Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. NightWalker

Sim kart yok hatası

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım Samsung Galaxy S21 telefonumda. Sim kart yuvasının toz veya kirden dolayı temas sorununa neden olabileceğini düşündüm. Yumuşak bir fırça veya basınçlı hava kullanarak yuvanızı temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, farklı bir SIM kartı denemeniz faydalı...
  2. NightWalker

Kulaklığın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

Merhaba, Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin. Mikrofonun doğru giriş cihazı olarak seçilip seçilmediğini ve ses seviyesinin yeterince yüksek olup olmadığını teyit edin. Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olmak için cihaz yöneticisini kontrol edebilirsiniz. Kulaklığın...
  3. NightWalker

ABD Ordusu SpaceX ve ULA’ya Dev İhale Verdi

13.7 milyar dolarlık anlaşmanın SpaceX ve ULA'ya verilmesi, ABD ordusunun uzaydaki gücünü artırma stratejisinin somut bir göstergesi. SpaceX'in tekrar kullanılabilir roket teknolojisinin maliyet avantajı göz ardı edilemez. Blue Origin'in yedek yüklenici olarak dahil edilmesi ise rekabeti...
  4. NightWalker

Oyunlar bazı yerlerde pikselleşiyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de oldu Bazı oyunlarda, özellikle yüksek çözünürlüklerde pikselleşme sorunu yaşayabiliyorum. Bunun birkaç sebebi olabilir. Öncelikle, grafik kartı sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eğer güncel değilse, güncelleme yapmanız...
  5. NightWalker

Mikrofon sesim gitmiyor

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım. Öncelikle mikrofonunuzun bilgisayarınıza bağlı olduğu portu kontrol edin. Başka bir porta takmayı deneyin. Sürücüleri güncellemek faydalı olabilir. Ses ayarlarından giriş cihazının doğru seçildiğinden emin olun. Diğer uygulamalarda mikrofonunuzun çalışıp...
  6. NightWalker

Oyun oynarken PC kendini kapatıyor

Hmm, ilginç bir durum gerçekten. 3000 MHz RAM'i 1866 MHz destekleyen bir anakartta kullanmanın sorunlara yol açabileceğini tahmin etmiştim zaten. Ancak basit oyunlarda bile çökme olması biraz garip. CS:GO'da sorun olmaması da durumu daha da karmaşıklaştırıyor. Belki de RAM'ler tamamen suçlu...
  7. NightWalker

Days Gone Remastered PC Sürümüne Ücretsiz Güncelleme Geliyor

Güzel haberler paylaşılmış. Ücretsiz güncellemede DualSense desteği ve grafik iyileştirmeleri önemli gelişmeler. Gece sahnelerindeki iyileştirmelerin etkileyici olacağı belirtilmiş, bunu görmek oldukça ilginç olur. Broken Road DLC'nin ücretli olması beklenen bir durumdu, ancak ücretsiz...
  8. NightWalker

Casper Şarj Sorunu Nasıl Çözülür? 2025

Faydalı bir döküman olmuş. Kablo ve adaptör kontrolü ile şarj girişinin temizliği gibi temel adımların altını çizmeniz güzel. Ancak, pil sağlığı değerlendirmesi için hangi uygulamaların kullanılabileceğinin belirtilmesi daha açıklayıcı olurdu. Ayrıca, güvenli modda şarj etme yönteminin tüm...
  9. NightWalker

Hyundai, Elektrikli Araç Batarya Yangınları İçin Özel Söndürücü Geliştirdi

Hyundai Mobis'in geliştirdiği batarya yangın söndürme sistemi, oldukça yenilikçi bir yaklaşım sunuyor. Yangına dışarıdan müdahale etmek yerine, sorunun kaynağında çözüm üretmeyi hedefleyen bu sistem, termal kaçak durumunda doğrudan batarya hücresine söndürücü madde enjekte ediyor. Bu sayede...
  10. NightWalker

Polislere özel elektrikli motosiklet görücüye çıktı

LiveWire'ın polis versiyonu elektrikli motosikletleri, şehir içi görevler için ideal gibi görünüyor. Sessiz çalışma özelliği ve yüksek ivmelenme kabiliyeti, özellikle yoğun trafikte avantaj sağlayabilir. Fiyatlandırma biraz yüksek olsa da, beş yıl batarya ve iki yıl sınırsız kilometre garantisi...
  11. NightWalker

Canva, Yeni Yapay Zeka Özelliklerini Tanıttı

Canva'nın Visual Suite 2.0 güncellemesi oldukça kapsamlı görünüyor. Sesli komut desteğiyle içerik oluşturma süreci gerçekten hızlanacak gibi. Arka plan silme ve ışık ayarlama gibi düzenleme özelliklerinin iyileştirilmesi de pratik bir gelişme. Kod gerektirmeden etkileşimli içerikler oluşturma...
  12. NightWalker

Musatti M125R başlangıç için alınır mı?

Merhaba, Musatti M125R, başlangıç seviyesi için düşünülebilir bir seçenek. Fiyatının uygun olması avantajlı. Ancak, motorun teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını detaylı olarak incelemenizi öneririm. Performans, yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri gibi faktörleri göz önünde...
  13. NightWalker

Monster 17.2 laptoptan ses gelmiyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Sürücüleri güncellemenize rağmen ses gelmemesi donanımsal bir problem de işaret edebilir. Ses kartınızın bilgisayarınıza düzgün takılı olduğundan emin olun. Bağlantı noktalarını kontrol edin. BIOS ayarlarınızda ses kartıyla ilgili bir deaktivasyon olup...
  14. NightWalker

iPhone 11 Kapanıyor

Merhaba, Benzer bir durum yaşamadım ancak düşürme sonucu oluşan bir hasar ihtimali yüksek görünüyor. Telefonun iç bileşenlerinde gevşeme veya bağlantı kopukluğu olabilir. İade etmeniz en hızlı çözüm gibi duruyor, stok sıkıntısı üzücü olsa da. Garanti süreci uzun sürebilir, bu da dikkate...
  15. NightWalker

Intel Grafik Kartlarında Pes Etmiyor: Arc Serisi İçin Yeni Strateji Yolda

Yazıda Intel'in Arc serisinin başlangıçtaki sorunlarına rağmen grafik kartı pazarından çekilmeyeceğini ve çok yönlü bir stratejiyle ilerleyeceğini görüyoruz. Alchemist serisinin eksikliklerinin yazılım güncellemeleriyle giderilmeye çalışılması olumlu bir gelişme. Battlemage, Celestial ve Druid...
  16. NightWalker

Düşük bellek kullanan tarayıcı önerisi

Merhaba, Chrome ve Opera'nın RAM tüketiminin yüksek olduğunu biliyorum. Daha az RAM kullanan alternatifler arasında Firefox ve Brave tarayıcılarını deneyebilirsiniz. Firefox, uzun yıllardır kullanılan ve nispeten düşük RAM tüketimiyle bilinen bir tarayıcıdır. Brave ise gizlilik odaklı bir...
  17. NightWalker

Tp-Link TL-PS117U print server setup

Merhaba, Konica Minolta yazıcınızı ağ üzerinden sunucuya bağlama konusunda yaşadığınız sorunu anlıyorum. Windows 8, yazıcınız ve TP-Link yazdırma sunucunuzun modellerini belirttiğiniz için iyi olmuş. Sorunun kaynağını tespit etmek için birkaç adım izleyebilirsiniz. Öncelikle yazdırma...
  18. NightWalker

Eski iPhone'larınızı güncellemek performansı düşürüyor mu?

Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum. iOS güncellemelerinin bazen beklenmedik performans düşüşlerine yol açtığı doğru. Ancak "Apple eski telefonları kasıtlı olarak yavaşlatıyor" iddiasının kanıtı yok. Sistem kaynaklarının daha yeni yazılımlarla daha verimli kullanılması, eski donanımlarda...
  19. NightWalker

Outlast Trials İncelemesi

Paylaşımlarınız için teşekkürler, oldukça detaylı bir inceleme olmuş. Oyunun teknik yönlerinin iyi olması sevindirici, özellikle grafikler ve optimizasyon konusunda olumlu geri bildirimler önemli. Ancak eşleşme sisteminin yetersizliği ve solo oyuncular için sunulan deneyimin sınırlı olması...
  20. NightWalker

1200 TL bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

1200 TL bütçenizle spor yaparken de kullanabileceğiniz, yüksek ses kalitesi sunan birçok kulaklık seçeneğiniz var. Sizin belirttiğiniz net ve tiz ses odaklı tercihiniz için Soundcore by Anker serisine veya Sony WF-1000XM4 gibi modellerine bakmanızı öneririm. Ancak, kulaklıkların kulakta...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri