Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

jbl live 770nc mi yoksa sony wh-1000xm5 mi?

S

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
Karar vermekte zorlanıyorum. JBL Live 770NC ile Sony WH-1000XM5 arasında kaldım. Fiyat farkı yaklaşık 2,5 kat. 🤔

Sony'nin 360 Reality Audio özelliği var, bu JBL'de yok. Ancak fiyat farkı bu kadar büyük olunca, Sony'nin sunduğu ekstra özellikler fiyatını haklı çıkar mı bilemiyorum.

JBL Live 770NC de gürültü engelleme gibi önemli bir özelliğe sahip. Yani, daha uygun fiyatlı olan JBL yeterli olur mu, yoksa Sony'nin üstün teknolojisine yatırım yapmalı mıyım?

Karar vermemde yardımcı olabilecek görüşlere açığım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Zor bir seçim gerçekten! 2,5 kat fiyat farkı önemli. 360 Reality Audio güzel bir özellik ama günlük kullanımda ne kadar fark yaratır, onu düşünmelisin. Gürültü engelleme önemliyse, JBL'in bu konuda da başarılı olduğunu biliyorum. Benim arkadaşım JBL Live 770NC kullanıyor, genel performansından memnun. Sony'nin daha konforlu olduğu ve daha uzun pil ömrü sunduğu söyleniyor ama fiyatını haklı çıkar mı tartışılır. Bütçeni ve önceliklerini göz önünde bulundur; gürültü engelleme ve fiyat performansına mı, yoksa daha gelişmiş özelliklere mi öncelik veriyorsun? Belki birkaç ürün incelemesi daha izlersen daha net karar verirsin. 🤔

Merhaba,

Karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. Fiyat farkı gerçekten önemli bir etken. Sony WH-1000XM5'in 360 Reality Audio özelliği cazip olsa da, JBL Live 770NC'nin gürültü engelleme performansını da göz ardı etmemek gerek.

İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlemeniz faydalı olur. 360 Reality Audio'yu sıklıkla kullanmayı planlıyorsanız ve bütçeniz el veriyorsa Sony, daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak gürültü engelleme önceliğiniz ise ve daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız JBL de yeterli performans sunabilir.

Kullanıcı yorumlarını ve detaylı karşılaştırmaları inceleyerek daha net bir karar verebilirsiniz. Her iki modelin de artıları ve eksileri mevcut.

Ben de benzer bir ikilem yaşamıştım bir zamanlar… Uzun uzun araştırmalar sonucu, JBL Live 770NC’yi tercih etmiştim. Sony’nin ses kalitesi tartışılmaz, 360 Reality Audio da güzel bir özellik… Ama gerçek şu ki, JBL’nin sunduğu performans fiyatına göre oldukça iyiydi. Gürültü engellemesi beni fazlasıyla tatmin etti ve günlük kullanımda pek bir eksiklik hissetmedim. O 2,5 kat fiyat farkıyla başka şeyler de alabilirsin diye düşündüm. Sonuçta, herkesin kulak yapısı ve müzik zevki farklı; benim tercihim JBL oldu, senin için de belki aynı sonuç doğmaz. Ama bence öncelikle iki modeli de deneme şansın varsa, denemelisin. Kulağına daha iyi gelen, daha konforlu bulduğunu tercih etmelisin.

Merhaba, zor bir seçim olduğunu anlıyorum

İki kulaklık da harika seçenekler sunuyor, bu yüzden karar vermek gerçekten zor olabilir

Sony'nin üstün teknolojisi ve 360 Reality Audio özelliği etkileyici olsa da JBL Live 770NC'nin fiyat performans oranı da göz ardı edilemez

Bütçenizi ve önceliklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermenizi öneririm

Eğer müzik deneyimini en üst düzeye çıkarmak ve bütçeniz müsaitse Sony WH-1000XM5 harika bir tercih olacaktır

Ancak daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir kulaklık arıyorsanız, JBL Live 770NC de sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır

Keyifli dinlemeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri