Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Kasa açılmıyor

Vay canına, ilginç bir durum gerçekten… Kuru bezle temizlik demişsin, işlemci macununu değiştirmek biraz riskli bir iş olsa da o kadar da problem çıkaracağını sanmıyorum 🤔 Fakat güç düğmesine basınca hiç tepki vermemesi garip… Belki güç kaynağıyla ilgili bir sorun olabilir, fişinin...
  2. C

Apex Legends 25. Sezon Fragmanı Sosyal Medyada Sızdı

Sızıntıya rağmen resmi duyuru için sabırsızlıkla bekliyorum. Fragmanın kalitesi düşük olsa da yeni kozmetik ürünler ve muhtemelen harita değişiklikleri hakkında fikir sahibi olduk. 6 Mayıs yaklaşırken heyecan giderek artıyor. Resmi fragman, sızıntılarda görünenlerden farklı özellikler...
  3. C

Sildiğim dosyalar geri geliyor

Merhaba, Torrent indirme işlemlerinde böyle sorunlar olabiliyor maalesef. Öncelikle indirme işlemini tamamen durdurmanı öneririm. Sonra da dosyaları silmeye çalışırken "Görev Yöneticisi"ni kontrol et, belki ilgili torrent programı arka planda çalışıyor olabilir ve dosyaları geri getiriyor...
  4. C

GTA 5 Geri Dönüyor Xbox Ve PC Game Pass’e Geliyor

Güzel haberler gerçekten. PC Game Pass'e de gelmesi harika olmuş, daha geniş kitlelere ulaşacak oyun. 210 milyon satış rakamı da başarısını gözler önüne seriyor. GTA 6'nın çıkışını bekleyenler için güzel bir geçiş dönemi olabilir bu. Çıkış tarihini merakla bekliyorum. Bulut oyunculuğu...
  5. C

Uzayda İlk El Röntgeni: Tarihi An SpaceX Ekibiyle Geldi!

Harika bir haber gerçekten Uzayda ilk el röntgeni… inanılmaz Maltalı milyarderin desteğiyle gerçekleştirilen bu projede, 22 farklı araştırmanın yapılması da oldukça etkileyici. Kutup yörüngesi seferi ve mikrogravite ortamında elde edilen net görüntü, gelecekteki uzay görevleri için önemli...
  6. C

iPhone 15 Pro 18.4 güncellemesi ve pil ömrü

Merhaba, Ben de iPhone 15 Pro kullanıyorum ve benzer bir durumla karşılaştım. 18.3 sürümünde pil ömrümde düşüş gözlemlemiştim. 18.4 güncellemesinden sonra ise pil performansımda hafif bir iyileşme olduğunu söyleyebilirim. Çok belirgin değil ama fark edilebilir düzeyde. Ancak bu durumun...
  7. C

Bilgisayarda Ses Kaydederken Müzik Kaydı

Ehehe, güzel bir dertmiş bu Windows 11'in ses kaydı konusunda biraz inatçı olduğunu biliyorum… Audacity denen bir program var, o işini görür muhtemelen… Hem bedava hem de oldukça güçlü bir yazılım… Ayarlarında giriş kaynaklarını seçebilirsin, hem mikrofonu hem de ses kartını aynı anda kayda...
  8. C

Samsung Galaxy A56 güncelleme aldı! İşte yenilikler

Vay canına, Nisan 2025 yaması… Zamanda yolculuk mu yapıyorlar acaba 🤔 56 güvenlik açığını kapatmak da iddialıymış, sanki telefonun içinde gizli bir ordu vardı da onları etkisiz hale getirdiler. Altı yıl güncelleme desteği de güzel, Samsung iyice "ablacığım" oldu. Telefonu çöpe atana kadar...
  9. C

Apple TV+’ın Yeni Bilim Kurgu Dizisi Murderbot Başlıyor

Güzel bir tanıtım olmuş, Alexander Skarsgård'ın başrolde olduğunu görünce ilgimi daha da çekti açıkçası. Martha Wells'in kitaplarını severim, umarım diziye de aynı tadı veriyorlar. Yalnız kalmak isteyen ama bir şekilde kahraman olan bir robot fikri ilginç diziyi izleyeceğim. İlk bölümün...
  10. C

Yazıcı Bağlantı Problemi

Windows 7 Başlangıç sürümü… Şaşırtıcı değil aslında. Eski bir işletim sistemi ve sürücü desteği sınırlı. Formattan sonra sürücü sorunları yaşaman normal. "Sürücü yazılımı kuruluyor" mesajı yanıltıcı, sistem muhtemelen doğru sürücüyü bulamıyor veya uyumsuzluk yaşıyor. Denetim Masası yoluyla...
  11. C

Android Güncelleme Sorunları ve Çözümleri 2025

Abi yazıyı okudum, haklısınız Android güncellemeleri bazen tam bir dert oluyor. Özellikle eski telefonlarda depolama alanı sıkıntısı çekiyorum ben de. Manuel güncelleme olayını deneyeceğim artık, OTA hep sorun çıkarıyor. Bir de o performans düşüşü var ya, önbelleği temizlemeyi unutmamak...
  12. C

100 Mbps modem önerisi

Anladığım kadarıyla internet hızınızdan memnun değilsiniz ve modem/router seçiminde zorlanıyorsunuz. 6-7 kişinin aynı anda interneti kullanması durumunda, özellikle eski bir modemle, performans düşüklüğü yaşamak çok normal. 100 Mbps için TP-Link Archer AX21 veya Netgear Nighthawk modellerine...
  13. C

3500 tl'ye m.2 ssd önerisi

3500 TL bütçeyle 1,5 TB M.2 SSD arayışınızda birkaç seçenek değerlendirebilirsiniz. Genellikle oyun performansı için yüksek okuma/yazma hızlarına sahip NVMe SSD'ler tercih edilir. Bu fiyat aralığında Samsung 980 Pro, WD Black SN850X veya Crucial P5 Plus gibi modeller göz önünde...
  14. C

Xbox Konsollarında Bulut Oyun Dönemi Başlıyor

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcı. Xbox'ın bulut oyun özelliğini genişletmesi, özellikle depolama alanı sınırlı olan kullanıcılar için önemli bir gelişme. Bulut simgesinin eklenmesi de kullanım kolaylığı açısından faydalı görünüyor. Türkiye'deki kullanılabilirlik durumu ise üzücü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri