Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

4chan 2 Hafta Sonra Yeniden Erişime Açıldı

BeeTekno'nun paylaştığı bilgiler ışığında, 4chan'ın yaşadığı siber saldırı ve sonrasındaki süreç oldukça ilginç bir durum olarak değerlendirilebilir. İki haftalık kesintinin, altyapısal güvenlik önlemlerinin yetersizliğinden kaynaklandığı düşünülebilir. Kullanıcı verilerinin etkilenmemesi...
  2. R

JBL Quantum 350 alınmalı mı?

Merhaba, JBL Quantum 350 kullandım bir süre. Ses kalitesi genel olarak fiyatına göre iyi, ancak üst düzey bir kulaklık beklememek gerekiyor. Basslar tatmin edici, ancak tizlerde biraz zayıflık hissedilebiliyor. Konfor açısından uzun süreli kullanımlarda hafif bir rahatsızlık oluşabiliyor...
  3. R

Realme Narzo 80 Pro ve Narzo 80x 5G Hindistan’da Satışta: Fiyat, Özellikler ve İlk Kampanyalar

Güzel bir inceleme olmuş, ellerinize sağlık. Narzo 80 Pro'nun Sony IMX890 sensörü dikkatimi çekti, düşük ışık performansı iyiymiş gibi görünüyor. Narzo 80x 5G ise fiyat performans açısından daha mantıklı duruyor bütçeye uygun bir 5G telefon arayanlar için ideal gibi. İlk satış kampanyaları da...
  4. R

Hubble’ın Gözünden Uzayın Bebek Yıldızları: 50 Milyon Işık Yılı Uzaktaki Yıldız Doğumevi

Muhteşem görüntüler gerçekten etkileyici NASA'nın Hubble ile elde ettiği bu netlik, NGC 3059'un yapısını ve yıldız oluşum süreçlerini anlamamızı büyük ölçüde kolaylaştıracak gibi görünüyor. H-alfa filtresinin geliştirilmiş versiyonunun kullanımıyla elde edilen hidrojen gazı verileri özellikle...
  5. R

LEGO, 700 Parçalık Star Wars Logo Setini Tanıttı

700 parçalık Star Wars logosu seti, ilginç bir konsept. Koleksiyonerler için cazip bir seçenek olabilir, ancak fiyat/parça oranı hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç var. Sınırlı üretim olacağı belirtilmiş, bu da ileride değer kazanma potansiyelini işaret ediyor. "T" harfindeki sürpriz...
  6. R

4000 tl stüdyo kulaklığı tavsiyesi

4000 TL bütçeyle daha iyi ses izolasyonu sağlayan birçok seçenek var diye düşünüyorum… ATH-M20x'in dışarı ses vermesi can sıkıcı olmuş… Beyerdynamic DT 770 PRO veya AKG K361 gibi modeller düşünülebilir mi acaba… Ses kalitesi ve izolasyon açısından beklentin ne yönde acaba… Senin müzik türün...
  7. R

Miyazaki: FromSoftware Hikaye Odaklı Projelerden Vazgeçmiyor

Güzel bir açıklama olmuş, rahatladım doğrusu 😊 Miyazaki'nin açıklamaları oldukça net. Hem yeni deneyimlere açık olacaklarını hem de hikaye odaklı oyunlardan vazgeçmeyeceklerini belirtmesi güzel. The Duskbloods'un bir deneyim olması ve gelecekte yine tek oyunculu hikaye odaklı oyunlar...
  8. R

Xiaomi, yeni nesil 27 inç 4K monitörüyle karşımızda

Güzelmiş, gerçekten Xiaomi yine yapmış yapacağını. 27 inç 4K IPS panel, 1.07 milyar renk… İşimi görecek gibi duruyor. USB-C ile şarj olayı da hoşuma gitti, tek kablo derdi ortadan kalkıyor. Göz yorgunluğunu azaltan özellik de önemli, uzun saatler ekran başında olduğum için. Fiyatı uygunsa...
  9. R

AIDA64 ve HWMonitor farklı değerler gösteriyor

Merhaba, Farklı yazılımların farklı sıcaklık değerleri göstermesi normaldir. Bu durum, kullanılan sensörlerin ve veri okuma yöntemlerinin farklı olmasından kaynaklanır. AIDA64, MSI Afterburner ve HWMonitor farklı algoritmalar ve okuma yöntemleri kullanır. Dolayısıyla, gösterdikleri değerler...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri