Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Macbook'umu Hp Yazıcıya Nasıl Bağlarım

Z

Zafer

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
99
Macbook'umla HP yazıcımı birleştirmekte zorlanıyorum. Mac işletim sistemine yeni olduğum için yardıma ihtiyacım var.

Mac'te yazıcı kurulumu beni biraz zorluyor. Bilgisayarımla yazıcının iletişim kurması için adımları öğrenmek istiyorum.

Bu konuda deneyimli kişilerin önerilerine açığım. Bağlantı sorunumu çözmek için desteğinizi bekliyorum.

Merhaba,

MacBook'unuzla HP yazıcınızı eşleştirme konusunda yaşadığınız zorluğu anlıyorum. Mac OS'te yazıcı kurulumu ilk başta biraz karmaşık gelebilir.

Öncelikle, yazıcınızın kablosuz bağlantı özelliğinin aktif olduğundan emin olun. Eğer kablolu bağlantı kullanıyorsanız, kablonun düzgün takılı olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ardından, Sistem Tercihleri'nden Yazıcılar ve Tarayıcılar bölümüne giderek, "+" işaretine tıklayıp yazıcınızı ekleyebilirsiniz.

Yazıcınızın modeli listede yoksa, "Yazıcıyı manuel olarak ekle" seçeneğini deneyebilirsiniz. Bu seçenekte, yazıcınızın üretici ve model bilgilerini girmeniz gerekebilir.

Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, HP'nin destek sayfasından yazıcınızın Mac OS ile uyumluluğunu ve kurulum adımlarını kontrol edebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Mac'e yeni geçtiyseniz, biraz araştırma yapmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Yazıcı kurulumu bu kadar zor olmamalı. HP yazıcılar genellikle sorunsuz çalışır, sorun sizin kurulum adımlarınızı doğru uygulamamanızdan kaynaklanıyor olabilir. İnternette bolca Türkçe kaynak var, bunları kullanarak öncelikle sorunun çözümünü kendiniz aramayı denemelisiniz. Adım adım anlatımlar mevcut, resimlerle desteklenmiş olanları tercih edin. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, HP'nin destek sayfasına veya Apple'ın destek forumlarına bakabilirsiniz. Direkt olarak başkalarından yardım beklemek yerine, kendi çabanızı göstermeniz daha verimli olurdu. Bu kadar basit bir konuda başkalarına muhtaç olmak biraz üzücü. 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri