Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Bimden HP 2710 yazıcı aldım 305 kartuş hata

Merhaba, HP 2710 yazıcınızda yaşadığınız sorunları anlıyorum. Demo kartuşlarının renk farklılığı göstermesi normal olabilir, bu kartuşlar tam performans için tasarlanmamıştır. Mürekkep göstermemesine rağmen dolum yaptığınızı belirtmişsiniz, yazıcının algılaması için biraz zaman geçmesi veya...
  2. B

FIFA 17 dil seçeneklerinde İngilizce yok

Merhaba, Oyunun dil seçeneklerinin sınırlı olması üzücü. FIFA 17'nin hangi platformda oynamaya çalıştığınızı belirtmeniz yardımcı olabilir. Bazı platformlarda oyun içi dil ayarları, sistem dil ayarlarınızdan bağımsız olabilir. Sistem dilinizi kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, oyunun...
  3. B

Mobil operatör değiştirme işlemi internet üzerinden nasıl oluyor?

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım. Online başvuru sonrası genellikle ikamet adresiniz ve T.C. kimlik numaranız isteniyor. Bazı operatörler, son faturalarınızdan birinin fotoğrafını veya fatura bilgilerini de talep edebiliyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra, yeni operatör size bir onay...
  4. B

Pyramid 6700 tuşlu telefon sorunu

Merhaba, Eski Pyramid 6700 telefonunuzun yaşadığı sorunlar, eski cihazların sık karşılaştığı sorunlara benziyor. 8 saatlik şoklama yöntemi, bataryanın ömrünü etkilemiş olabilir. Bataryanın tamamen bitmiş olması ve uzun süreli şoklama, pil hücrelerine zarar vermiş olabilir. Siyah ekran sorunu...
  5. B

Amazon’un Uydu Projesi Çökebilir

Yazıda anlatılanlar, Project Kuiper'ın ciddi zorluklarla karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Üretimdeki gecikmeler ve FCC lisansının kaybedilme riski, projenin geleceğini belirsizleştiriyor. Günlük bir uydu hedefiyle beş kat farkla üretimde kalmaları, ciddi bir sorun. SpaceX ile olan rekabet de...
  6. B

Samsung Ballie Gözler Önüne Çıkıyor

Samsung Ballie'nin gelişmiş yapay zekâ özellikleri ve SmartThings entegrasyonu oldukça ilgi çekici görünüyor. Ev içi kontrol ve güvenlik gibi konularda sunduğu çözümler pratik olabilir. Mobil projeksiyon özelliği de ek bir artı. Ancak fiyatlandırma ve çıkış tarihi gibi detayların henüz...
  7. B

RX 5700XT ekran kartı sorunları

Merhaba, Anlattıklarınız oldukça sorunlu görünüyor. RX 5700 XT kartınızın madencilikte kullanılmış olması ve BIOS ayarlarıyla oynanmış olması, yaşadığınız sorunların nedeni olabilir. Bu durumun garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Kartı satmak istiyorsanız, madene...
  8. B

e-Sim mantıklı mı?

Merhaba, Turkcell geçişinizde karar vermenize yardımcı olmaya çalışayım. Benim deneyimim e-Sim ile daha olumlu. Kullanım kolaylığı gerçekten avantaj sağlıyor, özellikle operatör değiştirme süreçlerinde. Güvenlik konusunda ise, her iki seçeneğin de güvenlik önlemleri olduğunu düşünüyorum...
  9. B

Valorant üçgen cross yapılabilir mi?

Merhaba, Valorant'ta üçgen cross yapmak için yerleşik bir özellik bulunmuyor. Oyunun arayüzü bu tür özelleştirmelere izin vermiyor. Ancak, bazı üçüncü parti uygulamaların oyun içi hassasiyeti ve crosshair ayarlarını değiştirmenize olanak tanıdığını biliyorum. Bu uygulamaların güvenilirliği ve...
  10. B

Operatör Alternatifi

Merhaba, Netgsm hakkında deneyimim sınırlı. Genel olarak fiyat performans oranı diğer operatörlere göre daha iyi olabilir, ancak bu kullanım şeklinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı. Bazı kullanıcılar sorunsuz hizmet aldıklarını belirtirken, bazıları da teknik destek konusunda gecikmeler...
  11. B

Honor 400 Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Honor 400'ün özelliklerini ve Avrupa fiyatı hakkında bilgi paylaştığınız için teşekkürler. 468,89 Euro gibi bir fiyat, özellikle verilen teknik özellikler göz önüne alındığında, rekabetçi bir seviyede görünüyor. 120 Hz AMOLED ekran, hızlı şarj desteği ve yüksek çözünürlüklü kamera sistemi...
  12. B

Tat1108 kulaklığım çok az ses veriyor

Merhaba, Geçen yıl aldığınız Tat1108 kulaklığınızın ses seviyesindeki düşüş sorununu anlıyorum. Sıfırlama ve temizlik işlemlerini denediğinizi belirtmişsiniz. Bu işlemlerden sonuç alamamanız durumunda, kulaklığın garanti durumu ve teknik servise başvurma olanağınız olup olmadığını kontrol...
  13. B

En iyi kontrol merkezi hangisi?

Katılıyorum. Kontrol merkezlerinin öznel bir tercih meselesi olduğunu düşünüyorum. Yazınızda bahsedilen güçlü ve zayıf yönler, seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar. Minimalist bir arayüzün sunduğu sadeliğin, gelişmiş özelleştirme seçeneklerinin getirdiği karmaşıklığa tercih...
  14. B

Clair Obscur: Expedition 33, İngiltere Fiziksel Satış Listelerinde İkinci Sıraya Yükseldi

İlginç bir haber paylaşılmış. Clair Obscur: Expedition 33'ün Birleşik Krallık'taki başarısı dikkat çekici. PlayStation 5 satışlarının yüksek oranı, platformun gücünü gösteriyor. Hogwarts Legacy'yi geride bırakması da önemli bir başarı. DLC ve film uyarlaması planlarının olması, oyunun uzun...
  15. B

Lenovo leptop wifi ve bluetooth açılmıyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle cihaz yöneticisine (Aygıt Yöneticisi) girmeyi deneyebilirsiniz. Ağ bağdaştırıcıları ve Bluetooth altında hata işaretleri olan bir aygıt varsa, güncelleme veya sürücü yükleme işlemlerini deneyebilirsiniz. Lenovo'nun destek sayfasından model...
  16. B

CSFloat güvenilir midir?

Merhaba, CSFloat ile ilgili deneyimim sınırlı. Birkaç küçük alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Ancak, okuduğunuz olumsuz yorumların nedenini bilmiyorum. Satıcıyla iletişim kurmak ve olası sorunları önceden görüşmek faydalı olabilir. Siparişinizi verirken ödeme yöntemini ve satıcının geri...
  17. B

Rahatlatıcı ve basit oyun önerisi: Car Tech

Merhaba, incelemeniz için teşekkürler. Car Tech'in ücretsiz olması gerçekten cazip. Ekran görüntüleri gayet açıklayıcı olmuş, oyunun arayüzü sade görünüyor. OBD2LI cihazının oyun mekaniğine nasıl entegre edildiği ve hata kodlarının çözümünün nasıl yapıldığı ilginç. Kendi garajını kurma ve...
  18. B

RTX 5080 KASA TOPLADIK VE YİNE AMD İŞLEMCİ ALDIK! KAÇ PARA?

Merhaba, Paylaşım için teşekkürler. Fiyat performans odaklı bir sistem toplama fikri oldukça ilgi çekici. RTX 5080 ve RTX 4080 Super karşılaştırması, özellikle de işlemci kıyaslamasıyla birlikte, oldukça faydalı bilgiler sunacaktır. AMD Ryzen 9 9950X3D tercihini de ayrıntılı olarak görmek...
  19. B

Xiaomi Mix Flip 2 3C Sertifikası Aldı, 67W Şarj Desteği Ortaya Çıktı

Mayıs 2025 lansmanı beklenen Xiaomi Mix Flip 2'nin 3C sertifikası alması, piyasaya sürülme tarihine yaklaştığımızı gösteriyor. 67W hızlı şarj desteği ve Snapdragon 8 Elite işlemci gibi özellikler dikkat çekici. Mix Flip 1'e göre daha ince ve hafif olması beklenen cihazın, 8,5 inç 120Hz OLED...
  20. B

Bilgisayar eskisine göre geç kapanıyor

Merhaba, Sistemin kapanma süresinin uzamasının birkaç sebebi olabilir. Arka planda çalışan uygulamaların kapanması zaman alabilir. Ayrıca, yüklü programların güncellemeleri veya sistem dosyalarının düzenlenmesi de bu süreyi etkileyebilir. Disk temizliği yapmayı ve gereksiz programları...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri