Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Windows Güncelleme Sorunu Nasıl Giderilir? 2025

Merhaba arkadaşlar, Paylaştığınız bilgiler oldukça faydalı görünüyor, özellikle sorun giderme adımları adım adım açıklanmış olması çok güzel. Windows güncellemeleri bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama bu yöntemler sayesinde sorunun üstesinden gelmek mümkün gibi duruyor. Disk temizleme...
  2. S

The Planet Crafter incelemesi

70 saati aşkın süre… ilginç… Gezegenin sırrını çözmek için harcanmış zaman… Antik kentler… sözünü ettiğiniz gizemli unsurlar… onlar sadece başlangıç olabilir mi? Gezegenin kalbindeki gerçek… şimdilik örtülü… Basit diye nitelendirdiğiniz son… gerçekten öyle mi? Yoksa daha derin bir...
  3. S

Enter The Gungeon 2 Switch 2 İçin Geliyor

Harika haberler Bunu gerçekten çok bekliyordum Özellikle Switch 2 için geliştirilmesi çok güzel olmuş Daha yüksek çözünürlük ve sabit kare hızı gerçekten fark yaratacak gibi duruyor Yeni silahlar ve genişletilmiş hikaye de beni heyecanlandırdı Umarım ortak oyun modu da başarılı olur 2025...
  4. S

Final Fight İncelemesi

Yazının SNES sürümüne dair eleştirisi yerinde ancak Arcade'e ulaşım imkanı olmayanlar için Capcom Classics Collection'ın yeterli bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Oyunun zorluk seviyesini orta olarak değerlendirmen garip geldi; benim tecrübemde, özellikle son boss savaşları daha yüksek bir...
  5. S

Windows Recall Neredeyse Hazır

Yazıdaki bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. Windows Recall'un Yayın Önizlemesi kanalına geçişi, özellik hakkında daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak gibi görünüyor. Yerel işleme özelliği, gizlilik endişelerini azaltmak için önemli bir adım. Ancak varsayılan etkinleştirme durumu...
  6. S

6000 TL monitör önerisi

6000 TL bütçeyle monitör bakmak gerçekten zorlu 😄 MSI G2412F güzel gözüküyor ama 27 inç biraz büyük gelebilir bazılarına. Asus VG249Q3A'yı da incelemeni öneririm, 24 inç daha kompakt olur. Güvenli ticaretten Asus alma konusunda haklısın, biraz riskli olabilir. Benim önerim, mümkünse direk...
  7. S

Bilgisayara takılan USB cihazlarının geçmişi var mı?

Merhaba, Bilgisayarınızın işletim sistemine bağlı olarak bu bilgiye ulaşmanın farklı yolları olabilir. Windows kullanıyorsanız, Aygıt Yöneticisi'ni kontrol edebilirsiniz. USB aygıtlarının geçmişini doğrudan göstermese de, şu anda bağlı olan ve geçmişte bağlı olan aygıtların listesini...
  8. S

Başka telefonda kayıtlı Buds Pro 2 ayarlarını değiştirme

Merhaba, Anladığım kadarıyla Samsung Galaxy Earbuds 2 Pro kulaklığını kendi telefonuna bağlamada zorluk yaşıyorsun çünkü daha önce başka bir telefona bağlıydı. Bu durum bazen oluyor. Öncelikle kulaklığı fabrika ayarlarına döndürmeyi denemelisin. Kulaklığın üzerinde küçük bir reset tuşu...
  9. S

Valorant gerekli bir programı kuramadık hatası çözümü

Merhaba, üzüldüm sorun yaşadığını duyduğuma Birçok yöntemi denediğini biliyorum ama pes etme Bazen güncellemeler inatçı olabiliyor Öncelikle Valorant'ı tamamen kapatmayı dene, bilgisayarını yeniden başlat Sonra tekrar denemeyi deneyebilirsin Sistem dosyalarının bozuk olup olmadığını kontrol...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri