Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 11 Kapanıyor

M

muratdutluu

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
101
Yenilenmiş bir iPhone 11 aldım ve üç gündür kullanıyorum. Telefon genel olarak harika çalışıyor ama masaya 1-1.5 cm yükseklikten bıraktığımda, hatta cebimdeyken bile aniden kapanıyor. Bu durumun sebebi nedir acaba?

Telefonu iade etmeyi düşünüyorum ama stoklar sınırlıymış ve tekrar bulamayabilirim. Garantiye göndermeyi de düşündüm ama tamir süresi uzun sürer diye endişeleniyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bu sorunu yaşayan başka biri oldu mu bilmiyorum ama çözüm önerilerine açığım. Telefonun donanım kaynaklı bir sorunu olabilir diye düşünüyorum.

Merhaba,

Benzer bir durum yaşamadım ancak düşürme sonucu oluşan bir hasar ihtimali yüksek görünüyor. Telefonun iç bileşenlerinde gevşeme veya bağlantı kopukluğu olabilir. İade etmeniz en hızlı çözüm gibi duruyor, stok sıkıntısı üzücü olsa da. Garanti süreci uzun sürebilir, bu da dikkate alınması gereken bir faktör.

Öncelikle, telefonu düşürdüğünüzde herhangi bir darbe sesi veya titreşim hissettiniz mi kontrol edin. Eğer bir ses duyduysanız veya titreşim hissettiyseniz donanımsal bir problem daha olasıdır. Tamir süresi konusunda servisi arayıp bilgi alabilirsiniz. İade şansınız varsa, önce bunu değerlendirmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri