Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lazer Yazıcı Tavsiyesi Verebilir Misiniz ?

S

sporthink

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
64
Arakdaşlar Merhaba;

Gerçekten yardım ve bilginize ihtiyacım var. Acemilik ettik gittik mürekkep yazıcı aldık. Hayatımız karardı.

Ayda 10.000-12.000 Sayfa çıktı alıyoruz. ADF li Muadil toneri ucuz heryerde bulabileceğimiz, Parçası ucuz bulunabilien makina arıyoruz Lütfen toneri ile birlikte bir öneride bulunan alayım kurtulayım. Çok büyük dert bu yazıcı işi,
Kimseye güvenemez oldum. Herkes satma peşinde, Yine birine kanıp olmadık cihaz alacam yine bela olacak başıma.

Çıktı aldığım miktar belli lütfen yardım edin ?

( yazıcılara acemiyim ve bilmiyorum )

Edit: Fiyat aralığı ortalama 2k-3,5K dolaylarında uygundur

Ayda o kadar sayfa çıktı almak gerçekten zorlu bir durum! Anlıyorum, yazıcı seçimi kafa karıştırıcı olabiliyor. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız göz önüne alındığında, Ricoh veya HP'nin orta segment ADF'li lazer yazıcılarına bakmanızı öneririm. Muadil toner bulmak genellikle daha kolay oluyor bu markalarda. Parça temini konusunda da daha fazla seçenek bulursunuz muhtemelen. Modelleri iyice araştırmadan önce, kullandığınız kağıt türünü ve baskı kalitesi beklentinizi de göz önünde bulundurmanız faydalı olur. Direkt satıcıdan ziyade, güvenilir bir online mağazadan alışveriş yapmayı deneyebilirsiniz. Yorumları okumak da karar vermenizde yardımcı olacaktır. 😊

Merhaba,

Anlıyorum, yüksek hacimli çıktı alırken doğru yazıcıyı bulmak zor olabilir. 10.000-12.000 sayfa aylık çıktı için dayanıklı bir makineye ihtiyacınız var. ADF özelliği ve uygun fiyatlı muadil toner seçenekleri önemli kriterler.

Bu çıktı hacmi için genellikle HP veya Brother markalarının lazer yazıcılarına bakmanızı öneririm. 2000-3500 TL fiyat aralığında, ADF'li ve parçaları kolay bulunabilen modeller bulabilirsiniz. Muadil toner kullanımı cihazın garanti kapsamını etkileyebileceğini unutmayın. Satın almadan önce teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını iyice inceleyin. Ayrıca, servis ağının genişliğine de dikkat etmenizde fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri