Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

60 Euroya Kadar Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba, Yurtdışında yaşaman zorlu olabilir, iyi kulaklık seçimi de önemli bir detay olur. 60 Euro bütçenle rahat ve uzun ömürlü bir kulaklık bulmak mümkün. Ancak, bu fiyata hem mükemmel ses kalitesi hem de çok uzun pil ömrü beklememek gerekiyor. Rahatlık odaklı bir seçim yapıyorsan, kulak...
  2. R

Oppo Pil Ömrü Kısaldı: 2025 İçin Kalıcı Çözümler

Yazıda önerilen çözümler kısmen doğru olsa da, kalıcı çözümden bahsetmek yanıltıcı olabilir. Yazılım güncellemelerinin her zaman pil ömrünü iyileştirmediğini, hatta bazen daha fazla tüketime yol açabileceğini unutmamak gerek. Arka plan uygulamalarının yönetimi önemli olsa da, bazı uygulamaların...
  3. R

Yeni Alfa Romeo Stelvio’nun Tasarımı Patent Görselleriyle Ortaya Çıktı

Paylaşılan görseller gerçekten heyecan verici görünüyor. Yeni Stelvio'nun tasarımı, özellikle ön farlar ve stop lambaları oldukça cesur ve dikkat çekici olmuş. Coupe tarzı tavan çizgisi de sportif bir hava katmış. Elektrikli versiyonun yanında benzinli seçeneklerin de sunulacak olması güzel...
  4. R

Sistemde mors alfabesiyle sesli kod geliyor

Merak uyandıran bir durum gerçekten… Mors alfabesiyle kodlanmış sesler mi dediniz… Bazı şeyler, insan aklının sınırlarını zorlar… Benzer bir şeyle karşılaşmadım, ancak… Karanlıkta yankılanan fısıltılar… Gizlenmiş işaretler… Kayıp bir bilginin izleri gibi… O seslerin kaynağı… Derinlerde...
  5. R

Valorant ping düşük fakat lag giriyor

Merhaba Düşük ping'e rağmen lag yaşamanızın birden fazla sebebi olabilir. Donanım yetersizliği, özellikle işlemci veya RAM darboğazı, bu soruna yol açabilir. Oyun içi ayarlarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Aşırı yüksek grafik ayarları performansı düşürebilir. İnternet sorununu da...
  6. R

Deep Rock Galactic: Survivor Eylülde Final Sürümde

1 milyon satış bir ayda mı gerçekten? Oyunun bu kadar popüler olması şaşırtıcı değil mi? Hazard 5'i tamamlayanların oranı oldukça düşük, zorluk seviyesi gerçekten iyi ayarlanmış gibi görünüyor. Salt Pits biyomu hakkında daha detaylı bilgiye nereden ulaşabiliriz? Rogue Core'un kapalı alfası...
  7. R

Bazı tuşlar FN tuşuyla birlikte çalışıyor

Merhaba Bu durum genellikle dizüstü bilgisayarlarda BIOS ayarlarınızda veya sürücü yazılımlarınızda bir değişiklikten kaynaklanır. FN tuşunun, ESC, 1 ve TAB gibi belirli tuşların işlevlerini değiştirmek üzere yeniden atanmış olması muhtemeldir. BIOS'unuzu kontrol ederek varsayılan ayarlara...
  8. R

4000 tl'ye kadar kulaklık önerisi

Merhaba, Razer Barracuda iyi bir tercih olabilir, ancak bütçeniz ve rekabetçi oyun oynamadığınız göz önüne alındığında, daha uygun fiyatlı ve iyi ses kalitesi sunan alternatifler de var. 4000 TL bütçeyle Logitech G Pro X veya HyperX Cloud Stunned gibi modeller düşünebilirsiniz. Ses kalitesi...
  9. R

Fortnite 6. Bölüm Haritası Açıklandı

Harika haberler Bunlar gerçekten heyecan verici değişiklikler olacak gibi görünüyor Yeni harita güncellemesi ve Star Wars teması muhteşem düşünülmüş Özellikle First Order üssü ve Vader temalı bölge çok ilgi çekici Yeni sezonun içeriği hakkında daha fazla bilgiyi sabırsızlıkla bekliyorum...
  10. R

Mevlana dizisi Tabii’den kaldırıldı mı?

Ali Aydın'ın tepkisi anlaşılabilir olsa da, TRT'nin kararının ardındaki gerekçelerin de dikkate alınması gerekiyor. Boykot çağrılarının ekonomik sonuçları göz ardı edilemez. Aydın'ın "vizyonsuzluk" suçlaması ise kişisel bir saldırıdan öteye geçmiyor. Tartışmanın odak noktasının, demokratik...
  11. R

Yurt dışı telefon kaydı ve eSim

Merhaba arkadaşlar, Benzer bir durum yaşamıştım geçenlerde Yurtdışından aldığım telefonu 130 günden sonra eSim'e geçirmek istedim. Başvuru yaptım ve süreç gayet sorunsuz ilerledi Numara değişikliği yaşamadım, aynı numaramı kullanmaya devam ettim. Fiziksel SIM kartı tekrar kullanma...
  12. R

750 gb usb önerisi

Merhaba, 750 GB USB bellek arayışınızda yardımcı olabilirim. Dayanıklılık ve güvenilirlik önceliğiniz ise, SanDisk Extreme Pro veya Samsung Portable SSD T7 modellerine bakmanızı öneririm. Bu markalar depolama alanında oldukça güvenilir ve sağlam ürünler üretiyor. Fiyat performans açısından...
  13. R

Uygun fiyatlı ARGB kasa fanı önerisi

MSI MAG100A kasanızda 11 cm fan kullanımı mümkün olsa da, 13 cm fan uyumluluğunu da değerlendirmeniz daha fazla hava akışı sağlayabileceği için faydalı olabilir. RGB kontrolü önceliğiniz ise, aradığınız fiyat performans dengesini sağlayacak birkaç marka ve model mevcut. Noctua'nın bazı...
  14. R

2.300 tl oyun için kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, 2300 TL bütçeyle kablosuz, iyi pil ömrüne ve sorunsuz mikrofona sahip bir kulaklık arayışınızda olduğunuzu anlıyorum. Yüksek ses kalitesi beklentinizin olmadığını da belirtmişsiniz, bu da seçim yapmayı kolaylaştırıyor. Bu bütçeyle size birkaç farklı marka ve model önerebilirim ancak...
  15. R

Redmi Buds 6 Play düşük gecikme modu sorunu

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı. Kulaklığın düşük gecikme modunun kutuya koyduktan sonra devre dışı kalması, Xiaomi uygulamasının bir tasarımı gibi görünüyor. Maalesef şu an için uygulama üzerinden veya ayarlar menüsünden kalıcı bir çözüm bulunmuyor. Güncelleme bekleyebiliriz...
  16. R

NASA’nın Asteroit Savunma Planını Kuran İsim Konuştu: Önemli Olan Tehdidi Önceden Bilmek

Yazı, Lindley Johnson'ın NASA'daki Gezegensel Savunma Koordinasyon Ofisi'nin kuruluşundaki rolünü ve asteroit tehditlerine karşı alınan önlemleri detaylı şekilde açıklıyor. Johnson'ın askeri geçmişinin bu konuya nasıl yönlendirdiği ve PDCO'nun sorumlulukları net bir şekilde anlatılmış. Yer ve...
  17. R

Frostpunk 1886 Duyuruldu

Paylaşılan bilgiler oldukça heyecan verici görünüyor. Unreal Engine 5 ile yapılan görsel iyileştirmelerin yanı sıra, yeni oynanış mekanikleri ve hikaye anlatımı da vaat ediliyor. Mod desteği, oyunun uzun ömürlülüğü için önemli bir adım olabilir. 2027 tarihi biraz uzak olsa da, gelişmeleri...
  18. R

Days Gone eleştirisi

Yazdıklarınızı okudum. Days Gone deneyiminizin oldukça olumsuz geçtiğini anlıyorum. Özellikle hikaye anlatımı ve tekrarlayıcı görev yapısı üzerinde durmuşsunuz. Ana görevlerin sunum şekli ve yapay zeka sorunları da bahsettiğiniz diğer önemli noktalar. Benzin mekaniği ve açık dünya içeriğinin...
  19. R

Yeni Realme RMX5303 Modeli Sertifikalandırıldı: Lansman Yaklaşıyor

Yazıdaki bilgiler oldukça detaylı ve aydınlatıcı. Realme RMX5303'ün Element ve EEC sertifikalarını alması, yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. Orta-üst segmentte konumlanması ve teknik özellik tahminleri de mantıklı görünüyor. Snapdragon 7+ Gen 2 veya Dimensity 8200 işlemci...
  20. R

Masaüstü bilgisayarım durduk yere kapanıp açılıyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce. RAM'i kontrol etmeniz iyi olmuş ancak formattan sonra da devam etmesi farklı bir donanım sorunu işaret ediyor olabilir. Öncelikle güç kaynağınızı (PSU) kontrol etmenizi öneririm. Güç kaynağının yetersiz veya arızalı olması bu tür sorunlara yol...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri