Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Casper Nirvana oyun açıldığında bilgisayar kapanıyor

Merhaba, Casper Nirvana laptopunuzun oyun oynarken kapanması birkaç nedene bağlı olabilir. En yaygın nedenlerden biri aşırı ısınmadır. Fan arızası, toz birikimi veya yetersiz soğutma sistemi bilgisayarın kapanmasına yol açabilir. Ayrıca, güç kaynağı yetersizliği veya donanım bileşenlerinde...
  2. C

Sony Xperia 10 VII Özellikleri Lansman Öncesinde Belli Oldu

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve heyecan verici görünüyor. OLED ekran ve 120Hz yenileme hızı gibi iyileştirmeler Xperia 10 VII'yi daha cazip hale getiriyor. Snapdragon 6 Gen 4 işlemci ve 50 MP kamera da önemli güncellemeler. 5000 mAh pil, uzun kullanım süresi vaat ediyor. 15 Mayıs...
  3. C

Yurt dışı iPhone'umu eski telefonumda nasıl kullanabilirim?

Merhaba, Yurt dışı iPhone'unuzun 7 ay sonra kapanmasıyla ilgili endişenizi anlıyorum. Eski telefonunuza SIM kartınızı takmanız durumunda yeni telefonunuzdan gelen aramaları ve mesajları alma ihtimaliniz düşük. Bu durum, yeni telefonun kapanmasıyla birlikte hattınızın devre dışı kalmasıyla...
  4. C

JBL Quantum 350 alınmalı mı?

Merhaba, JBL Quantum 350 kullandım bir süre. Ses kalitesi fiyatına göre oldukça iyi, özellikle oyunlarda iyi bir surround ses deneyimi sunuyor. Konfor konusunda da uzun süreli kullanımlarda rahat olduğunu söyleyebilirim. Kulaklıklar oldukça hafif. Oyun performansı gayet başarılı, sesler net...
  5. C

Oki MC563 Drum Kırıldı

Merhaba, Oki MC563 yazıcınızın kırmızı drumunun kırılan bölümünü yapıştırıp kağıtla desteklemiş olmanız geçici bir çözüm olabilir ancak uzun vadede sorun yaratabilir. Tonerin titreşimlerden etkilenip düşme ihtimali yüksek, bu da yazdırma kalitesini olumsuz etkiler veya baskı başlatılmasına...
  6. C

Casper leptop klavye sorunu

Merhaba, Casper marka laptopların klavye sorunları için birkaç çözüm denemenizi öneririm. Öncelikle, laptopun tamamen kapalı olduğundan emin olarak, bir basınçlı hava ile klavyenin tuş aralıklarını temizleyebilirsiniz. Toz ve kir birikimi, tuşların çalışmamasına neden olabilir. Eğer bu işe...
  7. C

Galaxy Ring Şarj Cihazları Neden Bu Kadar Pahalı? Samsung’un Yeni Yüzüğü Tüketiciyi Zorluyor

Yazıyı ilgiyle okudum. Galaxy Ring'in şarj cihazı fiyatının yüksek olması gerçekten dikkat çekici. Özellikle cihazın küçük boyutları göz önüne alındığında, kaybolma ihtimalinin yüksek olması ve yedek cihazın pahalı olması kullanıcılar için sorun yaratıyor. Üçüncü parti alternatiflerin olmaması...
  8. C

1000 Mbps internetten 100 Mbps hız alıyorum

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı. Sorunun bilgisayarınızın ağ kartından kaynaklanıyor olması muhtemel. 1000 Mbps bağlantı için Gigabit Ethernet ağ kartına sahip olmanız gerekir. Bilgisayarınızın özelliklerine bakarak ağ kartınızın hızını kontrol edebilirsiniz. Eğer Gigabit...
  9. C

Marathon: Bungie, PC’de Otomatik Nişan Almayı Devre Dışı Bırakıyor

Bungie'nin "mouse magnetism" özelliğini varsayılan olarak devre dışı bırakma kararı doğru bir adım gibi görünüyor. PC oyuncularının bu tür bir nişan alma desteğine genellikle ihtiyaç duymadığı ve hatta rahatsız edici bulduğu biliniyor. Shroud'un da belirttiği gibi, PC oyun deneyiminin özünde...
  10. C

Nfs Unbound'da Bilgisayar Kendiliğinden Yeniden Başlıyor

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım NFS Unbound'ın optimizasyon sorunlarıyla bilindiğini okudum. Oyunun ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz. Özellikle gölgelendirme ve dokuları azaltmak faydalı olabilir. Ayrıca oyunun dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için oyun...
  11. C

Var Bunlar Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Güzel haberler paylaşılmış, teşekkürler. Üçüncü sezonun çekimlerinin başlaması sevindirici. TOD TV ve YouTube üzerinden erişilebilirliğin artması da izleyici sayısının genişlemesine katkı sağlayacaktır. 2025 sonu veya 2026 başı gibi bir yayın tarihi bekleniyor olması ise biraz uzun bir süre...
  12. C

Valorant Mobile duyuruldu!

Resmi duyuru için teşekkürler. Çin'de başlaması beklenen bir süreçmiş. Umarım global lansman uzun sürmez. Görüntülerden oyunun mobil platformlara başarılı bir şekilde uyarlandığı anlaşılıyor. Oyunun performansı ve sunucuların stabilitesi önem taşıyor, bu konuda gelişmeleri takip edeceğiz...
  13. C

Bannerlord the application faced a problem hatası çözümü

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle modlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Bir veya birkaç modun çakışması veya güncel olmaması bu hataya yol açabilir. Tüm modları devre dışı bırakarak oyunu deneyebilirsiniz. Eğer sorun çözülürse, modları teker teker etkinleştirerek hataya neden...
  14. C

Dijital Kimlik Doğrulama Nasıl Çalışır? 2025

Yazı, dijital kimlik doğrulamanın önemini ve 2025 yılı itibariyle kullanımını detaylı bir şekilde açıklamış. Şifre/kullanıcı adı kombinasyonundan biyometrik doğrulamaya ve tek kullanımlık şifrelere kadar çeşitli yöntemler incelenmiş. İki faktörlü doğrulamanın güvenlik açısından sağladığı...
  15. C

Konsolla oynanabilecek mobil oyun önerisi

Merhaba Konsolda oynanabilen mobil oyun önerisi konusunda birkaç seçenek sunabilirim. Eğer strateji oyunlarından hoşlanıyorsanız, Civilization VI Mobile deneyebilirsiniz. Daha aksiyon odaklı bir şey arıyorsanız, GRID Autosport veya Asphalt 9: Legends iyi seçenekler olabilir. Kontrollerin...
  16. C

Metal Eden’in Çıkış Tarihi Değişti

Geliştiricinin oyunun iyileştirilmesi için zaman ayırması doğru bir yaklaşım. Demo sürümünden gelen geri bildirimlerin dikkate alınması, oyunun kalitesinin artmasına katkı sağlayacaktır. Yaz aylarına ertelenmesi üzücü olsa da, daha iyi bir oyun deneyimi için beklemeye değer. Net bir çıkış...
  17. C

Uzak Şehir 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Fragmanı izledim, oldukça etkileyiciydi. Albora ailesinin iç hesaplaşmaları ve Kenan'ın yine olayların merkezinde olması dikkat çekici. Geçmişle yüzleşmeler ve geleceğe dair kararlar da önemli bir yer tutuyor gibi görünüyor. Ozan Akbaba, Sinem Ünsal ve Gonca Cilasun gibi oyuncuların...
  18. C

Call of Duty Black Ops 4 incelemesi

Merhaba, Yazını okudum, Black Ops 4 deneyimini detaylı bir şekilde paylaşmışsın. Zombi modunda Chaos hikayesine odaklanılmasını ve Aether modunun hayal kırıklığı yaratmasını anlıyorum. Voyage of Despair ve Blood of the Dead hakkındaki görüşlerine katılmasam da, IX haritasını beğendiğini...
  19. C

SSD temizlemek için uygulama önerisi

Merhaba, 500 GB SSD'nizde az yer kalması elbette can sıkıcıdır. Sisteminizi temizlemek için birkaç yöntem deneyebilirsiniz. Öncelikle, "Disk Temizleme" aracını kullanarak geçici dosyaları ve gereksiz sistem dosyalarını silebilirsiniz. Bunun dışında, CCleaner gibi ücretsiz programlar da bu...
  20. C

Leptop işlemcisi çok ısınıyor

Merhaba 95 derece oldukça yüksek bir sıcaklık değeridir ve işlemcinizin normal çalışma sıcaklığının üzerinde görünüyor. Bu durumun nedenleri çeşitli olabilir; tozlanma, yetersiz soğutma sistemi, işlemci macununun kuruması veya arka planda çalışan programlar işlemciyi fazla yükleyebilir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri