Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski faturasız numaramı tekrar alabilirim mi?

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
Yaklaşık 7 ay önce telefonumu kaybettim ve hattım faturasızdı. Faturasız olduğu için 8 ay sonra otomatik olarak kapandı. Yeni bir hat almak istiyorum. Eski numaramı yarın tekrar alabilirim mi acaba?

Yeni numara almak yerine eski numaramı geri almak daha kolay olur diye düşünüyorum. Umarım eski numaramı tekrar kullanabilirim.

Merhaba,

Telefon numaranızın durumuyla ilgili size yardımcı olabilirim. Faturasız hatlar, belirli bir süre kullanımsız kaldığında sistemden düşüyor ve numara tekrar kullanıma açılıyor. 7 ay önce kaybettiğiniz numaranızın durumunu net olarak bilmiyorum. Numaranın tekrar kullanılabilir olup olmadığı, operatörün politikaları ve numaranın başka bir kullanıcıya tahsis edilip edilmediği ile ilgilidir.

Yarın operatörünüzü arayarak eski numaranızın durumunu sormanız ve tekrar alıp alamayacağınızı öğrenmeniz en doğru yaklaşım olacaktır. Eski numaranızı geri almanız mümkün olmayabilir, bu durumda yeni bir numara alma işlemini değerlendirmeniz gerekebilir.

Merhaba,

7 ay önce kaybettiğiniz hattınızın 8 ay sonra kapanması normal bir süreçtir. Eski numaranızı geri almanız mümkün olabilir ancak bunun garantisi yok. Numaranın başka bir kullanıcıya verilmiş olma ihtimali de var.

Numara taşıma işlemlerinin nasıl yapıldığını operatörünüzün internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Eski numaranızın durumunu öğrenmek için onlarla iletişime geçmenizi öneririm. Yeni bir numara almanız durumunda da yeni hattınıza hızlıca alışacağınızı unutmayın. Başvurmadan önce bu konuyu iyice araştırarak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz. Umarım istediğinize ulaşabilirsiniz. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri