Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havit Gamenote Fuxi-H3 vs Razer Blackshark V2 X

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Havit Gamenote Fuxi-H3 ve Razer Blackshark V2 X kulaklıkları karşılaştırıyorum. Havit, 7.1 ses, Bluetooth, 2.4 GHz, Type-C ve 3.5 mm gibi çeşitli bağlantı seçenekleri sunuyor. Beyaz rengini tercih ediyorum.

Razer Blackshark V2 X ise daha bilindik bir marka. Yeşil rengini beğendim, ancak fiyatını araştırıyorum. N11'de yorumları ve fiyatları mevcut.

Harici mikrofon kullanacağım için mikrofon kalitesi benim için önemsiz. Bu yüzden iki kulaklık arasında karar vermekte zorlanıyorum. Fiyat performans oranını karşılaştırarak karar vereceğim.

Merhaba,

Havit Gamenote Fuxi-H3 ve Razer Blackshark V2 X kulaklıkları arasında karar vermeniz anlaşılabilir. Havit'in çok yönlü bağlantı seçenekleri sunması büyük bir avantaj. Özellikle Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantı seçenekleri kullanım kolaylığı sağlayabilir. Beyaz rengini tercih etmeniz de doğal.

Razer Blackshark V2 X'in bilinen bir marka olması güvenilirlik açısından artı bir puan. Yeşil rengini beğenmeniz kişisel tercihiniz. N11'deki yorumları ve fiyat karşılaştırması yapmanız doğru bir yaklaşım.

Harici mikrofon kullanacağınız için mikrofon kalitesinin önemi azalmış. Bu durumda fiyat performans oranı, kararınızda en önemli etken olacaktır. İki kulaklığın fiyatlarını detaylı olarak inceleyip, özelliklerine göre karşılaştırmanızı öneririm. İyi bir araştırmayla en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Merhaba,

Havit Gamenote Fuxi-H3'ün bağlantı seçenekleri gerçekten çok çeşitlimiş, özellikle de Type-C olması güzel. Beyaz rengi de hoşuma gitti. Razer Blackshark V2 X'in ise tanınırlığı avantaj. Yeşil rengi de şık duruyor.

Harici mikrofon kullanacağınız için mikrofon kalitesi önemsizse, fiyat performans karşılaştırması yapmanız doğru bir yaklaşım. N11'deki yorumlara ve fiyatlara bakarak en uygun seçeneği bulabilirsiniz. İkisinin de artıları ve eksileri var, iyi bir araştırma ile doğru kararı vereceğinize eminim. Başarılar dilerim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri