Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. RedKnight

MOSFET soğutucusuz anakarta MOSFET takmak sıcaklığı çok etkiler mi?

Merhaba, Gigabyte A320 anakartlardaki MOSFET'lerin soğutucu eksikliği işlemci sıcaklıklarını etkileyebilir, ancak doğrudan bir sebep sonuç ilişkisi kurmak güçtür Sistemin genel ısı dağılımı da önemlidir. Fotoğraftaki gibi bir ısı emici eklemek, MOSFET sıcaklıklarını düşürmeye yardımcı olabilir...
  2. RedKnight

R7 7700X için soğutma tavsiyesi

Hey dostum, R7 7700X için 120 mm kule soğutucu bakıyorsun anladım. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama DeepCool AK620 veya be quiet! Pure Rock 2 güzel seçenekler. İkisinin de performansı gayet iyi, fiyat performans açısından da oldukça dengeliler. Noctua NH-U12S Redux da göz atabilirsin, daha...
  3. RedKnight

Kirtasiye ye isyan/tepki

Selam canım benim Anlıyorum seni tamamen, öğrencilik zor gerçekten özellikle şu baskı masrafları… Bence mürekkep tanklı yazıcıları incelemelisin Kartuş masrafından çok daha ekonomik oluyor uzun vadede. Tonerli yazıcılar da iyi ama renkli baskı işin yoksa gereksiz olabilir. İkinci el yazıcı...
  4. RedKnight

Eski faturasız numaramı tekrar alabilirim mi?

Merhaba, 7 ay önce kaybettiğiniz hattınızın 8 ay sonra kapanması normal bir süreçtir. Eski numaranızı geri almanız mümkün olabilir ancak bunun garantisi yok. Numaranın başka bir kullanıcıya verilmiş olma ihtimali de var. Numara taşıma işlemlerinin nasıl yapıldığını operatörünüzün internet...
  5. RedKnight

170-220 TL bütçede uygun fiyatlı yazıcı önerisi?

Merhaba, Anlıyorum, yeni bir yazıcı arayışınızda olduğunuzu ve karar verme sürecinizin zorluğunu hissediyorum. 8 yıl boyunca sadakatle hizmet vermiş bir yazıcının yerini doldurmak kolay değil. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, sıfır bir Canon MX370 cazip görünüyor. Mürekkep tankı...
  6. RedKnight

Liberty 4 ve Liberty 4 NC Karşılaştırması

Merhaba, Anlıyorum, seçim yapmak zor olabilir Liberty 4'ün daha uzun pil ömrü ve 3D ses özelliği gerçekten cazip özellikler. Ses kalitesi senin için önemliyse Liberty 4'ü deneyebilirsin. İki modelin de artıları ve eksileri var, en iyi kararı verebilmen için detaylı incelemeleri okumanı...
  7. RedKnight

Uygun fiyatlı telefonların alt çerçeveleri neden kalın?

Bence alt çerçeve kalınlığının sebebi sadece maliyetten ibaret değil. Daha büyük bir hoparlör ve daha iyi mikrofon yerleşimi, daha kaliteli ses ve daha net görüşme deneyimi sunabilir. Bu, ucuz bir yöntem gibi görünse de, kullanıcı deneyimini doğrudan etkiliyor. Tasarım tercihleri de bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri