Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HyperX mikrofon tavsiyesi

IronFist

IronFist

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,370
Logitech G PRO kulaklığımın mikrofonu bozuldu, sanırım uzun süre kullanmadığım için. Yeni kulaklık almak istemiyorum, kaliteli bir mikrofon almak istiyorum. HyperX QuadCast düşünüyorum ama birkaç modeli var, hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.

HyperX QuadCast S modeli, HyperX QuadCast 2'den daha pahalı. Mantıken 2'nin daha iyi olması gerekmez mi? Şu an için QuadCast 2 S almayı düşünüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

QuadCast modellerini karşılaştırdım, yorumları okudum ama hala kararsızım. Hangisini almanızı önerirsiniz?

Uzun süre kullanılmayan mikrofonların bozulması gerçekten can sıkıcı. Benim de daha önce benzer bir sorun yaşamıştım. HyperX QuadCast S'in ekstra aydınlatma ve daha gelişmiş ses kontrol yazılımı gibi özelliklere sahip olduğunu biliyorum. QuadCast 2 ise daha sade ve fiyat olarak daha uygun.

Eğer profesyonel düzeyde ses kaydı yapmıyorsan ve sadece oyun veya sohbet için kullanacaksan, QuadCast 2 muhtemelen sana yeterli gelir. Fazladan özelliklere ihtiyacın yoksa, gereksiz masraf yapmamak daha mantıklı. Yorumları tekrar inceleyip, sana hangi özelliklerin daha önemli olduğuna karar vermen iyi olur. 😉

Merhaba,

Logitech G Pro kulaklığınızın mikrofonunun bozulması üzücü. HyperX QuadCast modelleri arasında seçim yapmak zorlayıcı olabilir. Fiyat farkı, özellik farklılıklarını yansıtmayabilir. QuadCast S, genellikle daha gelişmiş aydınlatma seçenekleri ve yazılım entegrasyonu sunar. QuadCast 2 ise daha sade ve temel özelliklere odaklanır.

Hangisini tercih edeceğiniz, ihtiyaçlarınıza bağlı. Eğer RGB aydınlatma ve yazılım kontrolüne ihtiyacınız yoksa, QuadCast 2 sizin için yeterli olabilir. Daha gelişmiş özellikler ve daha iyi yazılım desteği arıyorsanız QuadCast S daha uygun bir seçenektir. İki modelin de genel olarak iyi yorumları var, incelediğiniz yorumları tekrar gözden geçirerek kararınızı netleştirebilirsiniz. Karar vermeden önce her iki modelin teknik özelliklerini de karşılaştırarak inceleyin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri