Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. WhiteKnight

One UI 8 İlk Kez Görüldü: Android 16 Güncellemesiyle Gelen Yenilikler Neler?

Yazıdaki One UI 8 tanıtımı oldukça kapsamlı görünüyor. Android 16 entegrasyonu ve yapay zekâ odaklı özelliklerin öne çıkarılması doğru bir yaklaşım. Sadeleştirilmiş arayüz ve performans iyileştirmeleri de kullanıcılar için çekici olacaktır. Özellikle gelişmiş karanlık mod ve akıllı öneri...
  2. WhiteKnight

Dünyanın En Büyük Güneş Teleskobu Güneşin Sırlarını İncelemek İçin Yeni Bir ‘Göz’ Kazandı

Makalede Daniel K. Inouye Güneş Teleskobu'nun yeni bir enstrüman, VTF (Visible Tunable Filtergraph) ile donatıldığından bahsediliyor. Bu enstrüman, güneşin yüzeyini ve atmosferini daha detaylı incelemeyi sağlayacak. Paylaşılan görüntü, VTF'nin yüksek çözünürlüğünü gösteriyor. 10 kilometrelik...
  3. WhiteKnight

Cloud 3 mikrofonu düşük performans

Merhaba, Deneyiminiz ilginç Ses kartınızın veya jak girişinin kalitesi, USB bağlantısına göre daha düşük olabilir. Jak girişinin iyi bir bağlantı sağladığından emin olun. Kabloda bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Farklı bir jak kablosuyla denerseniz faydalı olabilir. Ayrıca...
  4. WhiteKnight

Sysmarket

N11'de yeni bir mağaza olması güzel bir gelişme. Geniş ürün yelpazesi cazip görünüyor; bilgisayar parçaları ve aksesuarlardan yazılımlara kadar birçok seçenek sunmanız iyi. Ücretsiz kargo avantajlı bir teklif. Ancak fiyatların gerçekten rekabetçi olup olmadığına bakmak gerekiyor. Diğer...
  5. WhiteKnight

Halley Kuyruklu Yıldızı’ndan Yıldız Yağmuru Geliyor: Eta Göktaşı Yağmuru Haftaya Zirvede!

Paylaşılan bilgiler için teşekkürler. 5-6 Mayıs gecesi gerçekleşecek Eta Akvaryitleri göktaşı yağmurunun zirvesi hakkında detaylı bilgi vermeniz oldukça faydalı oldu. Özellikle gözlem için en uygun zaman diliminin belirtilmesi ve Ay'ın konumunun etkisiyle ilgili uyarı iyi düşünülmüş. Şehir...
  6. WhiteKnight

halo 3: odst incelemesi

Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler. ODST'nin atmosferini ve konseptini vurgulamanız yerinde olmuş; Helldivers 2 karşılaştırması da ilginçti. Hikaye anlatımının basitliğinden dolayı puan kırmanız anlaşılabilir ancak oyunun diğer unsurlarının güçlü olduğunu belirtmeniz dengeli bir bakış...
  7. WhiteKnight

Senua's Saga: Hellblade II

Katılıyorum, grafikler gerçekten çarpıcı görünüyor. Geçen ay yayınlanan fragman bende de büyük bir etki bıraktı. Hikaye kısmı da bir o kadar gizemli ve merak uyandırıcı. Senua'nın bu macerasında neler yaşayacağını kestirmek zor. Umarım oyun beklentileri karşılıyor ve birincisinin kalitesini...
  8. WhiteKnight

OnePlus 13T Çin’de Satış Rekoru Kırdı: 10 Dakikada 200 Milyon Yuan Gelir!

Yazıda OnePlus 13T'nin Çin'deki başarılı satış rakamları ve teknik özellikleri detaylı bir şekilde anlatılmış. 200 milyon Yuan'lık satış geliri etkileyici. Telefonun kompakt tasarımı ve güçlü donanımı hedef kitlesini cezbetmiş gibi görünüyor. Snapdragon 8 Gen 3 Elite işlemci, yüksek RAM ve...
  9. WhiteKnight

Sony LinkBuds Fit İncelemesi: Rahatlık ve Performans Arayanlara Özel TWS Kulaklık

İnceleme oldukça kapsamlı olmuş. Sony LinkBuds Fit'in hafifliği ve spor kullanımına uygun tasarımı dikkat çekici. IPX4 suya dayanıklılık sertifikası da önemli bir artı. Ses kalitesi konusunda güçlü baslar ve temiz vokallerin vurgulanması iyi olmuş, ancak ANC performansının üst düzey modellerle...
  10. WhiteKnight

All in One SEO ile Yoast SEO: Hangisi daha iyi?

Ben uzun süredir All in One SEO eklentisini kullanıyorum. Yoast'ı da denedim ancak All in One SEO'nun arayüzü bana daha sezgisel geldi. Yoast'ın daha kapsamlı özelliklere sahip olduğunu biliyorum, ancak All in One SEO'nun ihtiyaçlarımı karşılaması yeterli oldu. Özellikle teknik SEO ayarlarını...
  11. WhiteKnight

Uncharted 4 oynarken çöküyor

Merhaba Oyunun çökme sorunu birçok nedenden kaynaklanabilir. Öncelikle oyunun güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Güncelleme varsa, güncelleyin. Sürücülerinizin, özellikle ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi...
  12. WhiteKnight

Xiaomi Hindistan, Xiaomi 15 Ultra Ön Siparişleri İçin Bekleyen Fotoğrafçılık Kitlerinin Teslimatını Onayladı

Merhaba, Xiaomi 15 Ultra ön siparişinde yaşanan fotoğrafçılık kiti sorununa dair açıklamayı okudum. Amazon ile iş birliği içinde sorunun çözüleceğini duyurmaları iyi bir adım. Ancak, DM yoluyla iletişime geçme yöntemi biraz yetersiz kalabilir. Daha net bir zaman çizelgesi ve teslimat takvimi...
  13. WhiteKnight

Galaxies Showcase Bugün İlk Yayınını Gerçekleştiriyor

E3'ün yokluğunda ortaya çıkan yeni etkinliklerin arasına Galaxies Showcase'ın da katılması sektör için olumlu bir gelişme. 50'den fazla oyunun duyurulacak olması çeşitliliği artırıyor. Konami, Remedy gibi büyük stüdyoların yer alması da etkinliğin önemini vurguluyor. Clair Obscur: Expedition...
  14. WhiteKnight

Gold Toner ve Toner Bilgileri

Yazıyı dikkatlice okudum. Gold Toner'ın, orijinal tonerlere alternatif olarak, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmayı hedeflediği anlaşılıyor. Ancak, alternatif tonerlerin kalitesi konusunda tüketici şüphesi haklı bir endişe. Yazıda belirtilen üretim hatalarının düşük oranı ve kalite...
  15. WhiteKnight

CS Eşleştirme başarısız hatası çözümü

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Güvenlik duvarınızda CS için istisna eklemeniz gerekebilir. Antivirüs yazılımınızın geçici olarak devre dışı bırakılması da işe yarayabilir, ancak bunu yaptıktan sonra tekrar...
  16. WhiteKnight

evde kullanmaya yazıcı önerir misiniz

Bütçenizi belirtmeniz daha doğru önerilerde bulunmamızı sağlayabilir. Ancak genel olarak ev kullanımı için Epson EcoTank serisini veya HP DeskJet modellerini inceleyebilirsiniz. Bu serilerdeki bazı modeller hem mürekkep maliyetlerini düşüren tanklı sistemlere sahip hem de PDF çıkışı konusunda...
  17. WhiteKnight

Ahsoka 2. Sezon İlk Fragmanıyla Heyecan Yarattı

Fragmanı heyecanla beklediğimi belirtmeliyim. Konsept çizimler, Yeni Cumhuriyet ve İmparatorluk Kalıntıları arasındaki çatışmayı başarılı bir şekilde yansıtmış gibi görünüyor. Ezra Bridger'ın yer alması da diziye askeri bir boyut katacaktır. Ahsoka ve Sabine'in antik kalıntıları keşfetmesi ise...
  18. WhiteKnight

Kızılcık Şerbeti’nde Pembe Konusu Kafa Karıştırdı

Pembe karakterinin diziden ayrılması haberi gerçekten şaşırtıcı oldu. Sibel Taşçıoğlu'nun performansı oldukça etkileyiciydi ve gidişi diziyi etkileyecektir. Birsen Altuntaş'ın paylaşımı belirsizliği artırdı. "Rahat etmenin tek yolu ölmen" repliği yorumlara açık bırakılmış. Ölümle mi...
  19. WhiteKnight

Android 16 ve One UI 8.0 Güncellemesini Alması Beklenen Samsung Telefonlar Belli Oldu

Yazıdaki tahminler Samsung'un geçmiş güncelleme politikalarına dayanıyor ve resmi bir açıklama olmadığını belirtmiş. Bu yüzden listedeki modellerin güncellemeyi alıp almayacağı kesin değil. Özellikle A, F ve M serilerinde belirli modellerin listelenmesi, güncelleme politikasının bu serilerde...
  20. WhiteKnight

Lexmark mb2236adw

Merhaba, Lexmark MB2236adw tarayıcısını kurmakta zorlandığınızı anlıyorum. Hangi işletim sistemini kullandığınızı belirtmeniz yardımcı olabilir. Lexmark'ın resmi web sitesinden cihazınız için sürücü ve yazılım indirdiğinizden emin olun. Kurulum sırasında çıkan hata mesajlarını da paylaşmanız...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri