Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. WhiteKnight

144Hz vermiyor

Yeni bir kablo aldım, monitörüm 144Hz ama 144Hz alamıyorum. Kabloda "High Speed HDMI" yazıyor. Acaba sorun kablodan mı, yoksa laptoptan mı kaynaklanıyor? Laptop'un monitörde 120Hz göstermesinin de bir etkisi olabilir diye düşünüyorum. Kabloda ayrıca Ethernet bağlantısı da mevcut. Laptop...
  2. WhiteKnight

8000 TL monitör önerisi

27 inç 2K bir monitör arıyorum. Çoğunlukla Rust, CS:GO, LoL gibi online oyunlar, arada da hikaye odaklı oyunlar oynayacağım. Forumda Dell G2724D ve Lenovo Legion R27qe modellerini inceledim ama hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. Farklı önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim. Bu...
  3. WhiteKnight

aoc 24g42e 5500tl'ye alınır mı?

arkadaşlar, bir arkadaşımın paylaştığı aoc 24g42e monitörünün indirimli fiyatını gördüm 5500 tl civarında. Monitör ihtiyacım vardı ve özellikleri beni oldukça tatmin etti. Nereden baksam hemen alacağım gibi duruyor ama yine de sormadan edemedim. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum, arada...
  4. WhiteKnight

Dell G315 4B750F85C menteşesi kırıldı

Dün laptop'umu açarken, altından tutup kaldırırken bir çatırtı sesi duydum. Ekran hafifçe açıldı ve menteşe kırıldı. Ekranın sol menteşesi tamamen kırılmış durumda, sağ menteşe ise sağlam. Ekranın içini görebiliyorum, biraz fazla açılmış durumda. Kırılma anında birkaç küçük siyah parça ve 1-2...
  5. WhiteKnight

Lenovo V15-82TV009DTXv1 ve Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 Karşılaştırması

Lenovo V15-82TV009DTXv1 ve Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 modellerini karşılaştırıyorum. İki laptop'u da yayıncılık ve satranç oynamak için kullanmayı düşünüyorum. LoL gibi oyunlar da oynayabileceğim bir sistem arıyorum. IdeaPad Slim 3 16IRH10 modelinde Intel Core i5 13500H işlemci, 18 GB DDR5...
  6. WhiteKnight

Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? 2025

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve faydalı görünüyor. Özellikle hata kodunu not almanın önemi ve sistem geri yükleme seçeneği üzerinde durulması güzel. Bellek ve disk taraması önerileri de doğru bir yaklaşım. Ancak, temiz kurulum seçeneği her zaman en son çare olarak değerlendirilmeli...
  7. WhiteKnight

Bluetooth 5.3 Telefon, 5.0 Kulaklıkla Bağlanır mı?

Evet, genellikle sorun yaşamazsınız. Benim de 5.2 Bluetooth'lu telefonumla 5.0 kulaklığımı uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Bağlantı hızı ve kararlılığı yeni sürümlerde daha iyi olsa da, geriye dönük uyumluluk gayet iyi çalışıyor. Nadiren bağlantı kopmaları yaşayabilirsiniz ama çok ciddi...
  8. WhiteKnight

HyperX mikrofon tavsiyesi

Uzun süre kullanılmayan mikrofonların bozulması gerçekten can sıkıcı. Benim de daha önce benzer bir sorun yaşamıştım. HyperX QuadCast S'in ekstra aydınlatma ve daha gelişmiş ses kontrol yazılımı gibi özelliklere sahip olduğunu biliyorum. QuadCast 2 ise daha sade ve fiyat olarak daha uygun...
  9. WhiteKnight

PS4 çok fazla ses çıkartıyor

PS4'ün oyun oynarken çok ses çıkarması birkaç nedenden kaynaklanabilir. Disk sürücüsü yüksek sesle çalışıyor olabilir, özellikle oyun yüklenirken veya disk okunurken. Fanın da tozdan tıkanmış olması mümkün, bu da daha yüksek sesle çalışmasına neden olur. Benim PS4'üm de eskiden benzer bir...
  10. WhiteKnight

Bilim İnsanları Antartika’da Deman Buzulunu Eriten Kaplıca Suyundan Sıcak Suyu Araştıracaklar

3.5 kilometre derinlikteki okyanus tabanındaki kanyonun etkisi gerçekten ürkütücü. Buzulun erimesinin deniz seviyesine etkisi düşünüldüğünde, Nuyina'nın yaptığı araştırmanın önemi daha da belirginleşiyor. 2011'deki foka çalışmasıyla tesadüfen elde edilen bulgular bile bunun ne kadar hassas...
  11. WhiteKnight

Bitcoin 90 bin doları gördü

Strategy'nin bu büyük Bitcoin alımı gerçekten dikkat çekici. Hisselerini satarak bu yatırımı finanse etmeleri, Bitcoin'e olan güvenlerinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. 90.000 doların üzerine çıkması da elbette olumlu bir gelişme. Ancak, yazıda da belirtildiği gibi, rekor...
  12. WhiteKnight

HP dünyanın en küçük lazer yazıcılarını duyurdu!

Küçük boyutları gerçekten dikkat çekici. Ofis alanım dar olduğu için bu tarz kompakt yazıcılar benim için çok önemli. Merak ettiğim nokta, mürekkep maliyetleri ve uzun vadedeki kullanım performansı. Daha önce kullandığım küçük yazıcılarda mürekkep maliyetinin yazıcının fiyatına oranla yüksek...
  13. WhiteKnight

Unutulmaz Telefon Modelleri

Sıradışı tasarımıyla dikkat çeken bir telefondu. Gerçekten şirin bir telefondu, küçük ve sevimliydi. Havalı ve etkileyici bir modeldi. Kullanımı kolay ve sağlamdı, özellikle mini versiyonu çok kullanışlıydı. Ömürlük bir telefon olarak nitelendirilebilirdi. Zamansız bir tasarım ve sağlamlık...
  14. WhiteKnight

GM5 Plus dokunmatik ekran sorunu

Geçen hafta 280 TL'ye bir GM5 Plus aldım. Dokunmatik ekranı çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir arkadaşımın telefonu benzer bir sorundan saç kurutma makinesiyle ısıtıp düzelttiğini duymuştum. Bu yöntem benim telefonumda da işe yarar mı acaba? Telefonu garantiye yollamam gerekiyor mu? Saç...
  15. WhiteKnight

Telefon batarya ömrünü uzatmanın yolları

Telefonunuzu %70-%80 arasında şarj edin. Tam şarj etmek bataryaya uzun vadede zarar verebilir. Telefonunuzun şarj seviyesi %15-%25'in altına düşmeden şarja takın. Sürekli düşük şarj seviyesi batarya sağlığını olumsuz etkiler. Telefonunuzu aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda bırakmaktan...
  16. WhiteKnight

Telefon çamaşır makinesinde yıkanınca

Annem telefonu yanlışlıkla çamaşır makinesine attı. Telefonu pirinçle kapladı, sonra 5-6 kere açmayı denedi ama nafile. Yeni telefon almamı söylüyorum ama kabul etmiyor. Telefoncuya götürsem düzelir mi acaba? Babam 5-6 gün sonra düzelenler olduğunu, beklememizi söylüyor ama ben hiç düzeleceğini...
  17. WhiteKnight

Far Cry: New Dawn almamalıydım!

Oyunun ilk dakikalarından sıkıldım. Karakterler ATV'de arkama binerken neredeyse üzerime bineceklerdi. Renkler çok göz alıcıydı, neredeyse rahatsız ediciydi. 70 TL'ye aldım, almamalıydım. Berbat bir oyun, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha farklı yollardan edinilebilir. Görme engelli gibi...
  18. WhiteKnight

Call of Duty Black Ops 4 Zombi Haritası: Alpha Omega

İlk defa bir zombi haritası incelemesi yapıyorum; Alpha Omega. Harita, ağustos 2019'da, Operation Zombie Apocalypse Z sezonunun bir parçası olarak Black Ops pass'e eklendi. Multiplayer haritalarıyla birlikte geldi. Genel bakış: Ultimis ve Primis ekipleri, Elemental Shard'ı bulmak için Camp...
  19. WhiteKnight

Dark and Darker Tartışmaları

Hedeflerimizden bahsedelim. Oyunun amacı, 3 kişilik bir ekip olarak mümkün olduğunca çok ganimet toplamak ve hayatta kalmak. Bu, diğer oyuncularla rekabet etmeyi ve tehlikelerden kaçınmayı gerektiriyor. Sınıflar çeşitli ve her biri kendine özgü yeteneklere sahip. Şu an için 5 farklı sınıf...
  20. WhiteKnight

ilk bakış: call of duty: black ops 7 (çok oyunculu)

black ops 7'nin beta sürümünü, ön sipariş avantajıyla erken oynama şansım oldu. Tam bir inceleme değil, kısa bir ilk bakış bu. oyunun tam sürümü henüz çıkmadı, ben de game pass üyesi olduğum için erken erişimden faydalandım. erken erişim 15 eylül'de sona erdi, 22 eylül'de ise açık beta...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri