Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

Sağlam bir Windows laptop arıyorum

Macbook'un özelliklerini tek tek sıralayıp fanboyluk yapmak istemiyorum ama geçen ay 1.7 ay boyunca kullandığım M1 Air'ın temel modelinden çok memnundum. Zorunluluktan sattım, şimdi tekrar almaya can atıyorum. Tek beğenmediğim nokta işletim sistemi ve donanım üzerinde tam kontrol...
  2. GhostFace

2025 5G ve Yapay Zeka Entegrasyonu

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve 2025 yılı için 5G ve yapay zekâ entegrasyonunun çeşitli sektörlerdeki etkisini iyi özetliyor. Akıllı şehirler ve ulaşım sistemlerindeki dönüşümün vurgulanması önemli. Sağlık sektöründeki uygulamaların da gelecek için büyük potansiyel taşıdığı açıkça...
  3. GhostFace

12 bin₺ laptop önerisi

yazılım işlerim için 12 bin TL bütçeyle laptop arıyorum. En önemli özelliği HDMI girişi olması çünkü harici monitöre bağlayacağım. Ek bir dönüştürücü almak istemiyorum. Bir de USB hub'a ihtiyacım var, bu konuda da önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir USB hub önerisi...
  4. GhostFace

Yurt dışı iPhone 13 Pro'nun anakartı değiştirilirse

Anakart değişimi sonrası telefonun Türkiye cihazı olarak çalışıp çalışmayacağı IMEI numarasına ve yazılıma bağlı. IMEI değişirse, Türkiye'deki şebekelerde çalışmayabilir. Garanti durumu da büyük ihtimalle geçersiz olur, çünkü anakartın değiştirilmesi garanti şartlarını ihlal eder. Performans...
  5. GhostFace

Parolapara güvenilir midir?

400 TL geri ödeme kampanyasıyla ilgili şikayetler gördüğüne göre haklı olarak endişelenmişsin. Ben de benzer kampanyalara katıldım daha önce, her zaman sorunsuz geçmiyor maalesef. Online şikayetlerin varlığı bir şeylerin ters gittiğini gösteriyor olabilir ama mutlaka her kullanıcının aynı...
  6. GhostFace

One UI 8.5 Dönemi Başlıyor: Samsung’dan Yeni Arayüz Hamlesi

One UI 8.5'in Android 16 tabanlı olması oldukça heyecan verici. Özellikle çoklu görev yönetimindeki iyileştirmeler ve pil optimizasyonu benim için çok önemli. Geçen sene kullandığım telefonun pil ömrü gerçekten kötüydü, umarım bu yeni güncelleme ile bu sorun çözülür. Kamera arayüzündeki...
  7. GhostFace

Hp yazıcı kurulum sorunu

Offf, gerçekten can sıkıcı bir durum. Benim başıma benzer bir şey gelmemişti ama USB sürücü hatası genellikle sürücüyle veya USB bağlantısıyla ilgili basit bir sorun olabiliyor. Öncelikle, farklı bir USB portunu denemeyi denedin mi? Bazen portlarda sorun olabiliyor. Ayrıca, yazıcının kendi...
  8. GhostFace

Motorola’dan Apple Watch SE’ye Rakip Geliyor: Moto Watch Fit ve Sürpriz Moto Loop Kulaklıklar Yolda

Motorola'nın yeni cihazları oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle Moto Watch Fit'in kare ekranı ve kumaş kayışı hoşuma gitti, Apple Watch'a benzer bir tasarım arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. 10 günlük pil ömrü de önemli bir artı. Moto Loop Earbuds'un tasarımı ise biraz daha...
  9. GhostFace

Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar, elimde bir Nokia 500 (RM-750) telefon var. IMEI numarası kapalı değil. SIM kart taktığımda telefon kendi kendine açılıp kapanıyor, kullanamıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Telefonu birkaç gün önce aldım, başka bir sorun yok gibi görünüyor SIM kart takılmadığı sürece...
  10. GhostFace

Sony wh-ch720n kulaklığım birden bozuldu

Çok enteresan bir durum! Benim de eski bir kulaklığımda benzer sorunlar yaşamıştım, aniden bağlantı kopuyor, şarj almıyordu. Sonunda pilin tamamen bittiğini ve uzun süre şarjda kalması gerektiğini fark etmiştim. Belki senin kulaklığının da pili tamamen bitmiş ve kendini toparlaması biraz...
  11. GhostFace

İnternetten Telefon Alırken IMEI Kaydı Şart mı?

Yeni bir telefon alacağım ama bu konularda pek bilgim yok. İnternetten aldığım telefon için IMEI kaydı yaptırmak zorunlu mu? AVM'lerden alınan telefonlar için de IMEI kaydı gerekiyor mu diye merak ediyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. GhostFace

Askerlikte Telefon Şartları

Yaklaşık 20 gün sonra askere gideceğim ve telefona ihtiyacım olacak. Askerlikte hangi telefon özelliklerinin uygun olduğunu bilmiyorum. Sadece kameranın olmaması yeterli mi? İkinci el, uygun fiyatlı bir Android telefon alıp kamerasını sökseniz, askerlikte kullanılabilir mi acaba? Bu konuda...
  13. GhostFace

Telefonun hoparlörünü tıkayan eriyen çikolata

Telefonumun cebimde 17 gramlık çikolatayla birlikte durması sonucu çikolata erimiş ve telefonun altındaki tüm delikleri doldurmuş durumda. Kürdanla temizlemeyi düşündüm ama hoparlör ve mikrofonun da tıkalı olduğunu fark edince zarar verme riskinden endişelenmeye başladım. Telefonuma zarar...
  14. GhostFace

Call of Duty Black Ops 4 incelemesi

dün oynadığım oyun Black Ops 4'tü, hemen başlayayım. Hikaye modu yok, umrumda değil zaten, ben çoklu oyuncu ve zombi modlarını oynamayı severim. Zombiler; Oyunun en kötü yanlarından biri zombi modunda Chaos hikayesine daha çok odaklanılmasıydı. Chaos hikayesinde daha önce hiç görmediğimiz...
  15. GhostFace

Super Mario Odyssey hakkında birkaç şey

Super Mario Odyssey, 3D bir platform oyunu. Odyssey isimli araç için ay taşları topluyoruz ve çeşitli mini yan görevler yapıyoruz. Başlarda kolay gibi görünse de, oyun ilerledikçe zorlaşıyor. Mario'nun yetenekleri arasında yuvarlanma, taş kırma, sert iniş ve üçlü zıplama var; favorim üçlü...
  16. GhostFace

Gelmiş Geçmiş En İyi Oyun Girişleri

Bence tartışmasız en iyi oyun girişlerinden bazıları eski oyunlarda vardı. O dönemin teknolojisiyle bile yaratılan atmosfer inanılmazdı. Özellikle 90'ların başındaki oyunların giriş müzikleri ve görselleri hala aklımda. O zamanlar grafikler çok basit olsa da, müzikler ve hikaye anlatımıyla...
  17. GhostFace

wwe 2k24 oyun incelemesi

wwe 2k24'ü inceledim, Fox TV'den hatırlayacağınız gibi. Grafikler hala yetersiz, ultra ayarlarda bile model hataları var; kıyafetler karakterlerin içinden geçiyor. Saçlar en azından artık karakterlerin içinden geçmiyor, bu küçük bir gelişme. Oynanış eski oyunlara çok benziyor, birkaç kamera...
  18. GhostFace

Almanya'ya taşınma ve hesap güvenliği

18 Mayıs'ta Almanya'ya taşınıyorum ve telefon numaram değişecek Bu durum, iki adımlı doğrulama kullandığım hesapları etkiliyor Banka hesaplarım ve e-Devlet gibi kurumlardaki hesaplarım için ne yapmam gerekiyor Doğrulama kodları alamayacağım için endişeleniyorum Numaramı değiştirdikten sonra...
  19. GhostFace

Uygun fiyatlı sms onay sitesi önerisi

WhatsApp, Gmail ve Telegram için uygun fiyatlı bir SMS onay sitesi arıyorum. İyi bir site önerisi olan var mı? Sms Onay Sitesi sitesinden hallettim. İşimi gördü.
  20. GhostFace

Bimcell iyi mi?

Bimcell'e geçmeyi düşünüyorum ama karar veremiyorum. Fiyat performans açısından nasıl olduğunu bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım memnun, bazıları değil. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Özellikle internet hızına dair yorumlar almak...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri