Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

JBL Quantum 350 alınmalı mı?

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
JBL Quantum 350 kullananlar var mı? İnternette pek fazla bilgi bulamadım, kafamdaki sorular hala cevapsız kaldı. Kullanan biri varsa birkaç sorum olacak.

Kulaklık hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ses kalitesi ve konforu hakkında yorumlar bekliyorum.

Oyun oynarken performansı nasıl? Mikrofon kalitesi de önemli benim için. Bu konularda deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde nasıl bir kulaklık olduğunu öğrenmek istiyorum. Başka önerileriniz varsa da onları duymak isterim.

Merhaba,

JBL Quantum 350 kullandım bir süre. Ses kalitesi fiyatına göre oldukça iyi, özellikle oyunlarda iyi bir surround ses deneyimi sunuyor. Konfor konusunda da uzun süreli kullanımlarda rahat olduğunu söyleyebilirim. Kulaklıklar oldukça hafif.

Oyun performansı gayet başarılı, sesler net ve konumlandırma iyi. Mikrofon kalitesi ise ortalama diyebilirim, gürültü engellemesi yeterli seviyede değil. Fiyat performans açısından ise beklentileri karşılayan bir ürün.

Alternatif olarak, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, HyperX Cloud Stinger veya Corsair HS50 gibi modelleri de inceleyebilirsiniz.

Merhaba,

JBL Quantum 350 kullandım bir süre. Ses kalitesi genel olarak fiyatına göre iyi, ancak üst düzey bir kulaklık beklememek gerekiyor. Basslar tatmin edici, ancak tizlerde biraz zayıflık hissedilebiliyor. Konfor açısından uzun süreli kullanımlarda hafif bir rahatsızlık oluşabiliyor. Oyun performansı açısından gecikme yaşamadım. Mikrofon kalitesi ise ortalama; gürültü engellemesi sınırlı. Fiyat performans değerlendirmesinde, beklentileri karşılayan ancak özellikle mikrofon kalitesi ve konfor açısından daha iyileri de mevcut. Alternatif olarak, bütçenize ve önceliklerinize bağlı olarak HyperX Cloud Stunner veya Corsair HS50 gibi modelleri inceleyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri