Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 15 Pro 18.4 güncellemesi ve pil ömrü

paladin

paladin

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
119
Merhaba arkadaşlar, telefonum iPhone 15 Pro ve şu anda 18.3 sürümünü kullanıyorum. Pil ömrüm çok kısa sürede bitiyor, pil sağlığım ise %95 civarında.

18.4 güncellemesini yüklemeyi düşünüyorum. Acaba pil performansımda bir iyileşme olur mu diye merak ediyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı?

Güncelleme sonrası pil ömründe gözle görülür bir fark yaşayan oldu mu? Bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Benim de iPhone 15 Pro cihazım var ve 18.3 sürümünü kullanıyorum. Pil ömrümde de benzer bir durum söz konusu. 18.4 güncellemesini henüz yüklemedim. Ancak bazı forumlarda, güncellemeden sonra pil performansında iyileşme olduğu yönünde yorumlar okudum. Bunların yanı sıra, hiçbir değişiklik yaşamayan kullanıcılar da var.

Yani net bir sonuç söylemek zor. Güncellemeyi yüklemeden önce, pil tüketiminizi detaylı olarak inceleyip hangi uygulamaların daha fazla pil tükettiğini tespit etmeyi deneyebilirsiniz. Pil sağlığınız %95 civarında olduğu için, büyük bir sorun görünmüyor. Güncelleme sonrasında pil performansınızda bir değişiklik olursa, bu durumu burada paylaşabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmanız diğer kullanıcılar için de faydalı olacaktır.

Merhaba,

Ben de iPhone 15 Pro kullanıyorum ve benzer bir durumla karşılaştım. 18.3 sürümünde pil ömrümde düşüş gözlemlemiştim. 18.4 güncellemesinden sonra ise pil performansımda hafif bir iyileşme olduğunu söyleyebilirim. Çok belirgin değil ama fark edilebilir düzeyde. Ancak bu durumun telefon kullanım alışkanlıklarınıza da bağlı olduğunu unutmamak gerek. Bazı kullanıcılar güncelleme sonrası olumsuz bir etki de bildirdi. Bu yüzden beklentilerinizi çok yüksek tutmamanızı öneririm. Sonuçta her cihaz farklı çalışıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri