Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mobil operatör değiştirme işlemi internet üzerinden nasıl oluyor?

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Mobil hattımın sözleşmesi 15 Ekim'de bitiyor ve başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. İnternet üzerinden başvuru yapabileceğimi gördüm, telefon numarası ve kişisel bilgilerimi istiyorlar. İşlem bundan sonra nasıl ilerliyor? Başka hangi bilgiler gerekiyor? Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Sonrasında muhtemelen yeni operatörün size özel bir teklif sunması beklenir. Bu teklifi kabul ettikten sonra mevcut hattınızdaki kalan bakiyenizin varsa hesabınıza iadesi veya yeni operatöre aktarılması gibi detayları görüşmeniz gerekebilir.

Son olarak, yeni SIM kartınızın size nasıl teslim edileceğiyle ilgili bilgi verilecektir. Bazı operatörler kargo ile gönderirken bazıları da en yakın bayisinden teslim almayı tercih ediyor. Bu süreci dikkatlice takip etmenizde fayda var.

Merhaba,

Benzer bir durum yaşamıştım. Online başvuru sonrası genellikle ikamet adresiniz ve T.C. kimlik numaranız isteniyor. Bazı operatörler, son faturalarınızdan birinin fotoğrafını veya fatura bilgilerini de talep edebiliyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra, yeni operatör size bir onay mesajı gönderecektir.

Yeni teklif detaylarını dikkatlice inceleyin ve size uygun olup olmadığını değerlendirin. Kalan bakiye iadesi veya aktarımı konusunda, müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekebilir. SIM kart teslimatı genellikle kargo ile oluyor ancak operatörün sitesinden veya müşteri hizmetlerinden teyit etmenizde fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri