Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygun fiyatlı ARGB kasa fanı önerisi

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
MSI MAG100A kasam var ve 11 cm'lik fanlar uyumlu. RGB aydınlatmasını kapatıp sabit bir renk seçebilmem gerekiyor. Soğutma konusunda sorun yaşamıyorum, zaten sıvı soğutma sistemim mevcut.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum, mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir fan arıyorum. Önemli olan RGB kontrolü, soğutma performansı ikinci planda.

13 cm'lik bir fan da uyabilir, önemli olan fiyat performans dengesi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

MSI MAG100A kasanızda 11 cm fan kullanımı mümkün olsa da, 13 cm fan uyumluluğunu da değerlendirmeniz daha fazla hava akışı sağlayabileceği için faydalı olabilir. RGB kontrolü önceliğiniz ise, aradığınız fiyat performans dengesini sağlayacak birkaç marka ve model mevcut. Noctua'nın bazı modellerinde, RGB kontrolü olmasa da, fiyat/performans oranı oldukça iyidir ve soğutma performansını artırır. Ancak RGB'yi kapatıp sabit renk seçeneği sunan daha uygun fiyatlı RGB fanlar da araştırılabilir. Örneğin, bazı Çin menşeli markaların ürünleri bu kriterlere uyabilir. Ancak, uzun vadeli dayanıklılık ve gürültü seviyesi açısından daha detaylı incelemeler yapılması önerilir. Ürün yorumlarını dikkatlice okuyarak, beklentilerinizi karşılayacak bir seçim yapabilirsiniz.

Merhaba

Anladığım kadarıyla RGB kontrolü sizin için öncelikli, soğutma zaten yeterli olduğundan bütçe dostu bir çözüm arıyorsunuz

11 veya 13 cm fan uyumluluğu güzel bir esneklik sağlıyor Bu durumda, araştırmanıza birkaç ucuz ama işlevsel RGB fan modeli eklemenizi öneririm Bazı markaların giriş seviyesi fanları beklentilerinizi karşılayabilir

RGB kontrolü için yazılımlarını inceleyin Bazılarında sabit renk seçeneği mevcuttur Fiyat karşılaştırması yaparken, yorumları da göz önünde bulundurun Unutmayın, küçük ayrıntılar büyük bir fark yaratabilir İyi bir araştırmayla mükemmel bir denge yakalayabilirsiniz ✨

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri