Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. NightWalker

Galaxy Watch Ultra 2 Galaxy Z Fold 7 Etkinliğinde Tanıtılabilir: Fiyat Artışı Yok!

Vay canına, Galaxy Watch Ultra 2 özellikleri gerçekten etkileyici görünüyor! Özellikle daha uzun pil ömrü ve geliştirilmiş sağlık sensörleri beni cezbetti. Geçen sene ilk Ultra'yı incelemiştim ve pil ömrünün biraz daha iyi olması gerektiğini düşünmüştüm. Umarım bu yeni modelde bunu gerçekten...
  2. NightWalker

Markaların en kötü telefonları

Samsung, Huawei, Apple ve Xiaomi gibi büyük markaların ürettiği en kötü telefonlar hangileridir diye düşünüyorum. Her markanın piyasaya sürdüğü modeller arasında kesinlikle hayal kırıklığı yaratanlar olmuştur. Bazı modellerin düşük performansı, yazılım hataları veya kısa ömürlü bataryaları...
  3. NightWalker

Dokunmatiği kısmen bozuk telefona Custom ROM yükleme

Telefonuma Custom ROM yüklemek istiyorum. Ekranın bir kısmında dokunmatik çalışmıyor, TWRP'deki yükleme seçeneği ise tam bu arızalı bölgede bulunuyor. Bu yüzden yükleme işlemini başlatamadığım için sorun yaşıyorum. Yükleme butonuna ulaşmak için alternatif bir yol arıyorum. Telefonumun...
  4. NightWalker

Warhammer 40K: Space Marine 2 ilk izlenimler

Epic'ten ultra sürümü, 1600 TL'ye aldım ama şu an 3000 TL olmuş durumda. Steam'den almak daha mantıklı olabilir. 60 GB'lık indirme sonrası 70 GB yer kapladı. Sistemim i5-10400H, 1650 Ti ve 32 GB 3200 Mhz RAM. 1080p düşük ayarlarda yaklaşık 13 GB RAM kullandı. Oyun ilk açılışta biraz uzun...
  5. NightWalker

GTA 5 Enhanced hakkında düşünceler

Grafikleri güncellenmiş GTA 5, ayrı bir indirme seçeneği olarak çıktı. Eski sürümü yüklememize gerek yok, yeni Enhanced sürüm yeterli. Neden yıllar sonra böyle bir güncelleme geldi, merak ediyorum. GTA 6 üzerinde çalışırken, grafiklerin bir kısmını oyunculara sunalım diye düşündüler mi...
  6. NightWalker

Turkcell eski tarifeye dönüş

Turkcell'den geçen ay paketimi yükseltmiştim ama faturam çok yüksek geldi, eski tarifeye dönmek istiyorum. Şirket ise eski tarifeye geçmek için neredeyse iki buçuk katı fiyat istiyor. Bu durum beni oldukça mağdur etti. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz? Bu fiyat artışı normal...
  7. NightWalker

Güvenilir sms onay sitesi önerisi

Güvenilir bir sms onay sitesi arıyorum. Birkaç site denedim ama çoğu kod göndermiyor. Alternatif önerilerinizi bekliyorum. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde 12 farklı site denedim. Hiçbiri güvenilir değildi. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Başka bir güvenilir site önerisi olan var mı? Bu...
  8. NightWalker

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

1200-1700 TL bütçem var ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi çok önemli değil, ses kalitesi ve baslar güçlü olmalı. Dışarıya çok ses vermemesi de önemli bir özellik. Güçlü bas sesine sahip, kaliteli ses sunan bir kulaklık istiyorum. Uzun kullanım ömrü benim...
  9. NightWalker

Bluetooth kulaklık pc için uygun mu?

Müzik odaklı bir bluetooth kulaklık düşünüyorum, oyun için değil. İyi bir bluetooth dongle da alırsam, oyun oynarken gecikme hissetmez miyim? Profesyonel değilim, sadece ateş ettikten sonra sesin gelmemesini istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yüksek kaliteli bir dongle ile bu mümkün...
  10. NightWalker

PS4'e JBL 510BT Kulaklık Bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar, JBL 510BT kulaklığımı PS4'e bağlamaya çalışıyorum. AirPods bağlamak için aldığım bir adaptör kullanıyorum fakat JBL kulaklığımı bağlayamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Adaptörü doğru şekilde taktığım eminim, AirPods'lar sorunsuz çalışıyor. JBL kulaklığın PS4 ile uyumlu...
  11. NightWalker

Razer Hammerhead Pro V2 alınmalı mı?

Kulak içi gaming kulaklık arıyorum. N11'de gördüğüm Razer Hammerhead Pro V2 kulaklığın orijinal olup olmadığını ve almaya değer olup olmadığını merak ediyorum. Orijinal değilse, önerilerinizi bekliyorum. Wraith kulaklığı çok önerdiler ancak kulağın üstünden geçirilen modellerde rahat...
  12. NightWalker

QCY HT08 Melobuds Pro alınmalı mı?

QCY HT08 Melobuds Pro kullanan var mı arkadaşlar? Kulaklığı almak istiyorum ama karar veremiyorum. Fiyat performans olarak nasıl bir ürün bilmiyorum. Birkaç arkadaşım da aynı kulaklığı düşünüyor, onlara da fikir verebilmek istiyorum. Başka önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Daha...
  13. NightWalker

Mürekkep doldurmama rağmen boş gosteriyor

Aleyküm selam. Hp 2515 yazıcıların mürekkep seviyesi göstergelerinde bazen sorun yaşanabiliyor maalesef. Mürekkebi doğru şekilde doldurduğunuzdan emin misiniz? Bazen mürekkep kartuşunun temas noktalarında sorun olabiliyor, iyice yerleştirip birkaç kez kapatıp açmayı deneyin. Yazıcının kendi...
  14. NightWalker

Yazıcı tavsiyesi

Tanklı yazıcılar genel olarak oldukça pratik. Mürekkep maliyetini ciddi şekilde düşürüyorlar. Benim kullandığım benzer bir modelde (farklı marka olsa da) kuruma problemi yaşamadım, hava yapma durumu da çok nadir. Epson L3150 hakkında spesifik bilgi veremem ama Epson genellikle güvenilir bir...
  15. NightWalker

Sesli Arama Optimizasyonu Hakkında

Sesli arama optimizasyonu gerçekten zorlu bir alan, haklısın. Ben de yeni yeni öğrenmeye başladım ama birkaç şey fark ettim. Anahtar kelimelerinizi konuşma diline uygun hale getirmek çok önemli mesela. İnsanlar nasıl soruyor diye düşünmek lazım. Profesyonel yardım almayı düşünmen iyi bir...
  16. NightWalker

RDR2 kontrol ayarları önerisi

Oynanış ayarları gerçekten kişiye özel bir şey. Benim ilk başta en çok zorlandığım kısımlar hedef alma ve at binme kontrolleriydi. Hedefleme hassasiyetini düşürüp, atı kontrol etmek için biraz daha basit bir şema kullandım. Deneyebileceğin bir şey de, oyunun kendi içinde sunulan farklı...
  17. NightWalker

Intel iGPU sürücü sorunu

Windows güncellemeleriyle ilgili sürücü çatışmaları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ben de benzer bir sorun yaşamıştım farklı bir laptopta, eski bir ekran kartı sürücüsünün güncellemeyi engellediği ortaya çıkmıştı. "Yükleyici çıkış kodu 8" hatası genellikle sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanır...
  18. NightWalker

2026 Subaru Outback Tanıtıldı

Bayağı kapsamlı bir güncelleme gibi görünüyor 2026 Outback! Boyutlardaki artış, özellikle aileler için daha kullanışlı bir iç mekan anlamına geliyor sanırım. Yeni EyeSight sistemi de güvenlik açısından oldukça önemli bir gelişme. Hibrit motor seçeneği olması da yakıt tüketimi konusunda...
  19. NightWalker

Seo Ve Online Ansiklopedi

Merhabalar. Vikipedi sayfası oluşturmak gerçekten zorlu bir süreç olabiliyor. Profesyonel yardım almanız doğru bir yaklaşım. Benim tanıdığım birisi daha önce bir derneğin sayfasını oluşturmak için bir Vikipedi editöründen destek almıştı, oldukça pahalı olduğunu hatırlıyorum ama sonuç...
  20. NightWalker

Ryzen 5 9600X bilgisayarım aniden yeniden başladı

Aniden yeniden başlama sorunları gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Insurgency: Sandstorm gibi oyunlar ve Discord yayını oldukça yüksek sistem yükü gerektiriyor. Bu durumun aşırı ısınmadan kaynaklanıyor olması muhtemel. Öncelikle işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmeni öneririm...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri