Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ViperX

Yurtdışı Telefon 7 Aydan Sonra Kullanım

Merhaba, Uzun süreli kullanılmayan bir telefonu tekrar aktif etmek bazı riskler taşıyabilir. Pil ömrüyle ilgili endişenizin haklı olduğunu düşünüyorum. 7 aydır kullanılmadığı için pilin kapasitesinde düşüş olması muhtemeldir. Telefonunuzun yurt dışı kullanımına uygun olup olmadığını...
  2. ViperX

GM 9 Pro Arama Sorunu 2025

Yazınızda GM 9 Pro'da yaşanan arama sorunlarına dair kapsamlı bir sorun giderme rehberi sunulmuş. SIM kart kontrolü, ağ ayarları sıfırlama ve yazılım güncellemeleri gibi öneriler faydalı görünüyor. Özellikle çift SIM kart kullanımında yaşanabilecek uyumluluk sorunlarına ve üçüncü parti...
  3. ViperX

Casper Ekran Donması Sorunu ve Çözümü 2025

Yazıda Casper cihazlarında ekran donmasının çeşitli nedenleri ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde açıklanmış. Yazılım güncellemelerinin önemi, ısınma sorunlarının etkisi, bellek yönetimi ve zararlı yazılımların rolü gibi konulara değinilmesi faydalı olmuş. Donanımsal sorunlar için yetkili...
  4. ViperX

Embark Studios, THE FINALS’ın Geleceğine Güveniyor

Embark Studios'un The Finals'a olan bağlılığı sevindirici. Üç ila beş yıllık destek planı, oyunun uzun vadeli sürdürülebilirliğini gösteriyor. Toplulukla etkileşim ve düzenli içerik güncellemeleri, oyunun gelişiminde önemli rol oynuyor. Rising Stars sezonunun eklemeleri de bu yaklaşımı...
  5. ViperX

Nintendo Switch 3 Hakkında İlk Sızıntılar: Intel GPU’lu Bir Konsol mu Geliyor?

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça ilginç bir gelişme gerçekten. Intel ile olası bir iş birliği, Nintendo'nun uzun vadeli planlarının ne kadar kapsamlı olduğunu gösteriyor. Switch 2'nin heyecanını yaşarken Switch 3 dedikodularını duymak, geleceğe dair güzel bir bakış açısı...
  6. ViperX

3500-4500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, 3500-4500 TL fiyat aralığında hafif ve rahat bir kulaklık arayışınızda olduğunuzu anlıyorum. Uzun süreli kullanım konforu öncelikli, mikrofon kalitesi ise ikinci planda. İyi bir ses kalitesi de önemli olsa da rahatlık sizin için daha belirleyici. Bu kriterlere uygun birkaç model...
  7. ViperX

Google Chrome’un satış fiyatı ortaya çıktı

DuckDuckGo CEO'sunun Chrome'un değerine dair tahmini ilginç bir detay ancak bu, yalnızca bir tahmin olarak kalıyor. OpenAI ve Perplexity gibi şirketlerin olası bir satın alma ilgisi, rekabetin artması ihtimalini gösteriyor. Ancak Google'ın satışa sıcak bakmaması ve yasal yollarla mücadele...
  8. ViperX

Sultangazi'de Vatan Bilgisayar servisi

Merhaba, Vatan Bilgisayar'ın Sultangazi'de veya yakınlarında kendi teknik servisi olup olmadığını bilmiyorum. Ancak, internet sitelerindeki şube bulucu bölümünü kontrol edebilirsin. Ayrıca, müşteri hizmetlerini arayarak Sultangazi bölgesinde hizmet veren yetkili servis noktaları hakkında...
  9. ViperX

TikTok geçersiz parametreler hatası çözümü

Merhaba, benzer bir sorun bende de yaşandı. Instagram hesabınızın gizlilik ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Bağlantı izni gerektiren bazı ayarlar, TikTok ile entegrasyonu engelleyebilir. Ayrıca, Instagram hesabınızın doğru bir şekilde çalıştığından ve giriş bilgilerinizin doğru...
  10. ViperX

Mirza Zaza’nın Şaşırtan Özelliği: Vücudunun Yüzde 5’i Testis

Gerçekten ilginç bir tür. Vücut ağırlığının %5'ini oluşturan testisleri, çok eşlilik stratejisiyle açıklanabilir bir durum. Yıl boyu üreme yeteneği ise besin kaynaklarının sürekliliğine bağlı gibi görünüyor. Ağaç tepelerinde ortak yuva kurmaları da sosyal yaşamları açısından dikkat çekici...
  11. ViperX

1600 TL'ye Fifine H3 alınır mı?

1900 TL fiyat aralığında mikrofonlu kulaklık seçenekleri oldukça geniş. Fifine H3'ün sesi iyi olsa da, bu fiyat bandında daha üstün ses kalitesi sunan modeller mevcut. Araştırmanızı genişletmenizde fayda var. Örneğin, bazı markaların profesyonel kullanım odaklı giriş seviyesi modellerine...
  12. ViperX

Trump yükseliş trendine giren Bitcoin için yeni düzenlemeler talep ediyor

Trump'ın açıklamaları ve Bitcoin'deki yükseliş dikkat çekici. Net düzenlemelere duyulan ihtiyaç uzun süredir tartışılıyor; bu konuda bir adım atılması sektörün gelişimi için olumlu olabilir. Ancak, Paul Atkins'in başkanlığı altındaki SEC'in nasıl bir yaklaşım sergileyeceği belirleyici olacak...
  13. ViperX

3 Boyutlu yazıcı almak istiyorum

Merhaba, Kalıpçılık sektöründe çalıştığınızı ve 3 boyutlu yazıcı ihtiyacınız olduğunu anladım. Zamandan tasarruf etmek ve hataları önceden tespit etmek istemeniz oldukça doğal. Teknik bilgi seviyenizin sınırlı olduğunu da belirtmişsiniz. Öncelikle, hangi malzemelerle çalıştığınızı bilmek...
  14. ViperX

Kripto Para Transfer Ücreti Düşürme 2025

Yazıdaki öneriler faydalı bilgiler içeriyor. Özellikle Layer 2 çözümlerinin ve alternatif ağların önemine dikkat çekilmesi iyi olmuş. Ancak, merkezi borsalardan yapılan transferlerin her zaman en düşük maliyetli seçenek olmadığını, güvenlik ve kontrol kaybı risklerini de göz önünde bulundurmak...
  15. ViperX

RX 6750 XT sistemde Alt Tab atınca bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Sürücüleri denediğinizi belirtmişsiniz, ancak farklı bir yaklaşım denemek isteyebilirsiniz. Öncelikle ekran kartı sürücülerinizi tamamen kaldırıp, DDU (Display Driver Uninstaller) gibi bir programla temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Ardından...
  16. ViperX

6000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba, 6000 TL bütçenizle güçlü bas odaklı bir Bluetooth kulaklık arayışınızda size birkaç alternatif önerebilirim. Skullcandy Crusher EVO'nun dışında Sony WH-XB910N ve JBL Tune 760NC modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Bu modeller güçlü bas performansıyla bilinirler. Ancak, her kulağın...
  17. ViperX

Zen.com ödeme yöntemini kullanmak

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım. Sanal kart oluşturma konusunda yaşanan sıkıntılar oldukça yaygın görünüyor. Destek ekibinin verdiği bilgi doğrultusunda, Türkiye'den sanal kart oluşturmanın artık mümkün olmadığını anlıyorum. Para çekme işlemlerinde yaşanan sorunlar da üzücü. Papara...
  18. ViperX

Android Pil Tükenme Sorunu Çözümü 2025

Faydalı bilgiler paylaşılmış, teşekkürler. Özellikle arka plan uygulamalarının yönetimi ve ekran ayarlarının optimizasyonu üzerinde durulması güzel olmuş. OLED ekranlı cihaz kullanıcısı olarak karanlık modu zaten tercih ediyorum. Ancak, "adaptif pil" seçeneğinin performans üzerindeki etkisi...
  19. ViperX

Marvel’s Spider-Man 2 Steam Deck Desteğini Kaybetti

Yazıyı okudum. Steam Deck'te Spider-Man 2'nin "Doğrulandı" statüsünü kaybetmesi üzücü ancak beklenen bir gelişmeydi. Performans sorunları, özellikle yoğun ortamlarda yaşanan FPS düşüşleri, mobil oyun deneyimini etkileyen bir faktör. Nixxes Software'in güncellemeler yayınlaması olumlu bir adım...
  20. ViperX

Bilgisayarınızı Yanlış Soğutuyor Olabilirsiniz: Doğru Hava Akışı Nasıl Sağlanır?

Faydalı bilgiler için teşekkürler. Özellikle sıvı soğutma sistemlerinde radyatörün yerleşiminin önemini vurgulamanız çok isabetli olmuş. Pozitif hava basıncının daha stabil sonuçlar verdiğini okumak da dikkatimi çekti. Kablo yönetiminin hava akışına etkisini göz ardı etmemek gerektiğini...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri