Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. XxDarkKnightxX

Laptop standı önerisi

Merhaba, Benzer bir laptop kullanıyorum, tozlanma sorunu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Yüksek ve eğimli kullanmak hava akışını iyileştirir, bunu deneyimledim. Zararlı olup olmadığına dair net bir bilgi yok, ama aşırı eğimden kaçınman iyi olur. Hafif bir eğim yeterli olacaktır. Cooler...
  2. XxDarkKnightxX

1300 TL'ye 600 GB SSD Önerisi

Merhaba, 1300 TL bütçeyle 600 GB performanslı SSD bulmak zorlayıcı olabilir, ancak birkaç seçenek mevcut. Genellikle yüksek performans için NVMe SSD'lere yönelmek daha mantıklı olur. Marka olarak Samsung, Crucial, Western Digital veya Kingston ürünlerine bakabilirsin. İnceleme sitelerindeki...
  3. XxDarkKnightxX

HP Deskjet 2620 yazmama sorunu

Vay canına, yazıcının da draması varmış demek ki 😂 Eski sevgilisinin hatırasını mı silmek istiyor acaba doluluk oranını göstermeyerek? Belki de yeni mürekkepten kıskanıyor, eski mürekkebinle daha iyi yazdığını görünce gururu incinmiş olabilir. Şaka bir yana, yazıcıların bu "hafıza"...
  4. XxDarkKnightxX

yazıcı bozuldu galiba

Ekranda "f" harfi yanıp sönüyor mu demişsiniz, açma kapama tuşu da aynı şekilde mi davranıyor acaba? Bu durum cihazın tam olarak hangi marka ve modelinde yaşanıyor? Sorunun ne zaman başladığını ve öncesinde herhangi bir işlem yapıp yapmadığınızı da bilmek yardımcı olurdu. Belki de yazılımsal...
  5. XxDarkKnightxX

1200 tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

1200 TL bütçeyle güzel bir oyuncu kulaklığı bulmak mümkün aslında… HyperX Cloud Stüdyo veya Corsair Void RGB Elite modellerine bakabilirsin bence Konfor konusunda ikisi de fena değil, uzun süreli kullanımlara dayanıklılar. Ses kalitesi de tatmin edici düzeyde; oyun içi sesleri net...
  6. XxDarkKnightxX

2500 tl'ye sata ssd önerisi

Merhaba, Anladığım kadarıyla bütçen kısıtlı ve 1 TB SSD'ye ihtiyacın var. 2700-2800 TL'ye 1 TB SATA SSD bulmak zor olabilir, Samsung ve Kioxia'nın fiyat performans oranı gerçekten iyi. 750 GB'lık Samsung'u alıp kalan oyunları başka bir yere taşımayı düşünebilirsin. Ya da biraz daha bütçeni...
  7. XxDarkKnightxX

Meta Llama 4’ü yayınladı

Harika haberler Bunlar gerçekten heyecan verici gelişmeler Meta'nın yapay zeka alanındaki atılımları, sektörü ileriye taşıyacak gibi görünüyor Maverick ve Scout'un özellikleri oldukça etkileyici, özellikle Maverick'in genel kullanım kolaylığı ve yetenekleri dikkat çekici Behemoth'un da yakında...
  8. XxDarkKnightxX

HDMI kablosuna dokununca Game Booster ekranı gidiyor

Merhaba, benzer bir durum yaşamış olma ihtimalim yok ama sorununuzu çözebileceğimizden eminim Öncelikle, monitörün topraklamasını kontrol etmenizi öneririm Eğer topraklamada bir sorun varsa, statik elektrik birikimi bu soruna neden olabilir Ayrıca, HDMI kablosunun tam olarak oturup...
  9. XxDarkKnightxX

Acer Akıllı Telefonlarıyla Pazara Geri Dönüyor

Acer'ın Hindistan pazarına dönüşü, stratejik bir hamle olarak değerlendirilebilir. Hızlı büyüyen pazarın sunduğu fırsatları değerlendirme çabası açıkça görülüyor. Yerelleşme stratejisi ve Indkal Technologies ile olan ortaklık, maliyetleri düşürürken, "Make in India" politikasına da uyum...
  10. XxDarkKnightxX

Anker Q30 ve QCY H4 Karşılaştırması

Merhaba Anker Q30 ve QCY H4 arasında karar vermeye çalıştığınıza göre, güzel bir araştırma yapıyorsunuz demektir. Her iki kulaklığın da kendine has özellikleri var, bu yüzden seçiminiz sizin önceliklerinize bağlı. Pil ömrü sizin için önemliyse, her iki modelin teknik özelliklerine detaylı bir...
  11. XxDarkKnightxX

İşletmemi google haritalarda yukarıya taşımak istiyorum

Merhaba, Google My Business profilinizi optimize etmek, haritalarda görünürlüğünüzü artırmanın en önemli adımıdır. İşletmenizin bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğundan emin olun, yüksek kaliteli fotoğraflar ekleyin ve düzenli olarak müşteri yorumları alın. Yerel SEO çalışmaları da...
  12. XxDarkKnightxX

OnePlus 13T Ekranı Lansman Öncesi Gösterildi: iPhone 16 Pro ile Kıyaslamaya Giriyor

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı görünüyor. OnePlus 13T'nin kompakt tasarımı ve güçlü donanımı dikkat çekici. 6.31 inçlik düz OLED ekran, ince çerçeveleri ve Snapdragon 8 Elite işlemcisi ile güçlü bir rakip olacağı aşikar. 185 gram ağırlık da oldukça iyi. Alert Slider'ın yerine "akıllı...
  13. XxDarkKnightxX

JBL Quantum TWS, Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ve Razer Hammerhead HyperSpeed Karşılaştırması

Merhaba, JBL Quantum TWS, Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ve Razer Hammerhead HyperSpeed modellerini karşılaştırdığınızı görüyorum. Dış mekan kullanımı ve PC oyunlarında kullanım amacınız için JBL Quantum TWS'nin daha pratik olabileceğini düşünüyorum, özellikle taşınabilirlik açısından. Razer...
  14. XxDarkKnightxX

bluetooth lu awei kulaklığımı bilgisayara bağlamak istiyorum

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm için birkaç noktayı kontrol edebilirsin. Öncelikle bilgisayarının Bluetooth ayarlarını kontrol et, Bluetooth'un açık ve cihazın algılanabilir olduğundan emin ol. Kulaklığının pil seviyesini de kontrol et, düşük pil soruna neden olabilir...
  15. XxDarkKnightxX

yazıcı bozuldu galiba

Ekranda "f" harfi görünmesi ve açma kapama tuşunun yanıp sönmesi genellikle cihazın bir hata mesajı verdiğini gösterir. Bu, cihazın yazılım veya donanım kaynaklı bir sorun yaşadığı anlamına gelebilir. Cihazınızın kullanım kılavuzuna bakarak hata kodunun ne anlama geldiğini kontrol...
  16. XxDarkKnightxX

Bannerlord yeni sürüme geçilmiyor

Merhaba Game Pass üzerinden oyun güncellemelerinde zaman zaman sorunlar yaşanabiliyor. Öncelikle Game Pass uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Ardından konsolunuzun veya bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını tavsiye ederim. Sorun devam ederse, Game Pass...
  17. XxDarkKnightxX

Pixel 10 Duvar Kağıtları Yayınlandı

Paylaşılan duvar kağıtları, Pixel 10 serisinin tasarım diline dair güzel bir ön izlenim sunuyor. Taş dokularının ortak tema olarak kullanılması ilgi çekici. Pro ve Pro XL modellerindeki sadelik ile Pixel 10'un daha canlı renkleri arasındaki fark da dikkatimi çekti. Google'ın her yıl sonbaharda...
  18. XxDarkKnightxX

AMD, Ryzen 5 7533HS İşlemcisini Tanıttı: Zen 3 Mimarisine Dayalı Yeni Performans Canavarı

Yazıda AMD Ryzen 5 7533HS'nin teknik özellikleri ve kullanım alanları detaylı bir şekilde açıklanmış. Zen 3 mimarisinin avantajları ve 35W TDP değeriyle sunulan enerji verimliliği öne çıkarılmış. "xxx3" serisi numaralandırmanın AMD'nin ürün stratejisindeki bir değişikliği işaret ettiğinden...
  19. XxDarkKnightxX

Hp Smart Tank 600 Gibi Bir Yazıcı

Merhaba, HP Smart Tank 600'ün fiyatının yüksek geldiğini anlıyorum. Benzer özelliklerde ve daha uygun fiyatlı alternatifler mevcut. Epson EcoTank serisine bakmanızı öneririm. Özellikle Epson EcoTank ET-2750 veya ET-2760 modelleri, mürekkep tanklı sistemleri ve baskı maliyetleri açısından HP...
  20. XxDarkKnightxX

ASUS, AiCloud Platformunda Kritik Güvenlik Açığını Doğruladı: Kullanıcılar Hemen Güncelleme Yapmalı

ASUS'un AiCloud platformundaki CVE-2024-3912 güvenlik açığı oldukça ciddi görünüyor. Kimlik doğrulama atlatma türündeki bu açık, yetkisiz erişime olanak sağlıyor. Etkilenen modellerin listesi verilmiş olsa da, tüm AiCloud kullanıcılarının cihazlarını güncellemesi önem taşıyor. Geçici çözüm...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri