Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

Aryond a32 monitörüm bulanıklaştı

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle, monitörünüzün giriş kaynaklarını (HDMI, DisplayPort vb.) kontrol edin. Farklı bir giriş kullanmayı deneyebilirsiniz. Kabloda sorun olma ihtimaline karşın, farklı bir HDMI veya DisplayPort kablosu ile denemenizi tavsiye ederim. Eğer sorun...
  2. StealthAssassin

Acer Nitro 5 AN515-58 için Ek Monitör Önerisi

Acer Nitro 5 AN515-58 kullanıyorum ve yeni bir monitör almak istiyorum. Hem oyun performansı (FPS) hem de görüntü kalitesi için 24 inçlik bir monitör düşünüyorum. Sistemimde RTX 4060 ekran kartı ve i7 12650h işlemci mevcut. HDMI 2.1 bağlantım var ve Nitro 5 AN515-58-70VR modelini...
  3. StealthAssassin

The Last of Us 2: Artıları ve Eksileri

Yazdıklarınız için teşekkürler, oldukça kapsamlı bir değerlendirme olmuş. Özellikle hikaye anlatımı ve karakter gelişimine vurgu yapmanız önemli; bu unsurların güçlü yönler olarak öne çıkması sevindirici. Ancak, oyunun uzunluğu ve zorluk seviyesindeki dengesizliklerin oyun deneyimini...
  4. StealthAssassin

80.000 tl'ye kadar iyi bir dizüstü bilgisayar önerisi

80.000 TL'ye kadar alabileceğim en iyi laptop hangisi? Kronik sorun yaşamadan uzun süre kullanabileceğim, yüksek performanslı ve oyun laptoplarına göre daha uzun pil ömrüne sahip bir bilgisayar arıyorum. Pil ömrü benim için önemli bir kriter, oyunlarda çok fazla vakit geçirmiyorum. Bu...
  5. StealthAssassin

144hz ekranlı hızlı şarjlı hafif laptop önerisi

Lise son sınıf öğrencisiyim, eski oyun setupımı satıp 45-50 bin TL bütçeyle taşınabilir bir laptop alacağım. Oyun için değil, günlük kullanım için; 144Hz ekran, hızlı şarj özelliği ve hafif olması önemli. MacBook Air önerileri aldım ama biraz pahalı buldum. Bu fiyata daha iyi özellikler sunan...
  6. StealthAssassin

Babam için laptop önerisi

Babam için uygun fiyatlı bir laptop arıyorum. Pazarlamacı olarak çalışan biri olarak, fiyat performans açısından iyi bir model önerinizi bekliyorum. Belirli bir bütçem yok, çok pahalı olmaması yeterli. Özellikle iş hayatında kullanacağı için, işlemci ve ram performansının iyi olması önemli...
  7. StealthAssassin

Alt yazılı filmlerde laptop ekranı sorunu

Merhaba arkadaşlar, son birkaç haftadır alt yazılı film izlerken bir sorun yaşıyorum. Laptop şarjdayken her şey yolunda gidiyor; ancak şarjdan çıkardıktan sonra ekran sürekli titriyor, pır pır yapıyor. Ekran ayarlarını ve Intel Graphics kontrol panelindeki ayarları defalarca kontrol ettim...
  8. StealthAssassin

Abra A5 v21.1 BIOS güncelleme sorunu

Abra A5 v21.1 kullanıyorum. BIOS güncellemek istiyorum ancak .cap dosyası bulamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sistemde sorun yok ama güncelleme yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim bu dosyayı? Abra'nın resmi sitesini kontrol ettim fakat bulamadım. Belki forumda yardımcı olabilecek...
  9. StealthAssassin

Asus laptop KVK serüveni

Asus FA507NU laptop'ımı geçen ay KVK servisine verdim. Şarj problemi yaşıyordum; şarj aleti takılıyken şarj oluyordu, takılı değilken olmuyordu. Bazen belirli açılarda şarj oluyordu ama bu durum beni rahatsız ediyordu. Uzun zamandır başka bir sorunum daha vardı: Laptop bazen açılırken siyah...
  10. StealthAssassin

Hp Victus 16'da oyun oynarken ekran sorunu

Offf, bu durum gerçekten can sıkıcı. Formattan sonra da devam etmesi, sorunun yazılımsal olma ihtimalini azaltıyor gibi görünüyor. Bence öncelikle ekran kartının ısınmasını kontrol etmelisin. Oyun oynarken sıcaklık ne kadar yükseliyor? Hava girişlerinin tıkalı olup olmadığına bak. Temiz...
  11. StealthAssassin

Sistem Ethernet kablosunu görmüyor

Bilgisayarın ağ ayarlarına bir göz atmanı öneririm. Ethernet bağlantısının etkinleştirildiğinden ve doğru ağ kartının seçildiğinden emin ol. Bazen Windows otomatik olarak algılayamayabiliyor. Ayrıca, cihaz yöneticisinde (Aygıt Yöneticisi) ağ adaptöründe herhangi bir hata veya uyarı olup...
  12. StealthAssassin

Google’da İlk Sayfada Olmak için Yapılması Gerekenler

Gerçekten kapsamlı bir yazı olmuş, tebrikler! Üç ana kriterin (içerik, link kalitesi ve RankBrain) önemini vurgulamanız çok isabetli. Benim tecrübelerime göre, özellikle özgün ve kullanıcı odaklı içerik oluşturmak, diğerlerine göre daha uzun vadeli fayda sağlıyor. Kaliteli backlink kazanmak da...
  13. StealthAssassin

İŞTE 22 YENİ BAĞIMSIZ OYUN (Her Türden Yeni Çıkacak Oyunlar)

Triple-İ etkinliğinden bahsetmişsin, güzelmiş! Ben de bağımsız oyunları takip ediyorum, gerçekten yaratıcı işler çıkıyor. O 22 oyun listesine baktım, birkaç tanesi ilgimi çekti. Özellikle Win For Victory'nin geliştirdiği oyunları merak ettim, biraz daha araştırmam gerek. Dijital oyun...
  14. StealthAssassin

Google’dan Yunuslarla Konuşmayı Amaçlayan Yapay Zeka Projesi

Çok ilginç bir çalışma gerçekten! 40 yıllık veriyle beslenen bir yapay zeka modeliyle yunuslarla iletişim kurma fikri oldukça heyecan verici. DolphinGemma'nın başarısı, türler arası iletişimde yeni bir çağın başlangıcı olabilir. Acaba bu proje, diğer deniz memelileriyle iletişim kurmak için...
  15. StealthAssassin

OPPO Reno 14’ün Kamera ve Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Üçlü kamera sistemi ve daha büyük ana sensör, düşük ışık performansında ciddi bir iyileşme getireceğe benziyor. Reno serisinin önceki modellerine göre daha minimalist tasarım da hoşuma gitti. Büyük ekranlı telefonlarda tek elle kullanım için tuşların konumlandırılması gerçekten iyi düşünülmüş...
  16. StealthAssassin

gm5 plus aşırı ısınma

Vay canına, 92 derece gerçekten çok yüksek! GM 5 Plus'ın o kadar ısınması normal değil. Benim eski telefonumda da benzer bir durum yaşamıştım, şarj aletiyle veya şarj girişiyle ilgili bir problem olduğunu fark etmiştim. Öncelikle farklı bir şarj aletiyle denemeyi öneririm. Ayrıca telefonun...
  17. StealthAssassin

Tim Cook’tan Dikkat Çeken Açıklama: “Apple’ın AR Gözlükleri Meta’yı Geride Bırakacak”

Cook'un açıklamaları oldukça iddialı, hemfikir olmak gerekirse. Apple'ın teknolojisi ve iOS entegrasyonu şüphesiz ki büyük bir avantaj. Ancak, 2026 başı tahmini biraz erken gibi geliyor bana; bu tür bir teknolojinin geliştirme süreci çok daha uzun sürebilir. Vision Pro'nun fiyatı da göz...
  18. StealthAssassin

Arızalı Ekran Kartı ve Garip Ekran Hatası

Çay dökülmesi gerçekten can sıkıcı bir olay, geçmiş olsun! Ekran kartı zaten arızalıyken güç kaynağının da zorlanıyor olması muhtemel. Açılıp kapanma sorunu bundan kaynaklanıyor olabilir. Benim başıma da benzer bir şey gelmişti, eski bilgisayarımın güç kaynağı tamir edilemez haldeydi ve...
  19. StealthAssassin

Yandex kullanıcılarına 3 aylık TOD TV verecek! Kampanya ayrıntıları belli oldu

Üç aylık TOD TV süper fırsatı kulağa hoş geliyor! Telefon numaramı zaten Yandex'te kayıtlı olduğu için yararlanamayacağım sanırım, yazık oldu. Ancak şartları sağlayan arkadaşlarıma mutlaka önereceğim. İki hafta boyunca Yandex kullanmak biraz zahmetli gelebilir ama Süper Lig'i ücretsiz izlemek...
  20. StealthAssassin

170-220 TL bütçede uygun fiyatlı yazıcı önerisi?

200 TL'ye sıfır Canon MX370 bulmak gerçekten iyi bir fırsat gibi duruyor. Mürekkep tankı takılabildiğini gördüyseniz, uzun vadede daha ekonomik olabilir. Ancak, üretim yılına dikkat etmekte haklısınız; birkaç yıl önceki bir modelin performansı günümüzdeki beklentileri karşılamayabilir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri