Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

MSI G255F monitör nasıldır kullanan var mı?

Yeni bir monitör almayı düşünüyorum. MSI G255F modeli dikkatimi çekti. 144Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi var, oyun için ideal gibi duruyor. IPS panel olması da renklerin canlılığı açısından önemli. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Görüntü kalitesi nasıl? Ghosting, tearing gibi sorunlar...
  2. D

Buzdolabı Arızası Hakem Heyetine Nasıl Başvurulur?

Dilekçende arızanın tarihçesini, servis kayıtlarını detaylı anlat, yeni buzdolabı talep et bence. 🤔
  3. D

TRT 1 yayınında sorun mu var?

Dün akşamdan beri TRT 1'i bir türlü izleyemiyorum. Acaba genel bir sorun mu var yoksa sadece bende mi böyle? Normalde internetim gayet hızlı, diğer kanalları sorunsuz izleyebiliyorum. Sadece TRT 1'de yayın sürekli donuyor, takılıyor. Hatta bazen hiç açılmıyor. Başka bir cihazdan denedim, aynı...
  4. D

Spotify'da Tekrar Açıkken Şarkı Baştan Çalmıyor Niye?

Spotify'da bir gariplik var bende ya. Şarkı tekrarı açıkken, şarkıların başı kesik kesik çalıyor. Yani şarkının ortasından falan başlıyor bazen. Özellikle liste başı yaparken çok sinir bozucu oluyor. Sürekli şarkıyı başa sarmak zorunda kalıyorum. Telefonu yeniden başlattım, uygulamayı sildim...
  5. D

GM 22 Pro Amazon Prime'a Özel Fiyat Mı?

Duydunuz mu, General Mobile GM 22 Pro Amazon Prime'a özel 6599 TL'ye düşmüş diyorlar. Bu fiyata alınır mı sizce? Telefonu kullanan var mı aramızda? Kamerası nasıl, performansı nasıl, pil ömrü falan? Oyun oynatır mı orta seviyede? Günlük kullanım için ideal mi dersiniz? Normalde bu telefon bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri