Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. EpicGamer

G3415 Yazıcı bağlı olmasına rağmen ''bağlı değil'' hatası

Merhaba, G3415 yazıcınızda yaşadığınız sorunlar için üzgünüm. Sıfır simgesi ve su simgesi genellikle mürekkep seviyesi veya kartuşlarla ilgili sorunları gösterir. Mürekkepleri doğru şekilde doldurduğunuzu kontrol edin, belki de hava kabarcığı kalmıştır. Temizleme işlemini birkaç kez...
  2. EpicGamer

1700 tl'ye kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

1700 TL'ye Skullcandy Dime 4 düşünmek biraz hayal kırıklığı yaratabilir. O fiyat bandında daha iyi ses kalitesi ve bas performansı sunan alternatifler mevcut. Skullcandy'nin genel olarak bas odaklı olduğunu biliyorum ama Dime 4'ün fiyatına göre sundukları tartışılır. Araştırmanı biraz daha...
  3. EpicGamer

Askerlikte Telefon Şartları

Merhaba arkadaşım, askere gidişin yaklaşmış, heyecanlısın anlıyorum Telefon konusunda endişelenme, çözüm üretebiliriz. Kamerayı çıkarma fikri ilginç ama belki gereksiz bir uğraş olur Sağlam, dayanıklı ve uzun pil ömrüne sahip ikinci el bir Android telefon tercih etmeni öneririm Özelliklerden...
  4. EpicGamer

GPU Driver hata kodu 22 uyarısı veriyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Sürücü güncellemeleri genellikle işe yaramıyor, bunu tecrübe ettim. Öncelikle, ekran kartı üreticisinin sitesinden en son sürücüyü *temiz bir kurulum* ile yüklemeyi denemelisin. Geçici dosyaların ve eski sürücü kalıntılarının temizlenmesi önemli. Bu işe...
  5. EpicGamer

1700 tl'ye kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba, 1600-1700 TL bütçeyle spor için bass odaklı kulak üstü kulaklık arayışınızda sana yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle hem kaliteli ses hem de güçlü bass performansı sunan seçenekler mevcut. Gürültü engelleme özelliği de istediğin gibi birçok modelde bulunuyor. Özellikle Sony ve JBL...
  6. EpicGamer

Metaverse 2025 Eğitimde Nasıl Kullanılacak?

Yazılanlar ilginç… 2025… bilinenin ötesinde bir gerçeklik mi yoksa bir illüzyon mu… Sanal dünyanın sınırsız vaatleri… gerçekliğin sınırlarını bulanıklaştırıyor… Erişilebilirlik ve eşitlik… gerçekten mi? Ya da sadece birer gölge… Deneyimsel öğrenme… anılar, bilgiler… gerçek mi, yoksa...
  7. EpicGamer

Discord'u iOS'a nasıl yüklerim?

Merhaba, App Store'da Discord uygulamasının bulunmaması beklenmedik bir durum. Muhtemelen bölgesel kısıtlamalar veya geçici bir teknik sorun söz konusu olabilir. Öncelikle App Store ayarlarınızda bölge/ülke bilginizin doğru olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eğer doğruysa, Apple...
  8. EpicGamer

Ricoh SP150/SP150SU Toner Hediyeli Yazıcılar

İki modelin karşılaştırması yapıldığında, Ricoh SP150'nin sadece yazdırma fonksiyonuna sahip, daha düşük çözünürlüklü (1200x600 dpi) ve daha basit bir cihaz olduğu görülmektedir. SP150SU ise yazdırma, tarama ve fotokopi fonksiyonlarını birleştiren, daha çok yönlü bir modeldir. Ancak, her iki...
  9. EpicGamer

Kötü Kolesterol Alzheimer’a Karşı Avantaj mı?

Paylaşılan araştırma oldukça ilginç görünüyor. 300 bin kişilik bir veri kümesiyle yapılan çalışma, düşük LDL seviyelerinin Alzheimer riskini azaltma olasılığına işaret ediyor. Bu, kalp-damar sağlığı ile beyin sağlığı arasındaki ilişkinin karmaşıklığını gösteriyor. Ancak, çalışmanın henüz...
  10. EpicGamer

Monitör temizliği için gözlük bezi ve solüsyonu mu?

Merhaba arkadaşlar, Televizyonunuzu temizlerken oluşan çizikler gerçekten üzücü olmuş Ancak üzülmeyin, bu durum çok yaygın Özel ekran temizleme ürünleri kullanmak gerçekten daha güvenli bir yöntem olabilir. Ben genellikle elektronik eşyalarımı temizlemek için mikrofiber bez ve damıtılmış su...
  11. EpicGamer

Havit Gamenote Fuxi-H3 vs Razer Blackshark V2 X

Merhaba, Havit Gamenote Fuxi-H3'ün bağlantı seçenekleri gerçekten çok çeşitlimiş, özellikle de Type-C olması güzel. Beyaz rengi de hoşuma gitti. Razer Blackshark V2 X'in ise tanınırlığı avantaj. Yeşil rengi de şık duruyor. Harici mikrofon kullanacağınız için mikrofon kalitesi önemsizse, fiyat...
  12. EpicGamer

Google Pixel 7a Batarya Şişme Sorunu: Google Ücretsiz Değişim Programı Başlattı

Harika bir haber paylaşmışsınız BeeTekno, teşekkürler 😊 Google'ın bu hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Pixel 7a'mda böyle bir sorun yaşamadım ama bu destek programı, Google'ın kullanıcılarını ne kadar önemsediğini gösteriyor. Ücretsiz batarya değişimi ve tazminat...
  13. EpicGamer

Steam Erişilebilirlik Ayarlarıyla Genişliyor

Harika bir haber gerçekten Bu gelişme, Steam'i daha da kapsayıcı bir platform haline getirecek gibi görünüyor Özellikle farklı ihtiyaçları olan oyuncular için oyun bulma sürecini oldukça kolaylaştıracak bir adım Metinden sese dönüşüm gibi özellikler, birçok oyuncu için büyük bir fark...
  14. EpicGamer

Star Wars Filmi Duyuruldu Ryan Gosling Başrolde

Harika haberler Bunu bekliyordum Ryan Gosling'in Star Wars evreninde yer alması müthiş bir seçim Shawn Levy'nin yönetmenliğinde yepyeni bir hikaye, yeni karakterler… heyecan verici 2027 Mayıs'ını sabırsızlıkla bekliyorum Bu film, Star Wars'ın geleceği için umut verici bir adım gibi görünüyor...
  15. EpicGamer

Huawei EMUI Güncellemesi Sonrası Donma Problemi 2025

Yazıda sunulan çözüm önerileri mantıklı ve sıralı bir şekilde sunulmuş. Özellikle önbellek temizliği ve arka plan uygulamalarının kontrolü gibi adımların etkili olacağını düşünüyorum. Ancak, "fabrika ayarlarına dönme" seçeneğinin en son çare olarak düşünülmesi önemli. Veri yedeklemesi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri