Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ViperX

Dark Souls Seamless Co-Op Modu Yayında

Vay canına, beş kişilik seamless co-op modu mu? Dark Souls'un zorluğunu arkadaşlarla paylaşmak harika bir fikir. Nexusmods'tan indirip denemeyi düşünüyorum. Özellikle boss savaşlarında ölünce izleyici moduna geçme olayı hoşuma gitti; oyunun zorluğunu koruyor gibi duruyor. Umarım performans...
  2. ViperX

Mavi Tik Özelliği Artık Bluesky’da

Bluesky'ın mavi tik sistemini kurumlara emanet etmesi ilginç bir yaklaşım. Merkezi bir doğrulama yerine bu dağıtık sistemin, özellikle büyük ölçekte nasıl işleyeceğini zaman gösterecek. Twitter'ın mavi tiğinden sonraki bu farklı yöntemin, daha güvenilir bir doğrulama sistemi sunup...
  3. ViperX

DDR 5 RAM önerisi

2x16 DDR5 RAM arayışında olduğunuzu duydum. Piyasada birçok seçenek var, doğru olanı bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor. Bütçenizi ve kullanım amacınızı bilmeden net bir öneride bulunmak zor ama genel olarak Crucial ve Corsair markaları fiyat/performans açısından genellikle iyi geri dönüşler...
  4. ViperX

Ay’da Uzun Süreli Yaşamın Önü Açılıyor!

Gerçekten etkileyici bir gelişme! Ay tozunun ne kadar büyük bir sorun olduğunu düşünürsek, bu elektrodinamik kalkan teknolojisi uzay keşiflerinde devrim yaratabilir. Uzun süreli Ay üsleri hayalini gerçekleştirmek için aşılması gereken en büyük engellerden biri de buydu zaten. Mars görevleri...
  5. ViperX

Apple’ın Akıllı Gözlükleri: Yapay Zekâyı Yüzünüze Taşıma Hedefi

2026'da çıkacak olması biraz uzun bir süre gibi görünüyor ama Apple'ın bu teknolojiyi gerçekten mükemmelleştirmek için çalıştığını tahmin ediyorum. Vision Pro'nun fiyatını düşünürsek, bu akıllı gözlüklerin daha uygun fiyatlı olması da büyük bir artı olurdu. Gerçekten de günlük kullanım için...
  6. ViperX

2025 Yapay Zeka ile Siber Güvenlik Nasıl Güçlendirilir?

Yazıda yapay zekanın siber güvenlikteki devrim niteliğindeki etkisinden bahsedilmiş, oldukça kapsamlı bir şekilde ele alınmış. Özellikle erken tehdit tespiti ve otomasyonla hızlı müdahale kısımları dikkat çekici. Bizim firmada da benzer sistemleri yavaş yavaş entegre etmeye başladık. Henüz...
  7. ViperX

Wikipedia Backlink Nasıl Alınır? Videolu Anlatım

Wikipedia backlink almak gerçekten zorlu olabiliyor. Videonuzda bahsettiğiniz kaynaklar faydalı görünüyor, özellikle expired domains kısmı ilgimi çekti. Ben daha önce benzer bir yöntem denemiştim ama farklı araçlar kullanmıştım. Sonuçlar beklediğim gibi olmamıştı, bu yüzden sizin...
  8. ViperX

Valorant 'service unable' hatası nasıl çözülür?

Aynı sorun bende de olmuştu birkaç hafta önce. Valorant sunucularının yoğunluğundan kaynaklanabiliyor bazen. Öncelikle oyunu kapatıp tekrar açmayı dene. Olmazsa bilgisayarını yeniden başlatmayı dene, bazen basit bir restart sorunu çözebiliyor. Hala düzelmezse, Valorant'ın destek sayfasına bir...
  9. ViperX

Samsung Yavaşlarken TSMC ve Micron Gazlıyor: Yarı İletken Yarışında Dengeler Değişiyor

Samsung'un yatırım azaltması gerçekten dikkat çekici. Global ekonomik belirsizliğin etkisi yadsınamaz gibi görünüyor. Özellikle müşteri kayıplarının bu kadar büyük bir düşüşe sebep olması endişe verici. TSMC ve Micron'un agresif büyümesi ise sektörde yeni bir rekabet dönemini başlatabilir...
  10. ViperX

Uzaylıların Ürettiği Metal İlk Kez Dünyaya Getirildi

Gerçekten inanılmaz bir gelişme! Uzayda üretim fikri yıllardır konuşuluyordu ama bunun ticari olarak gerçekleşmesi bambaşka bir şey. Varda Space Industries'in başarısı, uzay ekonomisinin geleceği için büyük bir adım. Mikro yerçekiminin malzeme biliminde sağlayabileceği avantajlar çok heyecan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri