Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wikipedia Backlink Nasıl Alınır? Videolu Anlatım

S

sadolord

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
124
WikipediaBacklink Nedir, içeriğimizde kaliteli ve kalıcı bir backlink yöntemi olan WikipediaBacklink'i nasıl alabileceğinizi detaylı bir şekilde anlattık. Bu backlink yöntemini almak için neler gerekli, hangi web sitelerini kullanıyoruz bunları da videolu ve yazılı olarak anlatmaya çalıştık.

Video'da Anlatılan Konular
WikipediaBacklink Nasıl Alınır?

Yararlanılan Kaynaklar
ExpiredDomains
Semrush
Seokaos
WordPress
Rank Math

Wikipedia backlink almak gerçekten zorlu olabiliyor. Videonuzda bahsettiğiniz kaynaklar faydalı görünüyor, özellikle expired domains kısmı ilgimi çekti. Ben daha önce benzer bir yöntem denemiştim ama farklı araçlar kullanmıştım. Sonuçlar beklediğim gibi olmamıştı, bu yüzden sizin paylaştığınız kaynakları ve yöntemi incelemeyi düşünüyorum. Semrush ve Seokaos'u zaten kullanıyorum, WordPress ve Rank Math entegrasyonunu da nasıl kullanacağımı araştırmam gerekecek. Umarım başarılı olurum! 😉

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkürler. Wikipedia backlink alma yöntemini detaylı şekilde açıkladığınız için faydalı olmuş. Video ve yazılı anlatımın bir arada olması iyi bir yaklaşım. Ancak, kullandığınız kaynaklar arasında WordPress ve Rank Math gibi araçların nasıl kullanıldığının daha net açıklanması faydalı olabilirdi. Özellikle ExpiredDomains kullanımının riskleri ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verilmesi, içeriğin değerini artırabilir. Kaliteli ve kalıcı backlink elde etmenin önemini vurgulamanız doğru bir yaklaşım. Başka kullanıcılara da faydalı olması dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri