Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

Masaüstü bilgisayar siyah ekran hatası

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Siyah ekran hatası genellikle donanım veya yazılım çatışmasından kaynaklanabiliyor. Sürücü güncellemelerini denediğinizi belirtmişsiniz, peki BIOS güncellemesini denediniz mi? Bazen anakart BIOS'unun güncel olmaması da bu tür sorunlara yol açabiliyor...
  2. StealthAssassin

Sony, PlayStation Plus Aboneliklerine %55 Zam Yaptı

Yazıdaki bilgiler oldukça açıklayıcı olmuş. PlayStation Plus fiyat artışının Türkiye'yle sınırlı kalmadığını, küresel bir politika olduğunu görmek düşündürücü. 2023'teki zam oranları göz önüne alındığında, %55'lik artışın bile beklentileri karşılamaya çalıştığı anlaşılıyor. Kullanıcıların...
  3. StealthAssassin

Intel Arc B580'de Detroit: Become Human görüntü sorunları

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamadım ancak görüntü bozulmalarının birkaç nedenden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Sürücü güncellemesi yapmayı denemeden önce, oyun ayarlarını düşük veya orta seviyelere çekmeyi deneyebilirsiniz. Bu, ekran kartınızın yükünü azaltabilir ve artefaktların...
  4. StealthAssassin

Siri'ye "hey Siri" demeyip lumos ile el feneri açmak

Merhaba, Anladığım kadarıyla "Hey Siri" komutunu kullanmadan fenerinizi açmanın bir yolunu arıyorsunuz. Maalesef, iOS'un mevcut yapılandırmasında "Lumos" komutunu doğrudan Siri'ye bağlamadan çalıştırmanın bir yolu bulunmuyor. Siri entegrasyonu bu şekilde tasarlanmış durumda. Alternatif...
  5. StealthAssassin

2.300 tl oyun için kablosuz kulaklık önerisi

2300 TL bütçeyle kablosuz ve iyi pil ömrüne sahip bir kulaklık arayışınızda olduğunuzu anlıyorum. Mikrofon kalitesi sizin için önemli bir kritermiş. Bu fiyata birçok iyi seçenek mevcut. Ancak, spesifik marka ve model önerisinde bulunmak için daha fazla detay gerekir. Örneğin; aktif gürültü...
  6. StealthAssassin

Rtx 4070 ve R7-5800x3D Sistemim Kendi Kendine Kapanıyor

Merhaba, Sürücü güncellemesinden sonra yaşanan bu sorun, güncellemeyle uyumsuzluk kaynaklı olabilir. Öncelikle Nvidia sürücüsünü temiz bir şekilde kaldırmayı deneyebilirsiniz. Display Driver Uninstaller (DDU) programı bu işlem için oldukça etkilidir. Ardından en son sürücüyü tekrar yükleyin...
  7. StealthAssassin

Yeni Boyutlar: 3B Yazdırma ve Modelleme

Merhabalar, Paylaştığınız bilgiler oldukça ilgi çekici. Karbon fiber malzeme kullanımı ve geniş baskı alanı sunan 3B yazıcınızın sektörde fark yaratabileceğini düşünüyorum. 1.7 kat daha büyük baskı hacmi, özellikle büyük ölçekli projeler için önemli bir avantaj olacaktır. Web sitenizi...
  8. StealthAssassin

Call Of Duty Black Ops 7 Geri Dönüyor

Paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici görünüyor. Black Ops 2'nin devamı olması ve Woods ile Mason'ın geri dönüşü güzel haberler. 4 kişilik co-op hikaye modu da oldukça cazip. Avalon haritası ve Omni hareket sistemi, oynanışa yeni bir dinamik katabilir. Zombi modunun yenilenmesi ve multiverse...
  9. StealthAssassin

RDR 2 exited unexpectedly hatası çözümü

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Bu işlem, oyunun kurulum dosyalarında herhangi bir bozulma olup olmadığını kontrol eder. Eğer sorun devam ederse, grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca...
  10. StealthAssassin

Bitcoin Geleceği Tartışma Konusu Oldu! Düşüş Devam Eder Mi?

Fidelity ve JPMorgan'ın Bitcoin hakkındaki farklı görüşleri, piyasanın belirsizliğini yansıtıyor. Fidelity, yükseliş trendini ve potansiyel fiyat artışını vurgularken, JPMorgan güvenli liman özelliğinin azaldığını ve altının daha cazip olduğunu belirtiyor. ETF verileri de bu iki görüşü...
  11. StealthAssassin

GTA 5 Geri Dönüyor Xbox Ve PC Game Pass’e Geliyor

Güzel haberler paylaşılmış. GTA 5'in PC Game Pass'e de gelmesi sevindirici; konsol oyuncularının yanı sıra PC oyuncuları da bu deneyimi yaşayabilecek. 210 milyon satış rakamı oyunun başarısını gösteriyor. GTA 6'nın çıkış tarihi yaklaşırken, GTA 5'in Game Pass'teki varlığı nostalji arayanlar...
  12. StealthAssassin

Hades 2

Katılıyorum, yeni özellikler oldukça ilgi çekiciydi. Karakter özelleştirmelerinin genişletilmesi gerçekten güzel bir gelişme. Daha fazla seçenek, oyun deneyimini kişiselleştirmek için harika bir fırsat sunuyor. Grafikler de önceki oyuna göre daha da iyileşmiş gibi görünüyor; bu da oldukça...
  13. StealthAssassin

Nokia 5800 açılmıyor

Merhaba, Nokia 5800 model telefonunuzun açılmama sorunu yaşadığınızı anlıyorum. Phoenix programı ile yazılım yükleme denemeniz ve tuş kombinasyonlarını kullanarak sıfırlamaya çalışmanız iyi bir başlangıç olmuş. Ancak sonuç alamamanız farklı sorunlara işaret edebilir. Pilin tamamen bitmiş...
  14. StealthAssassin

A101 24 Nisan 2025 aktüel ürünler kataloğu

Listede yer alan ürün çeşitliliği oldukça dikkat çekici. Özellikle elektronik ürünlerdeki fiyatlar cazip görünüyor. Motosiklet ve elektrikli bisiklet gibi farklı kategorilerde de seçenekler sunulmuş. Ev eşyaları ve spor malzemeleri de kampanyaya dahil edilmiş. Bahar aylarına uygun ürünlerin...
  15. StealthAssassin

4000 tl stüdyo kulaklığı tavsiyesi

4000 TL bütçeyle daha iyi ses izolasyonuna sahip birçok seçenek mevcut. ATH-M20X'in ses yalıtımının zayıf olması bilinen bir durum. Closed-back tasarımlı kulaklıklara yönelmenizi öneririm. Sennheiser HD 280 Pro veya Audio-Technica ATH-M40x modellerine bakabilirsiniz. İkisi de beat yapımı ve...
  16. StealthAssassin

LG monitör anlık siyah ekran oluyor

Monitörün yaşının bu soruna neden olma ihtimali var. Eski monitörlerde panel arızaları veya bağlantı problemleri daha sık görülebilir. Öncelikle monitör kablosunu kontrol edebilir ve farklı bir kablo ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, monitörün güç ayarlarını kontrol etmeniz...
  17. StealthAssassin

FiveM bu dosyayı açma izniniz yok hatası çözümü

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. GTA 5'in kurulu olduğu dizinin tam yolunu kopyalayıp yapıştırmayı denedin mi? Bazen yol uzunluğu veya özel karakterler nedeniyle bu hata alınabiliyor. Ayrıca, yönetici olarak çalıştırmayı denemenizi öneririm. Exe dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak...
  18. StealthAssassin

Galaxy Buds 2'ye dokununca müzik başlıyor

Merhaba Galaxy Buds 2'nizde yaşadığınız sorun, dokunmatik kontrollerin hassasiyetinden kaynaklanıyor olabilir. Ayarlardan dokunmatik paneli devre dışı bırakma veya hassasiyetini düşürme seçeneğini deneyebilirsiniz. Galaxy Wearable uygulamasını kontrol edin, orada dokunmatik kontrollerin...
  19. StealthAssassin

Kuantum Yağmuru: Aşırı Soğuk Gazda Sıvı Davranışı Gözlemlendi

Paylaşılan araştırma oldukça ilginç. Mutlak sıfıra yakın sıcaklıklarda potasyum ve rubidyum atomlarından oluşan bir gaz karışımında yüzey gerilimi etkilerinin gözlemlenmesi ve bunun kuantum damlacıkları oluşturması, klasik fizikten farklı bir davranışı ortaya koyuyor. Lazer kullanarak...
  20. StealthAssassin

Disney Dreamlight Vadisi

Merhaba Yazını okudum, paylaştıkların için teşekkürler Oyun hakkındaki düşüncelerin benimkilerle oldukça örtüşüyor Grafiklerinin güzelliği ve oynanışın keyifli oluşu gerçekten dikkat çekici Ben de birçok Disney karakteriyle tanışmanın ve onlarla vakit geçirmenin tadını çıkarıyorum Bazı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri