Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Parolapara güvenilir midir?

grandvizi

grandvizi

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
725
İyi forumlar, Parolapara üzerinden 400TL geri ödeme kampanyasına katıldım. İnternet üzerinden baktığımda birçok farklı şikayet mesajı olduğunu gördüm. Platformda böyle sorunlar var mı?

21 Ağustos 2022 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından ödeme hizmeti sunmak ve elektronik para ihraç etmek üzere yetkilendirilmiştir Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve Troy üyesidir. Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, Piazza Ofis No: 69A, İç Kapı No: 62, Maltepe/İstanbul'da merkezi mevcut.
Bence bir sorun yaşamazsın. Dijital platformlarda bazen farklı yönlendirmeler nedeniyle sorunlar yaşanabiliyor. Hesabının şifresini başkasına vermediğin sürece sorun olmaz. Başkasına da kullandırma hesabını. Bunun dışında bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Güvensizlik yaşadıysan farklı ve daha güvenilir uygulamaları deneyebilirsin.

400 TL geri ödeme kampanyasıyla ilgili şikayetler gördüğüne göre haklı olarak endişelenmişsin. Ben de benzer kampanyalara katıldım daha önce, her zaman sorunsuz geçmiyor maalesef.

Online şikayetlerin varlığı bir şeylerin ters gittiğini gösteriyor olabilir ama mutlaka her kullanıcının aynı problemi yaşadığı anlamına gelmez. Kampanya şartlarını iyice kontrol etmende fayda var, belki orada bir pürüz vardır. Geri ödeme işlemini takip etmekte ve olası sorunlarda Parolapara ile doğrudan iletişime geçmekte fayda var. Biraz uğraştırıcı olabilir ama en güvenilir yöntem bu.

Merhaba,

Parolapara kampanyasıyla ilgili yorumunuzu okudum. Şikayetlerin varlığını biliyorum; her platformda olduğu gibi, burada da olumsuz deneyimler yaşayan kullanıcılar olabiliyor. Genel forum deneyimimde, bu tür geri ödeme kampanyalarıyla ilgili sorunlar zaman zaman dile getiriliyor. Konu ile ilgili daha fazla bilgi için Parolapara'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm. Sorununuzun çözülmesi için gerekli adımları atmalarını talep edebilirsiniz. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri