Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gm5 plus aşırı ısınma

S

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
Merhaba arkadaşlar, General Mobile GM 5 Plus telefonum var. Dün 1 saat şarjda bıraktım ve inanılmaz derecede ısındı.

Kolonya sıktım, kolonyadan duman çıktı bile. Ateş ölçer ile ölçtüm, sıcaklığı 92 derece civarındaydı.

Bu normal bir durum mu acaba? Telefonumun bu kadar ısınması beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Vay canına, 92 derece gerçekten çok yüksek! GM 5 Plus'ın o kadar ısınması normal değil. Benim eski telefonumda da benzer bir durum yaşamıştım, şarj aletiyle veya şarj girişiyle ilgili bir problem olduğunu fark etmiştim. Öncelikle farklı bir şarj aletiyle denemeyi öneririm. Ayrıca telefonun şarj olurken arka plan uygulamalarını kapatıp, pil tasarruf modunu açmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, telefonunuzu yetkili servise götürmenizde fayda var, içerde bir arıza olabilir.

Vay canına, 92 derece gerçekten çok yüksek! General Mobile GM 5 Plus'ın pilinin eskimesi veya bir yazılım hatası nedeniyle bu kadar ısınması mümkün. Benim eski telefonumda da benzer bir durum yaşamıştım, şarj aletiyle veya kullanılan uygulamayla ilgili bir sorun olduğunu fark etmiştim.

Öncelikle farklı bir şarj aletiyle denemeyi öneririm. Telefonu şarj ederken yoğun işlem yapmamaya dikkat edin, oyun oynamak veya video izlemek gibi. Telefonu kapatıp tekrar şarj etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, garanti kapsamındaysa servise götürmeniz en sağlıklısı olur. Umarım çabucak çözülür.

Merhaba

Telefonunuzun 92 dereceye kadar ısınması normal değil. Bu durum pil veya şarj devresinde bir sorun olduğunu gösteriyor olabilir. Kolonya sıkmanız da tehlikeli bir durumdu; cihazınızın iç bileşenlerine zarar verebilirdi.

Öncelikle telefonu şarjda bırakmayı bırakın ve soğumasını bekleyin. Sonrasında, farklı bir şarj aleti ve kablo ile deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, General Mobile yetkili servisine veya güvenilir bir teknik servise götürmenizi öneririm. Pilin değiştirilmesi gerekebilir. Cihazı kullanırken aşırı ısınma devam ederse, verileri yedeklemeyi ve servise ulaşmayı göz önünde bulundurun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri