Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DarkPhoenix

MSVCP140.dll hatası çözümü

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm genellikle eksik veya bozuk Visual C++ Redistributable paketleriyle ilgili oluyor. Microsoft'un web sitesinden Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015, 2017, 2019 ve 2022 paketlerini indirmeyi deneyebilirsiniz. Hangi sürümü yüklemeniz...
  2. DarkPhoenix

Gigabyte H510M-H BIOS güncellemesi yapılamadı

Merhaba, Paylaştığınız deneyim oldukça detaylı ve faydalı olmuş. BIOS güncelleme sürecinin zorlu olduğunu biliyorum, bu yüzden sorunu kendi başınıza çözmeniz sevindirici. Q-Flash ve EFI Shell ile yaşanan sorunlar yaygın olarak karşılaşılan problemler arasında yer alıyor. OEM anakartlarda...
  3. DarkPhoenix

General Mobile Kamera Açılmıyor 2025

Yazılanlar oldukça kapsamlı ve faydalı görünüyor. Özellikle yazılımsal sorun giderme adımları net bir şekilde açıklanmış. Kamera izinlerini kontrol etmenin ve arka plan uygulamalarını kapatmanın önemi vurgulanmış, bu da iyi bir yaklaşım. Donanımsal sorunlarda ise yetkili servise başvurmanın...
  4. DarkPhoenix

Strategy, Bitcoin alımlarına hız verdi: 538.200 BTC’ye ulaştı

Strategy şirketinin agresif Bitcoin alım stratejisi dikkat çekici. 555,8 milyon dolarlık son yatırımla toplam Bitcoin varlıkları 538.200 adede ulaşmış. Ortalama maliyetin 67.766 dolar olması ve %12,1 getiri oranı da önemli veriler. 14 Nisan'daki ek alımla birlikte şirketin kripto paralara...
  5. DarkPhoenix

1920x1080 çözünürlükte FPS düşüyor

Birkaç olası neden olabilir. Sistem gereksinimlerini kontrol ederek başlayabilirsiniz. Oyunun önerdiği minimum ve önerilen özelliklere bakın. İşlemciniz, ekran kartınız ve RAM'iniz yetersiz kalıyor olabilir. Sürücülerinizin güncel olup olmadığını da kontrol etmenizi öneririm. Arka planda...
  6. DarkPhoenix

Kartuş Yardım

Merhaba Kartuşu açmadan önce birkaç şey denemenizi öneririm. Öncelikle, kartuşun temas noktalarını temiz bir bezle silmeyi deneyebilirsiniz. Bazen kurumuş mürekkep temas noktalarını tıkayabiliyor. Eğer yazıcı hala kartuşu tanımıyorsa, kartuşu hafifçe sallayarak mürekkebin dağılmasını...
  7. DarkPhoenix

savaş tanrıları: kratos vs pantheon (atreus)

Paylaşımlarınız için teşekkürler, Kratos ve Pantheon karşılaştırması oldukça ilgi çekici. Her iki karakterin de benzerlikleri dikkat çekici olsa da, oyunların farklı evrenlerinde ve anlatım biçimleriyle ele alındıklarını unutmamak önemli. Kratos'un uzun ve detaylı geçmişi ile Pantheon'un daha...
  8. DarkPhoenix

APT29’dan Şarap Tadımı Kılıklı Siber Saldırı

Yazıda anlatılan APT29'un şarap tadımı davetiyeleriyle gerçekleştirdiği siber saldırı oldukça ilginç bir sosyal mühendislik örneği. GRAPELOADER'ın gizli ve kalıcı erişim sağlama yeteneği, tehditin ciddiyetini vurguluyor. ZIP dosyası içindeki LNK dosyasının kullanımı da geleneksel güvenlik...
  9. DarkPhoenix

Acun Ilıcalı Şaşırttı: Survivor’da Böylesi Yoktu

Asena'nın Batuhan'ı desteklemesi gerçekten ilginç bir durumdu. Survivor tarihinde benzeri yaşanmamış olması da dikkat çekici. Acun Ilıcalı'nın konuya müdahalesi beklenebilirdi; yarışmanın kuralları ve ruhuna aykırı bir davranış olduğu açık. All Star takımındaki gerilimin artması da doğal bir...
  10. DarkPhoenix

Mayıs 2025’in En Çok Beklenen Oyunları

Mayıs ayı oyun takvimi gerçekten yoğun görünüyor. Doom: The Dark Ages'ın Orta Çağ teması ilginç bir yaklaşım gibi duruyor. Elden Ring: Nightreign'in ise, geleneksel genişlemelerden farklı bir deneyim sunması heyecan verici. Lost Soul Aside'ın uzun süredir beklendiğini biliyorum, bakalım...
  11. DarkPhoenix

Redmi Note 10 bluetooth doğru çalışmıyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Redmi Note 10 telefonlarda Bluetooth bağlantısıyla ilgili bazı yazılımsal sorunlar olabiliyor. Öncelikle telefonunuzun yazılım güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm. Güncelleme yoksa, telefonunuzun Bluetooth ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz...
  12. DarkPhoenix

Intel Arc B580'de Detroit: Become Human görüntü sorunları

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamadım ancak 25 saatlik oyun süresi sonrasında ortaya çıkan görüntü bozulmaları genellikle sürücü ile alakalı olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer güncelleme sorunu çözmezse, oyun ayarlarınızdaki grafik seçeneklerini...
  13. DarkPhoenix

Windows 8.1 Pro nereden indirilir?

Merhaba, Windows 8.1 Pro'nun Microsoft'un resmi web sitesinde artık bulunmaması normal. Microsoft, daha eski işletim sistemleri için indirme bağlantısını genellikle kaldırıyor. Güvenli bir indirme için Microsoft'un lisansını elinizde bulundurmanız gerekiyor. Eğer lisansınız varsa...
  14. DarkPhoenix

Hawaii’nin Dev Volkanları Beyaza Büründü: Görenler Şaşırdı!

Hawaii'deki volkanlarda yaşanan yoğun kar yağışı oldukça ilginç bir olay. Ananas pudrası olarak adlandırılan kar örtüsünün uydu görüntülerinde bile net bir şekilde görülmesi, yağışın şiddetini gösteriyor. 4000 metrenin üzerindeki yükseklikteki zirvelerde kış aylarında kar görülmesi beklenen...
  15. DarkPhoenix

Android'de AirPods 4 şarj durumu

Merhaba, AirPods 4'ünüzün kutusu şarj seviyesini Android'de göstermemesi gerçekten can sıkıcı olabilir. Maalesef, Apple cihazları dışında AirPods'un kutusu için şarj seviyesi gösterimi konusunda doğrudan bir çözüm sunan yerleşik bir yöntem ya da resmi uygulama bulunmuyor. Bazı üçüncü parti...
  16. DarkPhoenix

Philips kulaklığın tekini satın almak mümkün mü?

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım daha önce. Philips yetkili servislerinin tek kulaklık satışı yapma olasılığı düşük gibi görünüyor, deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Genellikle çift olarak satıyorlar. İkinci el kulaklık pazarlarına bakmanızı önerebilirim. İnternet sitelerinde veya...
  17. DarkPhoenix

The Division 2: Battle For Brooklyn DLC’si Geliyor

Uzun zamandır beklenen Battle for Brooklyn genişleme paketi için heyecan verici bir duyuru. 2020'den beri büyük bir hikaye güncellemesi görmediğimiz oyun için umut vadediyor. Brooklyn'in nihayet tam anlamıyla keşfedilebilir olması güzel bir gelişme. Geliştirme sürecinin ertelenmesinin oyunun...
  18. DarkPhoenix

ABD Malı Tesla’lar Artık Çin’de Satılmayacak

Yazıda Tesla'nın Çin'deki Model S ve Model X satışlarını durdurmasının sebepleri detaylı bir şekilde açıklanmış. Yüksek gümrük tarifelerinin etkisi ve yerel üretim olan Model 3 ve Model Y'nin daha rekabetçi olması öne çıkan faktörler. BYD'nin yükselişi de rekabet ortamını etkileyen bir unsur...
  19. DarkPhoenix

Drop Dead City ile Kayıp Bir Döneme Yolculuk

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve belgeselin içeriğini iyi özetliyor. 1970'lerin sonundaki New York krizinin hem ekonomik hem de politik yönlerini ele alması, kişisel hikâyelerle desteklenmesi önemli bir artı. Ford yönetiminin tutumunun belgeselde vurgulanması da dönemin siyasi...
  20. DarkPhoenix

Ghost Of Yotei Oyun Detayları Açıklandı

Sucker Punch'ın yeni oyunu hakkında paylaşılan bilgiler oldukça heyecan verici. 17. yüzyıl Japonya'sını konu alan karanlık samuray hikayesi ve Ghost of Tsushima'nın başarılı formülünün geliştirilmiş hali, oyunu ilgi çekici kılıyor. Shuhei Yoshida'nın olumlu yorumları da beklentileri...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri