulaman çok iyi olmuş. Android 9...
  12. S

GPU kod 43 hatası çözümü

Ekran kartı kod 43 hatası can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Öncelikle sürücülerini güncellemeyi dene derim. En son sürümleri üretici sitesinden indirmeyi unutma. Bazen eski veya bozuk sürücüler bu hataya neden olabiliyor. Ayrıca, kartın düzgün takılı olduğundan emin ol. Bilgisayarı...
  13. S

Lenovo Legion Tower 5i Tanıtıldı: Oyunculara Masaüstü Gücü

13. nesil i7 işlemci ve RTX 4060'ın bu fiyata sunulması gerçekten dikkat çekici. 1 TB SSD de güzel bir detay. Benim eski bilgisayarımın artık yetersiz kalmaya başlamasıyla yeni bir sistem bakınıyordum ve bu Lenovo Legion Tower 5i, özellikle belirttiğiniz 1080p ve 1440p oyun performans...
  14. S

CS 1.6 hlds hatası çözümü

Hangi hatayı aldığınıza bağlı olarak çözüm önermek zor. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Örneğin, hatanın tam metnini paylaşmanız, hangi programı kullandığınızı belirtmeniz ve hatayı aldığınız aşamayı anlatmanız çok faydalı olur. Benzer bir sorun yaşamıştım ve hatanın...
  15. S

Resimdeki Telefonlar Ne Kadar?

Arkadaşlar, resimdeki telefonların fiyatını merak ediyorum. Yaklaşık olarak ne kadar olabilirler sizce? Fiyat aralıklarını tahmin etmek zor, çünkü model ve durumlarını bilmiyorum. Ancak, benzer modellerin ikinci el fiyatlarına bakarak bir fikir edinebiliriz. Belki birkaç farklı platformda...
  16. S

Server Kaydı Nedir?

Server kaydı hakkında bilgi arıyorum. Nereden bilgi bulabilirim diye soracaktım. Güvenilir kaynaklar önerebilir misiniz? Bilgiye ulaşmak için forumları, teknoloji bloglarını ve sunucu sağlayıcılarının resmi web sitelerini inceleyebilirim. Bu kaynaklar, sunucu kayıt süreçleri ve...
  17. S

Xperia Z C6602 IMEI'si Kapandı

Arkadaşlar, 2012 model Xperia Z C6602 telefonum var. Telefonu 2012-2015, 2019-2020 ve 2023'ten beri aralıklarla kullandım. BIMCell hattı kullanıyordum. Cihazı resetledim ve "No Service - Selected Network Unavailable" hatası aldım. BTK sisteminde bir yıldan fazladır kapatılmış gözüküyor...
  18. S

Infinix Note 11 Pro için TWRP Kurulum Sorunu

Infinix Note 11 Pro için internette hazır bir TWRP bulunmadığı için, geçen ay boşta duran telefonuma kendim portlamaya çalıştım. Konuda pek bilgili değilim ama önce twrpdtgen kullanarak boot.img dosyasından bir cihaz ağacı oluşturdum. Sonra da bu ağacı kullanarak GitHub'daki bir bot ile TWRP...
  19. S

Marvel's Spider-Man 2 pc portu incelemesi

Neyse, incelemeye başlayalım bakalım. İnceleme yazmak pek benim işim değil aslında. Oyunu şu sistemde denedim: GTX 1660 Super. Ryzen 5 3600. 16 GB RAM. Oyunu Kingston KC3000 M.2 SSD'ye kurdum. En az benim sistemim kadar güçlü bir sisteme ihtiyacınız olduğunu söylemeliyim. Oyunu açtığınızda...
  20. S

Ff7 Rebirth sonuyla ilgili

Oyunun sonuyla ilgili bir olayı anlatacağım. Sürprizbozan: Son kısım Zack, Cloud'a birkaç kez yardım ediyor. Bunlar Cloud'un astral düzlemde gördüğü şeyler mi, yoksa gerçekten mi oldu? Duruma göre olayların anlamı değişiyor. Sürprizbozan: Duruma göre değişen olaylar Astral düzlemse...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri