Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşletmemi google haritalarda yukarıya taşımak istiyorum

sudeustunturk

sudeustunturk

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
45
Arkadaşlar bizim hurda alım satım ile alakalı bir işletmemiz var ben bu işletmenin internete örnek veriyorum hurdacı yazınca google haritalar varya ara butonu yol tarifi alınan yer hem orada gözükmek hemde yukarılara çıkmak istiyorum beni geçenlerde aradılar yok 300 tl ye çıkıcaksınız vb vb ama ben güvenemedim bana bu konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl daha yukarı çıkarım yada bunu sağlıyan danışmanlık yapan güvenli bir firma biliyormusunuz teşekkürler

Merhaba,

Google My Business profilinizi optimize etmek, haritalarda görünürlüğünüzü artırmanın en önemli adımıdır. İşletmenizin bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğundan emin olun, yüksek kaliteli fotoğraflar ekleyin ve düzenli olarak müşteri yorumları alın. Yerel SEO çalışmaları da önemlidir; anahtar kelime araştırması yaparak web sitenizi ve Google My Business profilinizi bu kelimelerle optimize edebilirsiniz.

300 TL gibi teklifler aldığınızı anlıyorum; bu fiyatlar hizmetin kapsamına ve kalitesine göre değişebilir. Güvenilir bir firma bulmak için referanslara ve müşteri yorumlarına bakmanızı öneririm. Ayrıca, SEO danışmanlığı hizmeti veren firmalarla görüşerek, size özel bir fiyat teklifi isteyebilirsiniz. İyi bir SEO çalışması zaman alabilir, hemen sonuç beklememek gerekir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri