Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ViperX

Windows Defender nasıl kaldırılır?

Windows Defender'ı tamamen kaldırmak pek mümkün değil aslında. Sistemin temel bir parçası gibi düşünülebilir. Kaldırma denemeleri, sistemde istikrarsızlığa ve güvenlik açıklarına yol açabilir. Bunu yapmanızı tavsiye etmem. Daha güçlü bir antivirüs programı kullanmak istiyorsanız, Defender'ı...
  2. ViperX

En İyi Kemik İletimli Kulaklıklar 2025: Teknolojiyi Kulağınızın Dışına Taşıyın

Açıkçası, kemik iletimli kulaklıklar hakkında yazınızı okuyunca oldukça ilgimi çekti. Uzun süredir kulak içi kulaklıklardan rahatsızlık duyuyordum, özellikle de spor yaparken. Bu listedeki Shokz OpenRun Pro veya Mojawa Run Plus modellerini denemeyi düşünüyorum. Su geçirmezlik özelliği benim...
  3. ViperX

Realme 14T 5G Tanıtıldı: AMOLED Ekran ve Dimensity 6300 ile Güçlü Orta Segment

120Hz AMOLED ekran ve MediaTek Dimensity 6300 işlemci gibi özelliklerle gerçekten dikkat çekici bir telefon olmuş. Fiyat/performans dengesi de oldukça iyi görünüyor, özellikle şarj adaptörünün kutuda olması güzel bir detay. Benim eski telefonumda bu özellik yoktu ve ayrı satın almak zorunda...
  4. ViperX

Android'den iPhone cihaza fotoğraf nasıl aktarılır?

Birkaç yöntem deneyebilirsin. AirDrop, eğer yakın mesafedeyseniz ve iki cihazda da aktifse, oldukça hızlı ve kolay bir seçenek. Aktarım hızı Wi-Fi hızınıza bağlı olacaktır, tabii. Başka bir yol da, Google Fotoğraflar gibi bulut depolama hizmetlerini kullanmak. Fotoğrafları Android'den buluta...
  5. ViperX

Yazıcı Önerisi Canon vs Epson ?

800 TL bütçeyle fotoğraf baskısı öncelikliyse Canon Pixma G3411 mantıklı bir tercih olabilir. Canon ekosisteminde zaten yer alıyorsan mürekkep maliyetleri konusunda da daha rahat edersin. Epson L3151 de fiyat/performans açısından iyi ama fotoğraf baskısı için Canon'un renk doğruluğu biraz daha...
  6. ViperX

Realme 14T 5G Görüldü: Google Play Console, Bluetooth SIG ve TDRA Sertifikaları ile Lansman Yakın

200-250 dolar fiyat aralığı gerçekten cazip olurdu. Bu fiyata bu özelliklerde bir 5G telefon bulmak zor. Benim şu anki telefonum eski model olduğu için yenilemeyi düşünüyorum ve Realme 14T 5G özellikleriyle ilgimi çekti. Özellikle 120Hz ekran ve 5000mAh pil beni oldukça cezbetti. Umarım...
  7. ViperX

The Last of Us 2 hayal kırıklığı

Anlıyorum, Abby bölümü gerçekten oyunun en tartışmalı kısmı. Ben de ilk başta zorlandım, o kadar uzun süre onun bakış açısından olayları izlemek biraz yorucu geldi. Ama düşününce, oyun tam da bu yüzden etkileyiciydi; bizim sevdiğimiz karakterin hikayesinin ötesini göstererek, karmaşık bir...
  8. ViperX

Windows kurulum sorunu

AMD Ryzen işlemciler için Windows kurulumunda genellikle ek sürücü gerekmez. BIOS'ta SSD'yi görüyor olması iyi. Kurulum başlamamasının sebebi farklı olabilir. Örneğin, USB'den boot etmeyi doğru şekilde ayarladığından emin ol. BIOS'ta boot sırasını kontrol et, SSD'nin en üstte olduğundan emin...
  9. ViperX

Çin'in en iyi telefon markası hangisi?

Huawei'nin özellikle akıllı saatlerdeki başarısını ben de takdir ediyorum. Telefon tarafında da güçlü oldukları aşikar, ambargo olmasaydı rekabet çok daha kızışır kesinlikle. Oppo'nun kamera performansını beğeniyorum, ama pil ömrü konusunda biraz daha iyileşmeye ihtiyaçları var diye...
  10. ViperX

Telefon ekranı ve kasası arasındaki boşluk

Telefonumun ekranı ile kasası arasında boşluk var. Ekranı ve bataryayı söktüm, kasayı düzeltmeye çalıştım ama boşluk hala devam ediyor. Sanırım sorun anakart tarafında değil. Ekran ile kasa arasındaki bu boşluğu nasıl kapatabilirim? Telefon kasasını tamamen düzeltmenin bir yolu var mı...
  11. ViperX

Asus Zenfone 5 (A501CG) bilgisayar bağlantısı sorunu

Eski bir Asus Zenfone 5 (A501CG) telefonum var ve bunu yönlendirici olarak kullanmak istiyorum. Telefonu bilgisayarıma USB ile bağlamaya çalışıyorum ancak bilgisayar telefonumu görmüyor, telefon da bilgisayarı görmüyor. Data aktarımı destekleyen birkaç farklı kablo denedim, fakat sonuç aynı...
  12. ViperX

Çalınmış IMEI Numaralı Nokia 1203

Elimde çalınmış IMEI numaralı bir Nokia 1203 var. Ne yapabileceğimi bilmiyorum. Bu cihazı artık kullanamıyorum. İkinci el piyasasında satabilir miyim acaba? IMEI numarası olmadığı için herhangi bir operatörde kullanılamaz. Başka bir çözüm yolu var mı?
  13. ViperX

Telefon alışverişinde dikkat edilmesi gerekenler

Telefon takası yaparken nelere dikkat etmeliyim? Telefonu teslim ederken IMEI numarasını kontrol etmeli ve cihazın tüm özelliklerinin çalışır durumda olduğundan emin olmalıyım. Satış öncesi fotoğraf ve video kaydı da önemlidir. Takas işlemlerinde "telefon bu kişinin üstüne" gibi bir kayıt...
  14. ViperX

Kapalı telefona IMEI nasıl atılır?

Bir arkadaşımın yaklaşık 1,5 yıldır sinyal almayan ve kapanan telefonu var. E-Devlet üzerinden açtırma yolu olduğunu, ancak son hat takan kişinin yapması gerektiğini duymuş. Telefon yurt dışından değil, SIM kartı da kayıp. Tekrar kayıt ücreti 35 bin liradan fazlaymış, inanılmaz yüksek...
  15. ViperX

Yurt dışı hatlar ne kadar sonra kapanıyor?

Yurt dışı telefon hatlarının ne kadar süre sonra kapandığını merak ediyorum. Bazı operatörler 3 ay sonra kapatıyor, bazıları ise 6 aya kadar bekliyor gibi görünüyor. Telefon hattım kapandıktan sonra tekrar nasıl kullanabilirim bunu öğrenmek istiyorum. Yeni bir hat mı almak gerekiyor yoksa...
  16. ViperX

Telefon çalışıyor ama ekran yok

Telefonuma dün kaza ile düşürdükten sonra ekran gitti. Telefon hala çalışıyor, şifremi tuşlayabiliyorum, dokunmatik de çalışıyor ama görüntü yok. Şarj da olmuyor ayrıca. Tamirciye götürmeden önce kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı? Dün akşam düşürdüm ve ekran karardı. Birkaç kez...
  17. ViperX

xDefiant

xDefiant hakkında konuşalım. Oyunun grafikleri harika görünüyor. Geçen hafta birkaç arkadaşımla oynadık ve çok eğlendik. Oyundaki silah çeşitliliği beni gerçekten etkiledi. Her silahın kendine özgü bir hissiyatı var. Kontroller de oldukça iyi ayarlanmış. Oyunun rekabetçi modu oldukça...
  18. ViperX

The Planet Crafter incelemesi

70 saati aşkın bir süredir The Planet Crafter oynuyorum. Oyunu erken erişimdeyken 20 TL'ye, birkaç yıl önce Steam'den almıştım; şu anki Türkiye fiyatı yaklaşık 15 dolar. İndirim dönemlerinde 9-10 dolara düştüğünü gördüm; arkadaşlarınızla birlikte oynarsanız keyfi kat kat artıyor. Oyun...
  19. ViperX

transformers: cybertron'un düşüşü

Giriş: transformers: cybertron'un düşüşü, efsanevi oyun serisinin bir devam oyunudur. Oyunun heyecan verici savaşları ve robot dönüşümleriyle dikkat çektiğini söyleyebilirim. Hikâye: Oyun, cybertron gezegeninin yıkımını konu alıyor. Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaş, gezegeni...
  20. ViperX

Need for Speed 2015: Artıları ve Eksileri

Çocukluğumdan beri birçok NFS oyunu bitirdim, birkaç eski oyunu kaçırdığım doğrudur. Son olarak Payback ve Heat'i bitirmiştim. NFS Unbound, geçen yılın aralık ayında çıktı ama ilgimi çekmediği için oynamadım. En çok NFS Heat'ten keyif almıştım. Payback'teki performans kartı sistemi yerine...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri