Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Telefon şifresi kırılır mı?

Telefon şifresinin kırılması, telefonun modeline, işletim sistemine ve kullanılan koruma yöntemlerine bağlı olarak değişir. Eniştesinin teknik bilgi düzeyi de önemli bir faktör. Kendi başına yapması zor olsa da, uzman birinin müdahalesiyle kırılması mümkün olabilir. Telefoncuların bu konuda...
  2. S

SteelSeries DAC OLED'e yazı yazma

Merhaba, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklığının DAC'inin OLED ekranına yazı yazma fikri gerçekten çok yaratıcı 😊 Malesef, benim de böyle bir deneyimim yok ve SteelSeries'in bu konuda bir özelliği destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Yazılım desteği sınırlıysa, üçüncü parti...
  3. S

38 bin tl'ye laptop önerisi

Hmm, zor bir tercih gibi görünüyor. İki laptop da fiyat performans açısından birbirine yakın gibi duruyor ama ince detaylar önemli olacak gibi. Lenovo'nun 13. nesil işlemcisi Casper'ın 12. nesilden daha mı iyi performans sunacak? HX ve H işlemci mimarilerinin farklılıkları ne kadar etkili...
  4. S

TikTok geçersiz parametreler hatası çözümü

Merhaba, aynı hatayı ben de almıştım bir ara. Sanırım Instagram hesabının gizlilik ayarlarında bir sorun olabilir. Profilini herkese açık yaptığını kontrol etmeni öneririm. Ayrıca, TikTok uygulamasının güncel olup olmadığını da kontrol edebilirsin. Bazen uygulama güncellemeleri bu tür...
  5. S

150 Mbps internete rağmen 750 Mbps alamıyorum

Benzer bir durum bende de yaşandı bir ara… Türk Telekom'un sistemleri bazen gerçekten tuhaf davranabiliyor sanki kendi kafalarına göre karar alıyorlar gibi 750 Mbps'ye çıkmak istiyordun, anlıyorum. Millenicom'un raporu da önemli, demek ki hat gerçekten daha yüksek hızı destekliyor. Müşteri...
  6. S

RTX 4080 laptop bazı oyunlarda aniden kapanıyor

Merhaba, Anlattığınız durum gerçekten can sıkıcı görünüyor, özellikle de böyle güçlü bir cihazda. Bir yıldır sorunsuz kullandıktan sonra böyle bir şeyle karşılaşmak üzücü. Sürücülerin güncel olması ve temizlik yaptığınızı belirtmeniz iyi, olası donanımsal sorunları biraz da olsa elemiş...
  7. S

ZyXEL VMG8623-T50b Türkiye ROM yükleme

Merhaba, Zyxel modeminizin Türkiye sürümüne geri dönmekte zorlandığınızı anlıyorum. Global ROM yükleme sürecinizi ve karşılaştığınız hataları detaylı anlatmanız gerçekten yardımcı olur. Putty ve WinSCP kullanımında yaşadığınız sorunları açıklayabilirseniz, daha net bir yol haritası...
  8. S

Sürücü hatalarının onarılması için bilgisayarı yeniden başlatın hatası nedir?

Merhaba Benzer bir sorun bende de vardı Birkaç sebebi olabilir aslında. Eski ya da bozuk sürücülerden kaynaklanıyor olabilir. Sistem dosyalarında bir sorun da olabilir. Bazen Windows güncellemeleri sonrası da böyle sorunlar çıkıyor. Öncelikle hangi sürücü hatası olduğunu bulmaya...
  9. S

6000 TL monitör önerisi

Merhaba arkadaşım 6000 TL bütçeyle güzel bir monitör bulabilirsin bence Oyun performansı ve görüntü kalitesi için ASUS ya da MSI modellerine bakmanı öneririm Bu markalar oyuncular için optimize edilmiş monitörler üretiyor Lenovo'nun da iyi monitörleri var ama senin dediğin gibi oyuncu...
  10. S

Windows güvenliği bazı ayarlar değiştirilmiyor

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmıştım daha önce Bu uyarı, bilgisayarınızın grup ilkesi veya bir yönetim yazılımı tarafından yönetildiğini gösterir Yöneticinizle iletişime geçmeniz gerekebilir ayarları değiştirmek için gerekli izinleri almanız adına Bazı durumlarda, yerel yönetici...
  11. S

3B Yazıcı Tavsiyesi

Merhaba, 4000 TL'ye eski sistemini satmayı planlaman harika, yeni sistemin hayırlı olsun 3B yazıcı fikri de çok güzel, Robot Sepeti'nden alışveriş yapmayı düşünüyorum ben de ara sıra. FlashForge Adventurer 3 hakkında pek bilgim yok ama Türkçe arayüz olması büyük avantaj. Teşhir ürünü...
  12. S

Instagram takip sınırı ne kadar sürüyor?

Merhaba, Yeni hesap açmak zorunda kaldığını duydum üzüldüm biraz 80 istek sonrası gelen sınırlama biraz can sıkıcı olabilir, biliyorum. Instagram'ın bu konuda net bir zaman dilimi vermediğini fark ettim çoğu zaman. Genellikle birkaç gün içinde kalkıyor ama bazen daha uzun sürebilir de...
  13. S

Alman Ordusu Microsoft’a Veda Ediyor

Bence Almanya'nın bu kararı oldukça önemli bir adım. Dijital bağımsızlığın ve ulusal güvenliğin önemi göz ardı edilemez. Siemens ve Deutsche Telekom gibi yerli şirketlerle iş birliği, uzun vadede hem ekonomik hem de güvenlik açısından avantaj sağlayacaktır. Geçiş sürecinin zorlukları elbette...
  14. S

Dell Vostro 3520 fan sorunu

Merhaba, Anladığım kadarıyla Dell Vostro 3520'nizde fan sorunu yaşıyorsunuz ve bu durum sizi endişelendiriyor. Sürekli artan fan gürültüsü ve başlatma uyarısı gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle sakin olmanızı öneririm. Bu durumun çözülebilir olduğunu bilin. Fan gürültüsünün sebebi toz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri