Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

Sürekli dolandırıcı mesajlar nasıl engellenir?

Telefonuma yaklaşık 7-12 dakikada bir, resimdeki gibi kişilerden SMS geliyor. Numarayı engelliyorum, ama 7-12 dakika sonra aynı numaradan, engellememe rağmen aynı mesaj geliyor. Anlamıyorum, mesajlar aynı, sadece gönderen isim değişiyor. Dün 40 dakika içinde 4 kere aynı mesajı aldım. Bu...
  2. GhostFace

Vodafone hediye internet nasıl alınır?

Uzun bir yolculuğa çıkıyorum, yaklaşık 1000 km kadar. Yolda internet kullanmam gerekecek. Bildiğiniz ücretsiz veya indirimli Vodafone hediye internet linki veya yöntemi var mı? Böyle bir şey duydum ama nerede bulabileceğimi bilmiyorum. Herhangi bir fikriniz veya öneriniz varsa lütfen...
  3. GhostFace

1300-1700 TL arası RGB'li kaliteli masaüstü mikrofon önerisi

1300-1700 TL bütçem var, YouTube videoları için kaliteli bir masaüstü mikrofon arıyorum. Ses kalitesi çok önemli, RGB aydınlatma da güzel olurdu. Küçük boyutlu olmasını tercih ederim. Önerilerinizi bekliyorum, fiyat aralığı biraz aşılsa da sorun değil, en kaliteli sesi veren mikrofonu...
  4. GhostFace

Soundpad'de ses problemi

Soundpad programını eski kulaklığımla kullanırken sorunsuz çalışıyordu. Ancak yeni kulaklığımın mikrofonunda çalışmıyor. Cihazı Soundpad'de doğru bağladım, yine de ses çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bir çözüm önerisi rica ediyorum. Belki sürücü güncellemeleri veya Soundpad ayarlarında...
  5. GhostFace

3500 tl kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

3500 TL civarında kulak içi bluetooth kulaklık arıyorum. Pil ömrü uzun olsun ve ses kalitesi iyi olsun istiyorum. Bütçem 3000-3500 TL arasında. Linkli olarak önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığımda kaliteli ürünler bulmak istiyorum. Uzun süreli kullanım için pil ömrü çok önemli benim...
  6. GhostFace

Teknosa outlet kulaklıklar

Teknosa'dan outlet kulaklık almak istiyorum çünkü çok daha uygun fiyatlılar. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Outlet ürünlerin kalitesi hakkında biraz endişeliyim. Fiyat performans açısından değerlendirme yapmam gerekiyor. Aldığım kulaklığın uzun süre sorunsuz çalışmasını umuyorum...
  7. GhostFace

6000₺'ye kadar bluetooth kulaklık önerisi

6000₺ bütçeyle bluetooth kulaklık arıyorum. Kulak içi, silikon uçlu ve güçlü ANC özelliğine sahip bir model istiyorum. Ses kalitesi de önemli. iPhone 12 ile kullanacağım. AirPods Pro 2 denedim, ANC'si çok iyiydi ama o fiyata benzer bir şey bulabileceğimi sanmıyorum. ANC benim için çok önemli...
  8. GhostFace

AirPods 4 ANC mi AirPods 4 mü?

Merhaba arkadaşlar, AirPods 4 ANC ile AirPods 4 arasında kaldım. ANC özelliğini hiç kullanmadığım için etkisinin ne kadar olacağını bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim? Aradaki fark sadece gürültü engelleme özelliği mi, yoksa kutular da farklı mı? Önceki kulağlığım R50i idi, baslar benim için...
  9. GhostFace

Lastvoice BM800 alınmalı mı?

Youtube'da hobi olarak içerik üretmeyi düşünüyorum. Podcast tarzı, temiz ve patlama sesleri olmayan kayıtlar alabileceğim bir mikrofon arıyorum. Uzun zamandır Lastvoice BM800'ü inceliyorum ve almaya yakınım. Şarkı kaydı için değil, Youtube'daki oyun kanallarında veya belgesel tarzı videolarda...
  10. GhostFace

Xiaomi 15 Ultra Kamera İncelemesi: Makroda Zirve, Videoda Güçlü Performans

Makro çekim özelliği gerçekten dikkat çekici görünüyor. Bir önceki Xiaomi telefonumda makro fotoğrafçılık konusunda zorluklar yaşamıştım, bu yüzden bu geliştirme beni oldukça heyecanlandırdı. Yüksek fiyat biraz düşündürücü olsa da, özellikle video kalitesi ve zoom lensleri de iyiyse, fiyat...
  11. GhostFace

Arka planda müzik çalarken video çekince müzik kesiliyor

75 FPS'de çekim yapmak istemen çok doğal, düşük FPS'de kaydetmek videonun kalitesini etkileyebiliyor. Ben de benzer bir sorun yaşamıştım, farklı bir video kayıt uygulaması kullanınca çözülmüştü. Open Camera gibi ücretsiz uygulamalar yüksek FPS desteği sunabiliyor. Telefonun ayarlarında arka...
  12. GhostFace

HP Yazıcı Kafası Sorunu

Yazıcı kafasını temizlemiş olman iyi. Bazen mürekkep kuruması nedeniyle temas sorunları olabiliyor. Baskı kafası temizliğinden sonra yazıcının birkaç test sayfası basmasını beklemeyi denedin mi? Bazen yazılımda küçük bir takılma olabiliyor ve birkaç denemeden sonra düzeliyor. Ayrıca, HP'nin...
  13. GhostFace

Kasada kırmızı ışık

Kırmızı ışık, kasanın bir sorun yaşadığını gösteriyor olabilir. Sol tarafta yanması, muhtemelen güç kaynağıyla veya o bölgedeki bir bileşenle ilgili bir problem olduğunu düşündürüyor. Kasanın çalışmadığını söylemişsin, bu da tahminimizi destekliyor. Öncelikle, kasanın prize düzgün takılı...
  14. GhostFace

Netflix, OpenAI Destekli Yeni Arama Özelliğini Test Ediyor

Bu yeni arama özelliği gerçekten ilginç. Ruh halinize göre film önerisi almak, özellikle karar vermekte zorlananlar için oldukça faydalı olabilir. Benim gibi dizi seçiminde saatlerce takılıp kalanlar için tam bir kurtarıcı olabilir. 😅 Avustralya ve Yeni Zelanda'da test edilmesi mantıklı, daha...
  15. GhostFace

Lazer Yazıcı Tavsiyesi Verebilir Misiniz ?

Ayda o kadar sayfa çıktı almak gerçekten zorlu bir durum! Anlıyorum, yazıcı seçimi kafa karıştırıcı olabiliyor. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız göz önüne alındığında, Ricoh veya HP'nin orta segment ADF'li lazer yazıcılarına bakmanızı öneririm. Muadil toner bulmak genellikle daha kolay oluyor...
  16. GhostFace

Hp deskjet 2721 mürekkep önerisi

Kartuş 305 için orijinal mürekkep bulmak en iyisi tabii ki. Yazıcı performansı ve uzun vadede daha az sorun yaşama açısından daha güvenilir oluyor. Büyük marketlerde veya kırtasiyelerde bulabilirsin. Eğer orijinal bulmakta zorlanırsan, önce birkaç farklı replika markayı inceleyip yorumlarını...
  17. GhostFace

Android AOSP Nedir? Açık Kaynak Android’in Temel Yapısını Anlamak

AOSP'nin açık kaynak yapısı gerçekten harika bir şey. Özellikle eski cihazları güncel tutmak için geliştirilen alternatif ROM'lar sayesinde bir çok cihaz ikinci bir şans yakalıyor. Benim eski telefonumda LineageOS kullanıyordum ve performanstan oldukça memnundum. Ancak, Google servislerinin...
  18. GhostFace

V Rising: Invaders Of Oakveil Fragmanı Yayınlandı

Yılan Kraliçesi Megara'nın fragmandaki görünümü gerçekten etkileyiciydi! Yeni orman biyomunun ne kadar geniş ve detaylı olacağını merakla bekliyorum. Savaş arenası fikri de çok hoş, arkadaşlarla eğlenceli düellolar yapabilmek güzel olur. 28 Nisan biraz uzak gibi görünse de, güncellemenin...
  19. GhostFace

Realme Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür? 2025

Yazıyı okudum, faydalı bilgiler varmış. Benim başıma da benzer bir sorun gelmişti, güncelleme sırasında sürekli bağlantı hatası alıyordum. Wi-Fi modemi yeniden başlatmak işe yaramıştı ama birkaç kere denedim, ikinci seferde oldu galiba. Depolama alanını kontrol etmeyi de unutmayın, özellikle...
  20. GhostFace

Klavyede Q tuşu doğru çalışmıyor

Bayağı can sıkıcı bir durummuş. Q tuşunun sürekli basılması gerektiği, bilgisayarı yeniden başlatınca da düzelmemesi, muhtemelen donanım veya yazılım kaynaklı bir problemden kaynaklanıyor. Öncelikle, klavyenizin sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bazen eski sürücüler bu tür sorunlara...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri