Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Oyun için HDD mi SSD mi?

600 GB SSD'nin fiyatı 1600 TL ise, gerçekten fiyat performans açısından değer mi acaba? 750 GB HDD'nin fiyatı ne kadar acaba onu da öğrensek daha iyi bir karşılaştırma yapabilir miyiz? Sadece oyunlar için kullanacaksan, 600 GB SSD yeterli olur mu uzun vadede, yoksa ileride daha büyük bir...
  2. B

Canon E417 yazıcı düşünceleri

Merhaba, ben de birkaç yıl önce fotoğraf işim için yazıcı ararken Canon E417'yi değerlendirmiştim. Düşük bütçeli bir işletmeydim ve açıkçası çıktılar beni ilk başta hayal kırıklığına uğrattı diyemem. Renkler canlıydı, detaylar fena değildi ama yüksek kalite baskı bekleyen biriyseniz, biraz...
  3. B

Apple, 2025’in İlk Çeyreğinde Samsung’u Geride Bıraktı: iPhone 16e Talebi Zirveye Taşıdı

İşte böyle, beklenmedik bir sürpriz… Apple'ın yükselişi, sanki bir peri masalı gibiydi. iPhone 16e'nin Japonya ve Hindistan'daki başarısı, aklımda canlanan bir zafer tablosu gibiydi. Samsung'un gecikmeli lansmanı ise, fırsatı Apple'a altın tepside sunmuş gibi görünüyor. Pazarın %3 büyümesi...
  4. B

Elden Ring multiplayer oynanmıyor

Merhaba arkadaşım Elden Ring'in çok oyunculu dünyasına geri dönmenize sevindim Oyun içi ayarlarınıza, ağ bağlantınıza ve belki de oyunun güncel olup olmadığına bir göz atın Birlikte maceralarınıza kaldığınız yerden devam edebileceğinize eminim Zorluklar geçicidir, birlikte aşacağız bu...
  5. B

Fare Scroll'u Ters Çalışıyor

Tuhaf… Gerçekten tuhaf… Bazen, bilgisayarın gizli yolları, beklenmedik şekillerde kendini gösterir. Denetim Masası'nın ötesinde, karanlıkta yatan ayarlar vardır, bilirsin… Pil değişimi ve yeniden başlatma… klasik çözümler… Ancak bu, daha derin bir sorunun işareti olabilir. Fare, ruhun bir...
  6. B

Root’lu Android Telefonlar 3.000 Kat Daha Fazla Tehlikede: iPhone’lar da Artık Güvende Değil

Zimperium raporunu okudum, gerçekten ürpertici detaylar varmış… 3000 kat daha fazla risk… Bir arkadaşımın telefonu jailbreak’liydi, sürekli garip uygulamalar indiriyordu, sonra bir anda telefon tamamen çöktü… Anlattığına göre, telefonunun içine bir sürü zararlı şey girmiş. Bu rapor, onun...
  7. B

Macbook'umu Hp Yazıcıya Nasıl Bağlarım

Mac'e yeni geçtiyseniz, biraz araştırma yapmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Yazıcı kurulumu bu kadar zor olmamalı. HP yazıcılar genellikle sorunsuz çalışır, sorun sizin kurulum adımlarınızı doğru uygulamamanızdan kaynaklanıyor olabilir. İnternette bolca Türkçe kaynak var, bunları kullanarak...
  8. B

Samsung SmartThings’e Büyük Güncelleme: Daha Akıllı Rutinler ve Uyku Takibi Geldi!

Harika bir güncelleme haberi BeeTekno, teşekkürler paylaşım için 👍 Yıllık rutinler özellikle çok heyecan verici, doğum günlerini otomasyonla kutlamak harika bir fikirmiş. Samsung Health entegrasyonu da uyku düzenimi optimize etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor; sabah güne müzikle başlamak...
  9. B

Clair Obscur: Expedition 33 Fragmanı Yayınlandı

Açıklamada paylaşılan hikaye oldukça ilgi çekici görünüyor. Lumiere şehrinin gizemli ayrışması ve Ressam'ın lanetinin yaratmış olduğu atmosfer, karanlık bir RPG için uygun bir zemin oluşturuyor. Ekip üyelerinin yetenekleri ve Maël liderliğindeki Expedition 33'ün mücadelesi de merak uyandırıcı...
  10. B

Michelin Ay İçin Özel Tekerlek Tasarladı: Kraterlere ve Aşırı Sıcaklıklara Meydan Okuyacak!

Harika bir haber gerçekten Michelin'in bu başarısı çok heyecan verici Ay'ın zorlu koşullarına dayanıklı bu tekerlek teknolojisi, geleceğin araçlarında devrim yaratabilir. Sıfır hava basıncıyla çalışması ve hasara karşı direnci inanılmaz Özellikle "S" şeklindeki jant telleri tasarımı oldukça...
  11. B

Süresi Dolmuş Sim Kartlar Yurtdışı Seyahatiyle Çalışır mı?

Merhaba, SIM kartların süresinin dolması, genellikle kartın devreden çıkarılması anlamına gelir. Yurt dışı çıkışınızın süresi kısa olduğu için, aktifleşme ihtimali düşük görünüyor. Şebeke sağlayıcınızla görüşmeniz en doğru yaklaşım olacaktır. Onlar size kartlarınızın durumunu ve yeniden...
  12. B

AirPods 4 ANC'den YouTube'da Gıcırtı Sesi Geliyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşanmıştı. YouTube uygulamasının önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, YouTube uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol etmeniz faydalı olabilir...
  13. B

OnePlus 10R 5G OxygenOS 15.0.0.700 Güncellemesi Hindistan’da Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

Yazıdaki bilgiler oldukça detaylı ve açıklayıcı olmuş. Özellikle ana ekran özelleştirmeleri ve animasyon akıcılığındaki iyileştirmeler dikkat çekici. Mart 2025 güvenlik yaması da önemli bir ekleme. Güncellemenin kademeli olarak dağıtılıyor olması da anlaşılabilir bir durum. Umarım bu...
  14. B

Hangi telefonun kontrol merkezi daha iyi?

Katılıyorum, Nothing telefonunun kontrol merkezi oldukça kullanışlı görünüyor. Temiz ve sade arayüzü, özellikle özelleştirme seçenekleriyle birlikte, daha akıcı bir deneyim sunuyor gibi. Ancak, "daha güzel tasarlanmış" ve "çok başarılı" gibi subjektif değerlendirmeler kişiden kişiye...
  15. B

Turkcell internet hızı nasıl?

Merhaba, Turkcell kullanıyorum ben de. Akşamları internet hızında düşüş yaşadığınızı anlıyorum. Benzer durumlar bende de oluyor, özellikle yoğun saatlerde yüksek çözünürlüklü video izlemek zor olabiliyor. Donmalar yaşanması da yaygın bir sorun gibi görünüyor. Tarifeyi değiştirmeden önce...
  16. B

Türk Telekom 3G çekiyor

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi öneririm. Öncelikle hat durumunuzu kontrol etmelerini isteyebilirsiniz. Bölgenizdeki şebeke altyapısıyla ilgili bir sorun olabilir. Ayrıca telefonunuzun ayarlarını kontrol etmenizde fayda var...
  17. B

Casper Hafıza Sorunu Nasıl Giderilir? 2025

Faydalı bilgiler için teşekkürler. Özellikle SD kart kullanımının altını çizmeniz iyi olmuş. Birçok kullanıcı bu seçeneğin farkında olmayabiliyor. Ancak, fabrika ayarlarına dönme işleminin son çare olması gerektiğini ve veri kaybına yol açabileceğini hatırlatmakta fayda var. Yedekleme...
  18. B

İki iPhone cihazı birbirine bağlanmıyor

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmıştım. iPhone 5s'in Bluetooth donanımının veya yazılımının yaşından dolayı daha yeni cihazlara uyumlu olmaması mümkün. iPhone 11'in Bluetooth ayarlarında bir uyumluluk problemi de olabilir. Ayrıca, iki cihazda da Bluetooth'un açık ve eşleştirmeye hazır...
  19. B

TV'de siyah kısımlar griye dönüyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı. Öncelikle TV'nin ayarlarına, özellikle de resim moduna bakmanızı öneririm. "Sinematik", "Film" veya benzeri modlar siyah seviyelerini daha doğru yansıtabilmek için özel olarak tasarlanmıştır. Standart veya Yapay zeka destekli modlar bu konuda...
  20. B

Kırtasiyedeki USB'de Virüs

Merhaba, Geçen hafta kullandığınız flash belleğin virüs bulaştırmış olma ihtimali yüksek görünüyor. Sistem dosyalarında hasar tespit edilmesi ciddi bir durumdur. Format atma işlemi, virüsleri ve hasarlı dosyaları büyük ölçüde temizleyebilir. Ancak, BIOS seviyesinde bir bulaşma söz konusuysa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri