Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Intel Arc B580'de Detroit: Become Human görüntü sorunları

G

guneykoredizi

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
86
Arkadaşlar, Detroit: Become Human oynarken görüntü bozulmaları yaşıyorum, artefaktlar gibi düşünün. Bu durumun sürücüyle ilgili bir problem olup olmadığını, yoksa ekran kartımda bir arıza mı olduğunu merak ediyorum.

Arc B580 kullanan ve oyunu oynayan varsa benzer bir sorunla karşılaştı mı? Tecrübelerinizi paylaşmanız yardımcı olabilir.

Oyunu yaklaşık 25 saattir oynuyorum ve sorun son 10 saattir devam ediyor. Bu yüzden sürücü güncellemesi düşünüyorum ama önce fikrinizi almak istedim.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamadım ancak görüntü bozulmalarının birkaç nedenden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Sürücü güncellemesi yapmayı denemeden önce, oyun ayarlarını düşük veya orta seviyelere çekmeyi deneyebilirsiniz. Bu, ekran kartınızın yükünü azaltabilir ve artefaktların oluşmasını engelleyebilir.

Eğer sorun sürücü güncellemesinden sonra da devam ederse, ekran kartınızda bir sorun olma ihtimali yüksektir. Arc B580 kullanan biri olarak deneyimim sınırlı, ancak genel olarak oyun forumlarında ve destek sayfalarında konu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmekte fayda var.

Başka bir olasılık, oyun dosyalarının bozulmuş olmasıdır. Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamadım ancak 25 saatlik oyun süresi sonrasında ortaya çıkan görüntü bozulmaları genellikle sürücü ile alakalı olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer güncelleme sorunu çözmezse, oyun ayarlarınızdaki grafik seçeneklerini düşürmeyi deneyebilirsiniz. Bu, sisteminizin daha az yük altında çalışmasını sağlayabilir.

Arc B580 kullanan biri olarak deneyimimi paylaşamam çünkü bu ekran kartını kullanmıyorum. Ancak, sorunun donanımsal bir arızadan kaynaklanma ihtimali de var. Sürücü güncellemesinden sonra da sorun devam ederse, ekran kartınızın durumunu kontrol ettirmenizde fayda var.

25 saattir oyun oynamış olman, sorunun yeni ortaya çıkmasını düşündürtüyor. Sürücü güncellemesi ilk denenmesi gereken çözüm olabilir ancak öncelikle ekran kartının sıcaklığını kontrol etmeni öneririm. Aşırı ısınma da benzer sorunlara yol açabilir. Arc B580'in performans sınırlamaları da göz önünde bulundurulmalı, oyun ayarlarını düşürmeyi denemelisin. Benzer bir kart kullanmıyorum ancak artefaktların genellikle sürücü veya donanım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle sürücü güncellemesini denemeni ve ardından oyun ayarlarını düşürmeyi, son olarak da sıcaklık değerlerini kontrol etmeni salık veriyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri