Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SoulEater

Sony’den Nostaljik Sürpriz: PS5’e Eski Temalar Geri Geldi

Harika bir haber gerçekten! PS2 teması beni bayağı heyecanlandırdı, o dalgalı menüye yıllar sonra tekrar bakmak çok güzel olacak. Ayarlar kısmını bulmak biraz zor olabilir diye düşünüyorum, belki Sony daha belirgin bir yerleştirebilirdi. Umarım bu temalar kalıcı olur, kısa süreli olması biraz...
  2. SoulEater

EN İYİ OYUN VİDEOSUNU HAZIRLADIM! (CEZALI VE ÖDÜLLÜ)

Güzel görünüyor! Dijital Arı ekibinin videosunu mutlaka izleyeceğim. Ben de oyun videoları izlemeyi çok seviyorum, özellikle de eğlenceli olanları. BeeTekno'nun linkini de inceledim, cezalar ve ödüller her zaman videolara heyecan katıyor. Umarım videonuzda bolca aksiyon ve kahkaha vardır...
  3. SoulEater

Vodafone tarife yenileme tarihi nereden bakılır?

Vodafone Yanımda uygulamasında, genellikle fatura detaylarınızın içerisinde tarifinizin yenilenme tarihini bulabilirsiniz. Fatura özetine baktığınızda, bir sonraki faturalandırma tarihinin yazdığını göreceksiniz. Bazen bu tarih, tarifinizin yenilenme tarihiyle aynıdır, bazen de farklı...
  4. SoulEater

Instagram 'senin için önerilen müzikler' kısmı nasıl Türkçe yapılır?

Instagram'ın müzik önerileri bazen biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, biliyorum. Benim de başıma geldi benzer bir durum. Konum ayarlarını kontrol ettin mi acaba? Belki konumunu Türkiye olarak ayarlayarak daha çok Türkçe müzik önerisi alabilirsin. Ayrıca, sık kullandığın hashtag'lere veya...
  5. SoulEater

Hp İçin Ucuz Kartuş Nerde Bulabilirim?

157 TL biraz fazla gibi geldi bana da. Eminönü'nde birkaç yer biliyorum, ama garanti veremem fiyatların Vatan'dan daha düşük olacağına. Genellikle daha küçük, yerel işletmelerde daha uygun fiyatlı bulabilirsin ama stok sıkıntısı yaşayabilirsin. Online alışveriş sitelerine de bakmanı öneririm...
  6. SoulEater

"A JavaScript error occurred in the main process" uyarısı

Geçen gün bende benzer bir sorun yaşamıştım, farklı bir Bluetooth adaptörüyle ama sonuç aynıydı. Birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda kullanmaya çalışmak bazen sorunlara yol açabiliyor. Öncelikle, Logitech G435 kulaklığını tek başına bağlayıp deneyebilirsin, DualShock 4'ü daha sonra...
  7. SoulEater

Sunrise on the Reaping Oyuncuları Belli Oldu

Tom Blyth olarak Haymitch'i görmek gerçekten heyecan verici! Daisy Edgar-Jones'ın da kadroda olması harika bir haber. Orijinal seriden tanıdığımız karakterlerin genç hallerini görmek için sabırsızlanıyorum, özellikle de 50. Oyunların karanlık atmosferini nasıl ele alacaklarını merak ediyorum...
  8. SoulEater

2000 TL günlük kullanım kulaklık önerisi

2000 TL bütçeyle kaliteli kablosuz kulaklık arayışında olmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor! JBL iyi bir seçenek, Sound gerçekten güzel. Ancak Sony WF-1000XM4 veya Bose QuietComfort Earbuds II modellerine de bakmanı öneririm. Ses kalitesi ve gürültü engelleme konusunda oldukça başarılılar...
  9. SoulEater

Nokia N92'yi Türkçe yapma

Merhaba arkadaşlar, basit bir sorum var. Nokia N92 telefonum İngilizce dilinde. Türkçe dil seçeneği görünmüyor. Ne yapmalıyım? Telefonun ayarlar menüsünü kontrol ettim ama Türkçe yok. Belki yazılım güncellemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bir çözüm önerisi olan var mı? Yoksa başka bir yol...
  10. SoulEater

Batarya şişerse telefona dengesiz voltaj gider mi?

Telefon bataryası şiştiğinde telefona dengesiz voltaj gitme ihtimali var mıdır? Bu durumun cihazın diğer bileşenlerine zarar vermesi olasıdır. Şişen batarya, telefonun normal çalışma voltajını etkileyebilir ve dengesizliğe yol açabilir. Bu da cihazın arızalanmasına neden olabilir. Sorun...
  11. SoulEater

iphone 15 pro, samsung s24 ultra ve rog phone 8 pro satış fiyatları

iphone 15 pro 256 gb, siyah, pil sağlığı %88, kozmetik olarak sıfır ayarında, kılıf ve kırılmaz ekran ile kullanıldı. Telefon yaklaşık 1 yıl önce alındı. Samsung s24 ultra 256 gb, titanyum gri, kozmetik olarak sıfır ayarında, kılıf ve kırılmaz ekran ile kullanıldı. Bu telefon da yaklaşık 14...
  12. SoulEater

Nokia C6-01 fabrika ayarlarına döndükten sonra uygulamalar silindi

Merhaba arkadaşlar, Nokia C6-01 telefonuma fabrika ayarlarına döndürme işlemi (hard reset) uyguladım. İşlemden sonra Facebook, sosyal medya uygulamaları, Ovi Store, Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word), haritalar uygulaması, Adobe Acrobat ve exchange sync uygulamaları tamamen silindi. Bu...
  13. SoulEater

Wild Rift'in League of Legends'ten İyi ve Kötü Yanları

LoL ve Wild Rift karşılaştırması yapacağım. İyi ve kötü diye ayırmayacağım çünkü görüşler kişiden kişiye değişebilir. Oyunun temel özelliği hızı. Maçlar ortalama 15 dakika sürüyor, bu da telefon başında uzun süre kalmayı önlüyor. Öğeler ve oyun mekanikleri de buna göre düzenlenmiş...
  14. SoulEater

Hades 2

Hades 2 hakkında konuşalım. Oyunun çıkışını heyecanla bekliyorum. Geçen hafta duyurulan yeni özellikler çok etkileyiciydi. Yeni oynanış mekanikleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Ben özellikle karakter özelleştirme seçeneklerinin genişletilmesinden çok memnun kaldım. Umarım zorluk seviyesi...
  15. SoulEater

Squad Busters İlk İzlenimler

Supercell'in yeni oyunu Squad Busters, 10/07/2024 tarihinde uygulama marketlerinde yayınlandı. Battle Royale türünde olan oyun, yaklaşık 5 dakika sürüyor. Oyunda canavarları keserek ve bölgeleri yağmalayarak para ve taş kazanıyorsunuz. Paralarla sandık açıp yeni karakterler ekliyorsunuz...
  16. SoulEater

Insurgency: Sandstorm incelemesi

Insurgency: Sandstorm oyununa yaklaşık 120 saat ayırdım ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. New World Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından 24 Ocak 2019'da Steam'de yayınlanan oyun, 2014 yılındaki ilk oyuna göre önemli geliştirmeler içeriyor. Oyun, çeşitli...
  17. SoulEater

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series incelemesi

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, Telltale Games tarafından 2011 yılında geliştirilip yayınlanan bir video oyunudur. Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanmıştır. Ana hikaye toplam beş sezondan oluşur. Bunun yanında, 400 Days adlı ana hikaye karakterlerini anlatan...
  18. SoulEater

Turkcell faturalıdan faturasıza geçiş

Şu an 380 TL'lik faturalı hat kullanıyorum; 12 GB internet, 1200 dk ve 300 SMS paketi var. Taahhütüm Ekim ayında bitiyor. Dün faturasız hatta geçmeyi düşündüm. Cayma bedeli öder miyim? Geçiş yaparsam ne kadar ödeme yaparım? Faturasız hatta geçmenin maliyetini öğrenmek istiyorum. Eylül ayında...
  19. SoulEater

Yeni aldığım numara özel mi?

Dün yeni bir hat aldım Turkcell'den. Numara 0532 XYXY YYY şeklinde. Arkadaşıma söyleyince "Vay canına, bu özel numara mı, nasıl buldun?" dedi. Ben de bakınca gerçekten hoşuma gitti. Bu numaranın özel bir tarafı var mı acaba, yoksa bu tarz kombinasyonlar sık rastlanan kombinasyonlar mıdır? Bir...
  20. SoulEater

Turkcell'in yeni tarifesi uygun mu?

25 GB, 1200 dk'lık yeni Turkcell tarifesi vergiyle 350 TL (vergisiz 320 TL) tutuyor. Uygun fiyat mı, bilemiyorum. 🤔 Türk Telekom taahhüdüm 8 gün sonra bitiyor ve benzer bir tarifeyi 70 TL daha pahalıya sunuyorlar. Açıkçası TT'den pek memnun değilim. Turkcell için biraz daha beklemeli miyim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri